![]() |
Cevap: Abdülkadir Kendini Buldu
85.dakika da 2.sarı karttan oyun dışı kaldı
|
Abulkadir attığı gol dışında oyunda hiç yoktu dün.Ne kadar yetersiz olduğu belli oluyor.
|
Seneye Eneramo gitsin Abdulkadir gelsin
|
ya böyle adamı bılmuşun oynatmıyon
|
Samsunspor bugün Abdülkadir'in attığı golle Karşıyakayı deplasmanda yendi...abdülkadir i de yedin rıza.....
|
adam her maçta ya gol atıyor ya da asist yapıyor...samsunu dimitrovla birlikte sırtlıyor..
|
Rıza efendi kulakların cınlıyormu. Genc Abdulkadiri yönetim aldı diye oynatmadın etmedin. Cocugu bitirmek için elinden geleni yaptın. Dogru düzgün forma bile vermedin. Süper lig antrenmanı kaldırmıyor dedin. Abdulkadirin yerine eneramoyu göndersen samsuna veya baska ptt lig takımına eneramo kadroya bile giremez. Sezon basından belli Abdulkadirin arkasında duran site içerisindeki taraftarımız benim gibi gurur duyuyordur heralde. Abdulkadir ATSIN Rıza GİTSİN.
|
Riza calimbayin her devre bir inadi tutuyorgecen devre Abdulkadir di bu devre Piech bu adam cok affedersiniz hocadan baska herseye benziyor Abdulkadiri mevkinde oynatmadigi gibi hic bir oyunda doksan dakika yer vermedi ondan sonrada oynayamiyor diye hep aleyhinde konustu bu defada Piech e aynisini yapiyor daha adam dogru dürüst bir defa bursa kupa macinda oynatti simdi oynayamiyor diye yaygara yapiyor Allah askina sen hocamisin yoksa futbolcularin hayatiyle oynayan öcümüsün bu ne garabet riza bey ben transfer yapmadim diye yönetime kafami tutmak istiyorsun bu cok ayip bir sivasli olarak sana hic yakismiyor ikincisi sen sivasspor da yönetim üstü bir kisi degilsin bugün var yarin yoksun ona göre ayagini denk al sen biraz haddini asmaya basladin böyle antrenör olmaz senin zamanin varsa bu konulari biraz irdelemen lazim bu bizi fazlasi ile rahatsiz etmeye basladi lütfen.
|
Hattim olmayarak sunu söylemek istiyorum ve inaniyorumki bu stede yazan arkadaslarda bunu hakli görecek sezon sonu Riza. Erenamo.Pedriel.Ugur. Hayrettin. Gitsin kiralik olarak diger takimlara verdigimiz oyunculari geri cagiralim ben inaniyorumki takimimiz bu sezondan cok daha iyi oynayacaktir hemde ilkbeste olma sansini cok kolay yakaliyacaktir hem takim genclesecektir hemde takimin performansi artacaktir bizim gözlemlerimizde bütüne yakin futbolcularin hocaya karsi azda olsa sikintilari var hele hoca bir gitsin siz görün her futbolcu etegindeki taslari dökecek bunu takima yakin cevreler acik ca ifade ediyor biz degil yanlis anlasilmasin.
|
Bugün KARŞIYAKA - SAMSUNSPOR maçını 90 dk. izledim.
Abdülkadir gerçekten çok iyi bir futbolcu olmayabilir ama AŞAĞIDAKİ Adamlardan daha iyi olduğu kesin ; -PEDRIEL -SERCAN -ENERAMO İzledikçe Rıza'ya olan nefretim daha da arttı ! Harcadığı adama bakın ? Rıza gelecek sene kesinlikle burada olmamalı ... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:39. |