![]() |
Cevap: Abay'a Sivas-GB maçı verildi
Maçın içine *****, senin gibi eyyamcı, senin kadar gözleri dönmüş ve senin kadar ********** bir hakem görmedim... Arkadaş tamam senin gözün kör, kulağındamı sağır e bey KARA SIĞIR... Bir hakem cebinden kartı yanlış çıkarabilir, ofsaytı göremeyebilir, ama bire bir yaşanan pozisyonda faulu çalıpda kimin faul yaptığını nasıl bilemezsin a be mendebur. Hadi sen körsün, yan hakemide kör bunun... Yazıklar olsun sana ve emir aldığın o kuruma...
|
[QUOTE=adres58;847166]Maçın içine *****, senin gibi eyyamcı, senin kadar gözleri dönmüş ve senin kadar ********** bir hakem görmedim... Arkadaş tamam senin gözün kör, kulağındamı sağır e bey KARA SIĞIR... Bir hakem cebinden kartı yanlış çıkarabilir, ofsaytı göremeyebilir, ama bire bir yaşanan pozisyonda faulu çalıpda kimin faul yaptığını nasıl bilemezsin a be mendebur. Hadi sen körsün, yan hakemide kör bunun... Yazıklar olsun sana ve emir aldığın o kuruma...[/QUOTE]
Yav bu sitede faturayi hep hakeme kesmek bir aliskanlik olmus. Hakem tam olarak ne ypati söylede bizde bilelim. Eneramo rakip takimdan olsaydi simdi burda herkes hakeme sallardi penalti verilmedi diye. Hakemlik birsey yoktu. Televizyon ekranindan 5 acidan tekrar tekrar bakip hakeme sallamak bir aliskanlik olmus. Gecin arkadas bunlari. Her hafta hakem hakem diye diye kimsenin gercekleri gördügü yok. |
N'oldu? Hakem yine kötü mü yönetti?
|
[QUOTE=Çılgın Türk;847167]Yav bu sitede faturayi hep hakeme kesmek bir aliskanlik olmus.
Hakem tam olarak ne ypati söylede bizde bilelim. Eneramo rakip takimdan olsaydi simdi burda herkes hakeme sallardi penalti verilmedi diye. Hakemlik birsey yoktu. Televizyon ekranindan 5 acidan tekrar tekrar bakip hakeme sallamak bir aliskanlik olmus. Gecin arkadas bunlari. Her hafta hakem hakem diye diye kimsenin gercekleri gördügü yok.[/QUOTE] 1-İyi okumadan yorumuma cevap verme. 2-Eneramonun pozisyonundan bahsetmiyorum. 3-Bir hakemin kimin faul yaptığından ve yanlış sarı kartından bahsediyorum 4-5 Açıdan değil 1500 metreden bile belli olan bir pozisyon. 6-Takımın kötü olduğunu ve Ruhsuz olduğunu ''Maç değerlendirmesinde'' yazdım. 7-Senin kadar futboldan herhalde anlıyoruz. 8-Gerçekleri senin kadar bizde biliyoruz ve başka yorumlarımda da buna çooook değindim. 9-Faturayı hakeme kesmiyorum, yanlışlıklara kesiyorum. 10-Yok maksadın sataşmaksa bence ''C'' planına geç. |
[QUOTE=adres58;847170]1-İyi okumadan yorumuma cevap verme.
2-Eneramonun pozisyonundan bahsetmiyorum. 3-Bir hakemin kimin faul yaptığından ve yanlış sarı kartından bahsediyorum 4-5 Açıdan değil 1500 metreden bile belli olan bir pozisyon. 6-Takımın kötü olduğunu ve Ruhsuz olduğunu ''Maç değerlendirmesinde'' yazdım. 7-Senin kadar futboldan herhalde anlıyoruz. 8-Gerçekleri senin kadar bizde biliyoruz ve başka yorumlarımda da buna çooook değindim. 9-Faturayı hakeme kesmiyorum, yanlışlıklara kesiyorum. 10-Yok maksadın sataşmaksa bence ''C'' planına geç.[/QUOTE] Ben okudugumu anladim. Ama bir pozisyona dayanarak hemen fatura hakeme kesiliyor. Her macta hatalar oluyor. 2 hafta önce Cüneyt Cakir'da ne hatalar yapti ama kimsenin sesi cikmadi cünkü hata Ordu lehineydi. Ya birakalim su haten takintisini. Hatasiz mac olmaz bunu artik anlayin. Yerel Tv'lerde bile hep hakem diyorlar. Asil konsulmasi gerekenler bence konusulmuyor. Her hafta hakeme fatura kesilirse o zaman senin futbolcunda mac secer (ilk yarida oldugu gibi) |
ALLAH belanı versin senin SÜMÜKLÜ SÜLOOOOOOOOOOO.......
|
demek ki fatih terim az bile yapmış. terim'e 9 hafta verdirdim diye çok güvendi kendine bir sürü hata yaptı. ama Sivas'a olan hata kimin umurunda ki...
|
[B]Hakem iyiydi mükemmel maç yönetti diyenler parmak kaldırsın.
Bu maçta sadece Abay değil yardımcılarıda Abay kadar kötüydü, hem tribündeki taraftarlar, hemde sahadaki Sivassporlu futbolcular adeta çileden çıktılar.Dakika 55'de ceza sahasında elle oynamaya penaltı vermeyen Abay, Dakika 66'da Pedriele yardımcısının da gözleri önünde yapılan sert harekete devam dedi sonra 4. Hakemin uyarısıyla faulü verdi, sadece o pozisyonda oyun 4 dakika durdu, 3 dakika uzatma oynattı. İşte bu hakem iyi diyenlere inat Süleyman Abay yine yapacağını yaptı ve maçın sonucuna tesir eden kararlar verdi. Alkışlar Süleyman Abaya.[/B] |
[QUOTE=Salim58;847226][B]Hakem iyiydi mükemmel maç yönetti diyenler parmak kaldırsın.
Bu maçta sadece Abay değil yardımcılarıda Abay kadar kötüydü, hem tribündeki taraftarlar, hemde sahadaki Sivassporlu futbolcular adeta çileden çıktılar.Dakika 55'de ceza sahasında elle oynamaya penaltı vermeyen Abay, Dakika 66'da Pedriele yardımcısının da gözleri önünde yapılan sert harekete devam dedi sonra 4. Hakemin uyarısıyla faulü verdi, sadece o pozisyonda oyun 4 dakika durdu, 3 dakika uzatma oynattı. İşte bu hakem iyi diyenlere inat Süleyman Abay yine yapacağını yaptı ve maçın sonucuna tesir eden kararlar verdi. Alkışlar Süleyman Abaya.[/B][/QUOTE] Hakem genelde iyi mac yönetti macta sadece bir hatasi vardi. Dakika 82 falandi galiba. Genclerli oyuncu ikinci saridan atilmasi gerekirdi. Ama adam faulü yapti, olay yerinden kayboldu, hakemde yanlis futbolcuya sariyi gösterdi. Macta baskata dise dokunacak hata falan yoktu. 55. dakikadaki pozisyon penalti ise o zaman Eneramo'nun smacladigi pozisyon dünden penalti. Traftar ve yerel medya olarak transfer dönümde yönetimi elestiremezsen, böyle her mac sonrasi hakemi elestirmeye mecbur kalirsin... Macin berabere bitmesinden sorumlular hafta ici vitrin macini düsünen futbolculardir... gerisi hikaye |
[QUOTE=Çılgın Türk;847240]Hakem genelde iyi mac yönetti macta sadece bir hatasi vardi.
Dakika 82 falandi galiba. Genclerli oyuncu ikinci saridan atilmasi gerekirdi. Ama adam faulü yapti, olay yerinden kayboldu, hakemde yanlis futbolcuya sariyi gösterdi. Macta baskata dise dokunacak hata falan yoktu. 55. dakikadaki pozisyon penalti ise o zaman Eneramo'nun smacladigi pozisyon dünden penalti. Traftar ve yerel medya olarak transfer dönümde yönetimi elestiremezsen, böyle her mac sonrasi hakemi elestirmeye mecbur kalirsin... Macin berabere bitmesinden sorumlular hafta ici vitrin macini düsünen futbolculardir... gerisi hikaye[/QUOTE] [B]MHK başkanı Zekeriya Alp'de aynı senin gibi düşünüyor, tüm hakemlerimizin arkasındayız hatasız güzel maçlar yönetiyorlar diyor.;)[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:58. |