SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivasspor'da Burhan Eşer İddiası ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35297)

dogan5880 22.12.2012 13:40

Cevap: Sivasspor'da Burhan Eşer İddiası !

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D gulun bıraz beyler

hunter5858 22.12.2012 14:01

şu ermanı bırakın Allahınızı severseniz kasılmaktan top oynayor kendini messi sanıyor penaltı kaçırma kralı olacak az kaldı hala erman hala erman bu sezon ne yaptı ben bişey göremedim....

izmirliyigido 22.12.2012 16:13

Alınacaksa Antalyaspor'dan ÖMER ŞİŞMANOĞLU'nu alsınlar. Gerçekten çok iyi golcü.

.

benozgurr 22.12.2012 17:45

Burhanın gelmesini bende isterim ancak hani hoca diyorya en az 3 tane üst düzey oyuncu almamız lazım diye eğer o 3 ün biri burhan olacaksa gelmesin 3 ün dışındaysa gelsin

infial§ 22.12.2012 18:09

Rıza çalımbAy hülefe transferleri sever

Külhan 22.12.2012 21:06

Beyler her bonservisi bos birakilan futbolcu kötü degildir örnek kayseriden ömer sismanoglu antalyayi yukari siralara tasidi daha bunun gibi nice ise yaramaz diyibde bos birakilan futbolcular zirve yaptilar iyi takip etmek lazim sakatliklari müzmin degilse almakta fayda var hem ucuz hemde yerli olanini tecih etmek lazim yabancilar gidecekleri zaman bin bir poroblem cikariyorlar.

sivastatlıbelam 22.12.2012 21:13

yönetim ve teknik ekip artık şunu görmeli: kesinlikle genç oyunculara yönelinmeli,dortmund örneğinde olduğu gibi.kayseri bunu çok iyi yapıyor,biz de yapabiliriz,egosu boyundan yüksek,2 .lig oyuncuları değil,yırtıcı başarıya aç,genç ve kumaşı iyi olan oyuncular bulunmalı.yaşı 20 den küçük olan bu özelliklerde 1 milyon tane oyuncu var ama aptal yönetimde bunu görecek göz ve basiret yok...

ddolphiner 02.01.2013 16:47

[B]Son dakika .. Burhan Sivasspor ile anlaştı .[/B]

Kulüpten alınan bilgiye göre Sivas, Antalya, İstanbul Büyükşehir ve Mersin idman Yurdu’nun peşinden koştuğu orta saha oyuncusu kiralık olarak Sivasspor’a verildi. Eşer’in Sivasspor ile anlaştığını Eskişehirspor Genel Menajeri Zafer Tüzün açıkladı...

cemahmety 02.01.2013 18:11

Burhan Eşer'in transferine ön yargılı yaklaşabilirdim ama Kiralık olması çok süper olmuş bu sene hem kupa hem lig maçlarında kadro derinliği ve çeşitli varyasyonlar yapılması açısından iyi olmuş ama Rıza hoca acaba doğru kullanabilecek mi diye düşünmeden edemiyorum

tavatir 02.01.2013 22:17

Son Dakika : Burhan Eşer, kendisini Sivas ve Mersin'in istediğini ve son kararı Başkan Halil Ünal'ın vereceğini kaydetti.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:33.