SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35816)

savaş2 30.03.2013 20:18

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=mishka;844497]Hayrettin'i alkışlayıp göndermek varken taraftarın önüne atmanın ne gereği vardı.[/QUOTE]

***bjk li calımbay cok kurnaz hayrettini bu şekilde bitirdi.eger istifa etmeseydi,eskisehirliler ettirirdi bence.gecenyıl bjk sevdası yüzünde* mehmet ÖZDİLEK* samsunsporu gönderdi,bu yılda iyi komşumuz orduyu ateşe attı ,bu duruma gelmemeliydik.

58MUAMMER58 30.03.2013 20:20

[b]Maçta göze çarpanlar : ?:confused:SİVASSPORUN maça iyi hazırlanmamış olması ,hayrettine küfredilmesi,rıza hocanın istifaya çağrılması ,taraftarın kalpten rahatsız olması

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?;)MAÇIN tamamına baktığımızda ne kadar kötü oynasakda pozisyon zenginliği sivasspordan yanındaydı rakibin 1 topu direkten döndü birtanesinide borjan güzel kurtardı ,yediğimiz goller çok ucuz ve amatör takımların yiyeceği goller değildi galip gelmemizin nedeni cuperin galibiyeti korumak adına geriye çok yaslanması ,rıza hocanın tüm riskleri alması ,hayrettin ve groseçki değişiklikkleri ,stankunun çıkması iyioldu ben beraberliğe razıydım galibiyet süper oldu :D

Maçın en iyisi kimdi : ?RAKİPTEN baral çok iyiydi ,bizdede eneramo, ,atıf iyiydi

Maçın en kötüsü kimdi : ?:mad:tüm iyi niyetine rağmen ,hayrettin ,groseçki,kadir,

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?:confused:AÇIK konuşmak gerekirse cüneyt çakırdan korkuyordum hayrettin baralı durdurmakta çok zorlandı ,kötüniyetli olsa penaltıda verirdi,2 sarıdan hayrettinide atardı atıfa sarıyı çok ucuz gösterdi rakibin sertliklerinede kartını esirgedi bizim için iyi yönetti diyebilirim

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?:mad:RAKİP deplasmanda 5 forvetle oynuyor biz kendi sahamızda tek forvetle oynuyoruz,hayrettinin zamanını şaşırmış saatli bomba olduğunu herkes görüyor rıza hoca görmüyor navratili niye kesti anlamadım?defansda erhan ,raynoch, navratil, ümit 4 lüsüyle oynayabilirdi ,groseçki yerine pieci alabilirdi taraftarın damarına bastı galip gelemeseydik muhtemelen sivasdan ayrılacaktı herzemanki inadında ısrar ediyor galip geldiysek futbolcuların son dakka çabası seyircinin son düdük çalmadan inancı ve tüm dünyadaki yiğidoların duaları sayesindedir [/b]
[/b]

savaş2 30.03.2013 20:22

[QUOTE=kkemal58;844457]Rızaya hayrettine kadire uğura ENERAMOYA rağmen ligde kalacaz inşallah...[/QUOTE]

***katılyorum sana ama KADİR in yerine kamil olmalıydı

furkancfc 30.03.2013 20:26

Bu Rıza hoca şaka gibi. Konuşmasını dinleyenler olmuştur belki. Neredeyse tüm sezonun şuçunu taraftara attı. Sen bu maçın önemini böyle mi anlatıyorsun oyuncularına ? İstek,maç kazanma arzusu, ruh hiç bir şey yok. Sonra gel taraftar şöyle taraftar böyle. Geriye düştüğün hangi maçta maçı kazanmak için doğru değişiklikler yaptın ? Onu geçtim önde olduğumuz maçı bile değişiklikleri yüzünden verdik. Buradaki Trabzon maçı 2-0 öndesin Uğur Kavuk denen adamı oyuna alıyorsun ? Hangi mantıkla yapıyorsun bunu ? Bir an önce bırak git. Sende kurtul bizde..

poyrazer5858 30.03.2013 20:29

[QUOTE=savaş2;844519]***bjk li calımbay cok kurnaz hayrettini bu şekilde bitirdi.eger istifa etmeseydi,eskisehirliler ettirirdi bence.gecenyıl bjk sevdası yüzünde* mehmet ÖZDİLEK* samsunsporu gönderdi,bu yılda iyi komşumuz orduyu ateşe attı ,bu duruma gelmemeliydik.[/QUOTE]
işkembeden sallama. rıza hoca çıkarmak istememiş, hayrettin kendi çıkmak istemiş.

ROMANTİK KATİL 30.03.2013 20:34

Gercekten bıraksada bizde bir an önce kendimize gelsek. Ertugrul Saglamı Sivassporumuzuda görmeyi cok isterim. Taraftar oyuncuya teknik direktöre bagıramaz buna hakkı yok demiş. O zaman bu taraftardan destekde istemeyede senin hakkın yok. Bu nasıl bir mantık. Demekki taraftar seni sevmiyor istemiyor farkında degilmisin. Galip geldik diye taraftara artistlik yapamazsın. Yigidoların dualarıyla alınmıs bir mac bu. Sana ragmen alınmıs bir mac bu. O kadar kötü oynamamıza ragmen alınmıs bir mac bu. Senin yerine baska bir teknik adam olsaydı su durumlarda olmazdık zaten. İnsalllah istafanı Mecnun Baskan kabul ederde herkes için daha hayırlısı olur.

MeXeS58 30.03.2013 21:05

[B] her macta 60. dakıka da kamil'i oyundan alıp adamı futboldan soguttu kamil artık dakıka 60 olunca skor ne olursa olsun kendının cıkacagını bılıyor bu nasıl bır ıstır anlamadım adamı futboldan soguttu resmen rıza bey[/B]

infial§ 30.03.2013 21:06

Rıza çalımbAy hoca falan Değil bir yol tutturmuş gidiyor,ancak düşman olan biri Hayrettin gibi kapasitesiz,beceriksiz müsvetteyi oynatır,sivasspor rıza çalımbAy ile çok şey kaybederiz

adres58 30.03.2013 21:07

Eğer hocamız giderse Kamil ve Piech den patlama bekliyorum. İnşallah yanılmam...

asabibaba 30.03.2013 21:12

[QUOTE=adres58;844539]Eğer hocamız giderse Kamil ve Piech den patlama bekliyorum. İnşallah yanılmam...[/QUOTE]

Hoca gitmez patlama olmaz :(

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:14.