![]() |
Cevap: Fener Eneramo'ya talip
türk spor gazetelerinde dogru yazılan tek şey tarihtir
|
[B]bir aslını astarını araştıralım... transfer sezonu bizim için sezon başından daha çok ara transferde hareketli geçiyor nedense!!! anlaşılan bu sezon da böyle olacak...gidecekler ve gelecekler için....gidecek yok deniyor ama bence en az 1 veya 2 kişi daha takımdan gidebilir; ama bu kez para kazandırarak...[/B]
|
Mehmet Yıldız transferine döner bu iş.. demedi demeyin :)
|
Bence Fener de is yapar ama ozamanda biz kaliriz forvetsiz...
bizde Semihi istiyoruz arti Bienvenue ve kiralik olarak özgür cek |
[QUOTE=cılgınsivas58;820511]enaramo bu takımda kaptanlıga getirilecek kişidir
gönderilmesi hatalı olur[/QUOTE] bunu ironi olarak anlıyorum ben |
[QUOTE=MaXiMuM;820479][I][B]Bende bu "top tutma" olayını anlamıyorum.. Top tutmasın kardeşim, topu kaleye soksun. Topu bırak kaleciler tutsun :D[/B][/I][/QUOTE]
En sevmediğim oyuncu tipi kalçasını dayayarak topu tutmaya çalışan futbolcudur. Futbolun zevkini bırakmaz. At topu bekletsin verebilirse pas versin veremezse faul yapsın! Böyle futbol mu olur ya. ZAten beş paralık futbol yok türk liginde bi de bu şekilde oynanınca çekilmiyor hiç. İyi bir orta saha oyuncusu ayağında en kral topu tutacak adamdır. Top tutmak için forvete gerek yok. Forvetin görevi gol atmaktır. Eneramonun attığı kadar burda yazı yazan insanları o takıma koysan o kadar gol atar zaten. Boşuna para veriyorlar bu yabancılara... |
[QUOTE=MaXiMuM;820479][I][B]Bende bu "top tutma" olayını anlamıyorum.. Top tutmasın kardeşim, [COLOR="red"]topu kaleye soksun[/COLOR]. Topu bırak kaleciler tutsun :D[/B][/I][/QUOTE]
:D:D:D [B]Kardesim bana anlatma ENERAMOYA anlat cünkü yapamiyo[/B] :D:D:D |
Bu İT takımları yok muuu? Futbolcularımızın kulağına kar suyu kaçırıyorlar. :D
Sırf konsantrelerini bozmak, akıllarını çelmek için bir transfer lafı atıyorlar ortaya olursa da o kadar olsun. Bir ara G.Saray Mehmet YILDIZ'ı oyundan düşürdü, daha sonra Beşiktaş Ziya ERDAL'a takıntı oldu. ALLAH'tan Ziya da düşüş olmadı. Şimdi de F.Bahçe Eneramo'ya kanca atıp aklını çelerek Sivasspor'a faydalı olmaması için laf çıkartıyor. Bence gitmeyecek ve hatta gitmesin de. Bir duyumuma göre de F.Bahçe Eneramo'yu alıp Bienwenu'yu vercekmişşş. Ne faydası olacaksa takıma. |
[QUOTE=Hedef58;820400]fb eneramoya talip balon haber geçelim fb eneramoyu alacak olsa sezon başında boştayken alırdı...[/QUOTE]
fenerbahçe eneramoyu ne yapsın.bire birlerde son derece etkisiz bir forvet.eger istiyorlarsada hemen göndersinler. |
Eneramo ne zaman ve nerede sakatlandi? Sakatliginin adi nedir?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:20. |