![]() |
Cevap: Tilki Kürkçü Dükkânı'na Dönüyor !
diğer dükkanlarda aradığını bulamayan tilkinin yapacağı eylemdir. dönmüştür yuvasına.ne kadar doğru bekleyip gorecez
|
Faty'nin yorumu...Eneramoya facebookta yazmış son kelimeye dikkat :)
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36460&token=6593[/IMG] |
Ben Sivasspor yönetiminin yerinde olsam 3 yıldan az sözleşme imzalamam. Ve piyasınıda bulduğum an satarım öyle vaz geçilmez bir futbolcu değil. Baktı ki Sivasspor forvet aldı paçası tutuşmaya başladı
|
[B]Makul bir fiyat ver,Eneramo`yu elinde tut kardeşim.Madem transfer yapamıyorsun bari bu adamı elinde tut.[/B]
|
Dereye aşağı gelir
Çil horoza selam verir Tavuğun canını alır Safa geldin tilki paşa Emirlere sail idim Ben bu işe mail idim Beş tavuğa kail idim Kökünü kesmeğe gelmiş Haşeri tilki haşeri Yedin üçeri beşeri Postu ver de çık dışarı Safa geldin tilki paşa Geldin eşini eşini Dolandın dağlar başını Nettin feriğin eşini Safa geldin tilki paşa Narpuzun kırağı taşlık Gel hele gel kardaşlık Arkasında iki beşlik Pazarlık görmeye gelmiş Narpuzun kırağı dere Bilmiyorum yerin nere Şu çarşıyı yara yara Tilki bey gezmeğe gelmiş Şükür seni burda gördüm Habınla hatırın sordum Bir tavuk ta kurban verdim Safa geldin tilki paşa Ruhsati kaptı küreği Koptu tilkinin yüreği Dolandı beş on direği Postu verdi tilki paşa [B]Sivasspora en faydalı isim bence eneramo gelirse güzel olur[/B] |
[QUOTE=Ahwettt;799329]Ben Sivasspor yönetiminin yerinde olsam 3 yıldan az sözleşme imzalamam. Ve piyasınıda bulduğum an satarım öyle vaz geçilmez bir futbolcu değil. Baktı ki Sivasspor forvet aldı paçası tutuşmaya başladı[/QUOTE]
100 de 100 katiliyorum. Bizi Son Care olarak görüyor.. Ben olsam en az 2.5-3 senelik kontrat yapari , yoksa 1 sene sora yine kulüp aramaya baslayacak ve biz bonservis bedeli alamadan birakip gidecek! Bu yüzden Imzaliyorsa 3 senelik olmali! |
[b]şu zaman eneramoyu eleştirecek parayı tartışacak zaman değil yönetim rıza hoca koca dünyada adam gibi forvet bulamadı bulsada ikna edemedi etsede şehri beğendiremedi yok beğenmeyen daha iyisini bulsun getirsin 1.5 yıl sivasta yasadı neticede ölmedi 1 yıl daha yasar ne yani gelirse enazından bu yıla daha umutlu bakarız avrupaya gidecek takım arıyorum demiş e eneramo sivasspor avrupaya gidemediyse senin kaçırdığın gollar penaltı yüzünden birazda iğneyi kendine batır gel sivası avrupaya taşı hayalin gerçek olsun [/b]
|
[QUOTE=cügo58;799332]100 de 100 katiliyorum.
Bizi Son Care olarak görüyor.. Ben olsam en az 2.5-3 senelik kontrat yapari , yoksa 1 sene sora yine kulüp aramaya baslayacak ve biz bonservis bedeli alamadan birakip gidecek! Bu yüzden Imzaliyorsa 3 senelik olmali![/QUOTE] Zaten Sivasspor sayesinde Türkiyede tanınmadımı bu adama güven olmaz en az 3 yıllık sözleşme yapacaksın sonrada değerini bulduğun an dakikia saat beklemden göndreceksin |
Cevap: ROMAN BEDNAR SİVASSPOR'DA
Adam gelmeden hiç bir maça çıkmadan eleştiri yağmuruna tutmaya başlamışlar. Eğer gerçek taraftarsanız önce şu satılamyan kombilerin satılmasına bakın. Ben Sivasspor taraftarı olarak Sivasspora katkısına bakarım. Bir zamanlarda Baliliye böyle yapıyordunuz.
|
[QUOTE=Hedef58;799331]Dereye aşağı gelir
Çil horoza selam verir Tavuğun canını alır Safa geldin tilki paşa Emirlere sail idim Ben bu işe mail idim Beş tavuğa kail idim Kökünü kesmeğe gelmiş Haşeri tilki haşeri Yedin üçeri beşeri Postu ver de çık dışarı Safa geldin tilki paşa Geldin eşini eşini Dolandın dağlar başını Nettin feriğin eşini Safa geldin tilki paşa Narpuzun kırağı taşlık Gel hele gel kardaşlık Arkasında iki beşlik Pazarlık görmeye gelmiş Narpuzun kırağı dere Bilmiyorum yerin nere Şu çarşıyı yara yara Tilki bey gezmeğe gelmiş Şükür seni burda gördüm Habınla hatırın sordum Bir tavuk ta kurban verdim Safa geldin tilki paşa Ruhsati kaptı küreği Koptu tilkinin yüreği Dolandı beş on direği Postu verdi tilki paşa [B]Sivasspora en faydalı isim bence eneramo gelirse güzel olur[/B][/QUOTE] Ruhsati babanın ruhu şad olsun.Büyük şair vesselam. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:53. |