![]() |
Cevap: Sivasspor'a bir forvet daha
[QUOTE=dedebali58;829022]hayırlı olsun,birde uğurun yerine birini bulabilirsekkkk[/QUOTE]
Gelde katılma şimdi. Hakkaten her takım sağdan memnun biz soldan, ne zaman düzelir acaba o kanat. |
[QUOTE=stutgart58;829057]bu lafı futbolcu için mi söyledin yoksa farklı bişyi mi kastediyosun..adam gibi yorum yapıcaksan yap ..belatlı muahbbetlerle siteyi kirletmenin bi anlamı yok...burası yiğidoların sitesi ona göre haraket et ![/QUOTE]
Senin için fesatsa ben ne yapıyım.Benim mesajımdan önce ki mesajları okursan ne yazdığımı idrak edebilirsin.Edemezsen söyle anlatırım. |
68 maç 20 golmü, bir golcü için hiç iyi istatistik değil ..
|
Ahanda yorum boyu 1. 70 olan süper futbolcumu olur. Bu yorumu yazan adamın boyunu merak ediyorum sanarsın 2 metre boyunda beyefendimiz
|
[QUOTE=58_babacan_58;829063]68 maç 20 golmü, bir golcü için hiç iyi istatistik değil ..[/QUOTE]
Bence de iyi bir istatistik değil ama adam hücuma dönük ortasaha oynuyor tahminim. |
[QUOTE=fatihcan58;829064]Ahanda yorum boyu 1. 70 olan süper futbolcumu olur. Bu yorumu yazan adamın boyunu merak ediyorum sanarsın 2 metre boyunda beyefendimiz[/QUOTE]
Arkadaş Ersen Martin hayranı kusura bakmayın :) |
yalnız buradaki resmi messiye benziyor
Siz de benzettiniz mi Yoksa alınacak her oyuncu gözümde messi gibi mi canlanıyor? :-) |
Sivasspor'un teklifini kabul eden Polonya Milli Takım'nın forvetlerinden Arkadiuz Piech dün sözleşme imzalamak için havayolu ile Kayseri üzerinden Sivas'a geldi.
Arkadiuz Piech eski kulubü Ruch Chorozow sözleşme uzatma teklifini ve Hamburg kulübünün tekliflerini kesin olarak reddettiği ve Sivassporla anlaşmak üzere sivas'a geldiği, transferde Kamil Grosicki'nin katkısının olduğu edindiğimiz bilgiler arasında yer almakta. [B]Kaynak:BİZİM SİVAS[/B] |
İyi bir transfer gibi, umarım iyi olur. Grosicki'nin performansına da olumlu etkisi olur
|
Grosicki´yede bir moral olur ,takimda kendi ülkesinden birinin olmasi.Ikisinin uyum icerisinde olacagini umuyorum.Iyi bir transfer bence.Bu iki tranferden sonra forvet hattimiz düzeldi birde orta saha ve defansin sagina bir care bulabilseydik.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:56. |