SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Karabük'e bekliyoruz... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35237)

yigidolar06 14.12.2012 23:46

Cevap: Karabük'e bekliyoruz...

[QUOTE=sivas caplanı;821236]bende rıza hoca severdim ama bugünnden sonra şampiyon oynatsa bile gitmesini istiyorum o organizasyonu yapan beni arkadaşlarım hep hüüznlü bir şekilde döndü ben trabzonspor takımın karşılamasına gittim şenol hoca güldü eğlendi espiri bile yaptı helal olsun hocammm[/QUOTE]

[B](salim58) salim abinizle irtibata geçin resimdeki sol baştaki arkadaş sivassporun menejeri sizle irtibata geçirir çok iyi bir arkadaş sizlerle yakından ilgilenir telefonlaşırsınız[/B]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38839&token=86158][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38839&token=86158[/img][/url]

chatlaq 14.12.2012 23:57

gerçekten üzücü. senede bir defa takımın oraya geliyor ve sen sıcak karşılamıyorsun. gülümse gülücük at diyen yok. zaten mizacının soğuk olduğunu biliyoruz.

şu açından da bakılabilir. babası rahatsızmış ona üzülüyor olabilir. ama yinede sağolun gençler bile dese kimse kızmaz.

neresinden tutarsanız bu olay elinizde kalır.

umarım pazar günü galip gelirizde bu olay kapanır.

asabibaba 15.12.2012 00:05

[B]Sivasspor için , Sivas için sağduyulu ve aklı selim olmak lazım lütfen dişimiz sıkalım ..[/B]

favori58 15.12.2012 00:06

[QUOTE=Rallim58;821253][B]Karabük'te özverili çalışma yaparak, kafilenin Karabük'e giriş saati belli olmamasına rağmen tüm olumsuz hava şartlarına rağmen bekleyen tüm Üniversiteli Sivasspor sevdalısı yiğidoları can-ı gönülden tebrik ediyorum. Anlatılanların doğru olmadığını düşünmek isterim ama maalesef olayı yaşayan yiğidoların anlatımları, yenilir yutulur cinsten değil. Anlaşılır bir tutum da değil.

Her ne kadar olumsuz bir davranış sergilenmiş olsa da, futbolcularımızın sitemizi an be an takipte olması nedeniyle konu açılmasının şu aşamada "Sivassporumuzu ve Sivasımızı" zedeler düşüncesindeyim.

Bunu söylerken konunun kapatılması anlamı anlaşılmamasını da hasseten belirtmek isterim.[/B][/QUOTE]

Rallim abi rıza hocanın yaptığı bu kaçıncı? Merak etme hiç bir futbolcunun morali bozulmaz tersine sevinir,cünkü anladığıma göre,futbolcular çok mutlu olmuş,ayrıca bu ylaşananlar yönetime ve başkana iletilmiş,rica ediyorum şu konuyu açın hiç olmazsa rıza hoca bir daha yapmazve biraz insanlara insan gibi davranır

ivancrayz 15.12.2012 00:15

[B]lütfen rıza beye öyle demeyin doga kaya gitti çok üzüntülü kendisi her gün akşam saatlerinde dogayla hasret gideriyormuş. laubali bir adam değilsin anladıkta mert ol bari taraftar dogayı gönderdi bednarı kimsenin haberi yokken aldın gönderdin 1 milyon Euro verdin ? ALLAH rızası için bir kerede çık mert gibi ben beşiktaşlıyım sivastan para kazanıyorum de yaf her hareketin olay maça giden taraftar sana bağırıyor sen kafanı çeviriyorsun. tamam 3 - 5 tane ipi kopuk adam olabilirde bu davranışlarının bir açıklaması olması lazım. hiç bir zaman bu karabükteki davranışını unutmayacaktır sivas halkı. İBRAHİM GODAMAN bile yapmadı şu yaptığını.[/B]

Rallim58 15.12.2012 00:16

[QUOTE=favori58;821264]Rallim abi rıza hocanın yaptığı bu kaçıncı? Merak etme hiç bir futbolcunun morali bozulmaz tersine sevinir,cünkü anladığıma göre,futbolcular çok mutlu olmuş,ayrıca bu ylaşananlar yönetime ve başkana iletilmiş,rica ediyorum şu konuyu açın hiç olmazsa rıza hoca bir daha yapmazve biraz insanlara insan gibi davranır[/QUOTE]

Favori58 kardeşim, hiç kimse Sivas ve Sivassporun üzerinde olamaz. Bizler Sivas ve Sivasspor sevdalıları olan taraftarlarız. Herkes, gelip geçicidir, ama baki kalan Sivassporumuzdur. Karabük maçına kadar, bir taraftarın dediği gibi sabıredip şu karşılaşmayı bekleyelim. Sonrasında sen de ben de istemesem dahi bu konuyu hiç bir Allah'ın kulu bertaraf edemez. Unutmayınki, Pazartesi akşam Sivas'ta yapılan tüm spor proğramlarında işlenecektir.

Veya, sizin Abdullah Yiğit kardeşimle olan samimi yakınlığınızı bilmeyen yok. O zaman bu konuyu gazetesine taşısın, biz de buraya konuyu taşıyalım burada paylaşıp, kim nerede ne olayla karşılaştı ise (Rıza hoca ile ilgili) herkes yaşadıklarını anlatarak, tabiri caizse eteğindeki taşları döksün isteriz.

58MUAMMER58 15.12.2012 00:49

[b]yazılanları okuyunca sivassporumuz karabüktede yalnız kalmayacak onu anladıkda eğer gerçekten takımı kaRşılamaya gelen gençlere rıza hoca ve bazı oyuncuların tavrı böyle olmuşsa gerçekten ayıp olmuş hadi rıza hocayı biraz olsun anlıyabiliriz özel yaşamındaki sıkıntılar babasının rahatsızlığı takımın kötü gidişatı bazı maçlarda aleyhte tezahüratlar yapılması filan canını sıkmış olabilir futbolculara nedemeli size sevgisini sunmaya destek olmaya gelmiş gruba insan elsallar imza isteyene imza verir filan :mad:futbolcuların bunu yapmaya hakkıyok hocanında yok biz istanbulda takımıza destek olmak için 15 bin kişiyle kadıköy stadını doldurduk takım 4 yedi yinede taraftartrübüneçağırdı kimse el bile sallamadı diğer maçlardada öyle maça ister 30 bin kişi gelsin ister 3 kişi o 3 kişi takımı trübüne çağırıyorsa gidecek kardeşim [/b]

erhan 10 15.12.2012 01:17

Bugün karşılamaya gidenlerden biri bendim.Rıza Hoca,Erhan Güven,Grosicki taraftarın yüzüne bile bakmadı.Tebessüm daha yok.Bizleri yok sayarak hızlı bir şekilde otele giriş yaptılar.Evet bu olay bizi çok üzdü ama şu da bir gerçek ki biz ÜniYiğido-Karabük olarak hiç susmadan var gücümüzle takıma destek vereceğiz.Hiç bir şey bizleri engellemez.Olayın fazla büyümesini istemiyoruz.Başkan gerekli özrü dilemiştir.Bu bence tatmin edicidir.Maçta da arkadaşlarımızla birlikte Rıza Hoca'yı tribüne çağırarak buzları eritmek niyetindeyiz.Haa o zaman da gelmezse kendisine diyecek sözümüz kalmaz.Saygılar...

ROMANTİK KATİL 15.12.2012 01:42

[QUOTE=erhan 10;821270]Bugün karşılamaya gidenlerden biri bendim.Rıza Hoca,Erhan Güven,Grosicki taraftarın yüzüne bile bakmadı.Tebessüm daha yok.Bizleri yok sayarak hızlı bir şekilde otele giriş yaptılar.Evet bu olay bizi çok üzdü ama şu da bir gerçek ki biz ÜniYiğido-Karabük olarak hiç susmadan var gücümüzle takıma destek vereceğiz.Hiç bir şey bizleri engellemez.Olayın fazla büyümesini istemiyoruz.Başkan gerekli özrü dilemiştir.Bu bence tatmin edicidir.Maçta da arkadaşlarımızla birlikte Rıza Hoca'yı tribüne çağırarak buzları eritmek niyetindeyiz.Haa o zaman da gelmezse kendisine diyecek sözümüz kalmaz.Saygılar...[/QUOTE]

Üzülmemek sinirlenmemek elde degil. Sizler takımımıza destek vermişsiniz o sogukta beklemişsiniz. Sizlerin bir kabahati yokki buzlar erisin can kardesim. Rıza efendinin kendi kendine tripleri. Ama sunu unutmamak gerek Rıza Calımbye dahil hepsi birer birey.Ama SİVASSPOR koskocaman bir camia. Camia demek 7 milyon Sivaslıyı kapsayan bir durum. Tabiki bu 7 milyonun hepsi SİVASSPORA baglı degil. Ama ne olursa olsun bizler Sivaslı ve SİVASSPORLUYUZ. Simdiden sizlere vereceginiz destekten ötürü tesekkür etmeyi borc bilirim. Sizler sayesinde insallah macı alır döneriz.

erhan 10 15.12.2012 01:56

Hava çok soğuktu evet hatta tam bir memleket havasıydı otobüsle geldi adeta ama ortam inanın çok sıcaktı üniversiteden hemşehrilerimizle bir araya geldik otobüsün geç gelmesi kaynaşmamızı sağladı belki de..Biz de sizlere müteşekkiriz yorum ve desteklerinizden dolayı sağ olun var olun.Amacımız Sivasspor'un sahipsiz olmadığını göstermektir.Rıza Hoca konusunda sizi anlıyorum ama maçın tadı kaçsın istemiyorum.Bu coşku bitmemeli ve dediğiniz gibi inşallah maçı alır aslanlar gibi uğurlarız takımımızı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:34.