SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fener Eneramo'ya talip (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35242)

cılgınsivas58 10.12.2012 23:25

Cevap: Fener Eneramo'ya talip

türk spor gazetelerinde dogru yazılan tek şey tarihtir

DOGU_BEY 11.12.2012 00:09

[B]bir aslını astarını araştıralım... transfer sezonu bizim için sezon başından daha çok ara transferde hareketli geçiyor nedense!!! anlaşılan bu sezon da böyle olacak...gidecekler ve gelecekler için....gidecek yok deniyor ama bence en az 1 veya 2 kişi daha takımdan gidebilir; ama bu kez para kazandırarak...[/B]

kadirakin58 11.12.2012 00:43

Mehmet Yıldız transferine döner bu iş.. demedi demeyin :)

Casanova Rasit 11.12.2012 01:10

Bence Fener de is yapar ama ozamanda biz kaliriz forvetsiz...

bizde Semihi istiyoruz arti Bienvenue
ve kiralik olarak özgür cek

kkemal58 11.12.2012 07:58

[QUOTE=cılgınsivas58;820511]enaramo bu takımda kaptanlıga getirilecek kişidir
gönderilmesi hatalı olur[/QUOTE]

bunu ironi olarak anlıyorum ben

kkemal58 11.12.2012 08:04

[QUOTE=MaXiMuM;820479][I][B]Bende bu "top tutma" olayını anlamıyorum.. Top tutmasın kardeşim, topu kaleye soksun. Topu bırak kaleciler tutsun :D[/B][/I][/QUOTE]

En sevmediğim oyuncu tipi kalçasını dayayarak topu tutmaya çalışan futbolcudur. Futbolun zevkini bırakmaz. At topu bekletsin verebilirse pas versin veremezse faul yapsın! Böyle futbol mu olur ya. ZAten beş paralık futbol yok türk liginde bi de bu şekilde oynanınca çekilmiyor hiç. İyi bir orta saha oyuncusu ayağında en kral topu tutacak adamdır. Top tutmak için forvete gerek yok. Forvetin görevi gol atmaktır. Eneramonun attığı kadar burda yazı yazan insanları o takıma koysan o kadar gol atar zaten. Boşuna para veriyorlar bu yabancılara...

keko 58 11.12.2012 08:39

[QUOTE=MaXiMuM;820479][I][B]Bende bu "top tutma" olayını anlamıyorum.. Top tutmasın kardeşim, [COLOR="red"]topu kaleye soksun[/COLOR]. Topu bırak kaleciler tutsun :D[/B][/I][/QUOTE]

:D:D:D

[B]Kardesim bana anlatma ENERAMOYA anlat cünkü yapamiyo[/B]

:D:D:D

tykinik58 11.12.2012 08:40

Bu İT takımları yok muuu? Futbolcularımızın kulağına kar suyu kaçırıyorlar. :D
Sırf konsantrelerini bozmak, akıllarını çelmek için bir transfer lafı atıyorlar ortaya olursa da o kadar olsun. Bir ara G.Saray Mehmet YILDIZ'ı oyundan düşürdü, daha sonra Beşiktaş Ziya ERDAL'a takıntı oldu. ALLAH'tan Ziya da düşüş olmadı. Şimdi de F.Bahçe Eneramo'ya kanca atıp aklını çelerek Sivasspor'a faydalı olmaması için laf çıkartıyor. Bence gitmeyecek ve hatta gitmesin de. Bir duyumuma göre de F.Bahçe Eneramo'yu alıp Bienwenu'yu vercekmişşş. Ne faydası olacaksa takıma.

ezelşener 11.12.2012 11:40

[QUOTE=Hedef58;820400]fb eneramoya talip balon haber geçelim fb eneramoyu alacak olsa sezon başında boştayken alırdı...[/QUOTE]

fenerbahçe eneramoyu ne yapsın.bire birlerde son derece etkisiz bir forvet.eger istiyorlarsada hemen göndersinler.

Çılgın Türk 11.12.2012 14:14

Eneramo ne zaman ve nerede sakatlandi? Sakatliginin adi nedir?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:20.