SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kayserispor-SİVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35915)

selimdelen 18.04.2013 23:11

Cevap: Kayserispor-SİVASSPOR

muhakkak herkezin aklında bu hafta ts macının rövanşı vardır nasıl olmasın ben dahi iple cekiyorum en kotu yanıda taraftarın çirkef olusu umarım bu durumu lehimize cevirecek olaylar ceyeran eder hakem çok çok dikkat etmeli

Külhan 18.04.2013 23:35

Kayseriyi can evinden vurmaliyiz sanirim son zamanlarda biraz fazla simariyorlar ama atalar ne demis gülme komsuna gelir basina insallah rahat yeneriz enazindan beraberlik bizim icin cok iyi olur ben inaniyorumki kazanan biz olacagiz ve haftaya IBB yi de sivasta yenersek aradaki puan farki acilacak ve rahat bir nefes alacagiz.

Külhan 18.04.2013 23:44

En cansikan olay su hakemler meselesi adeta söz birligi etmiscesine sivasa karsi bütün oyunlarda muhakkak gözle görülür sekilde ya faul yada penalti vermislerdir bize yapilan hicbir takima yapilmamistir buna ragmen sivasspor onbirinci siradaise büyük basari olarak kabul etmek gerekir biz sadece rakiblerle mücadele etmiyoruz ki hakemlerlede mucadele ediyoruz yasasin sivasspor Allah sana yardim ederise gerisi önemli degil insallah basaracaksin.

58fatihcan 19.04.2013 07:32

Kayseride bize ayrilan kac kisilik yer var

Alişan 19.04.2013 08:39

Kayseri maçını almak zorundayız en kötü ihtimal beraberlik olmalı bilemiyorum hoca nasıl bir takım çıkaracak sahaya cezalı iki futbolcumuz var onların eksikliğini çok ama çok hissederiz inşallah en kötü ihtimal beraberlik olur ileriki maçlarda belki 3-4 puan alabiliriz onun dışında puan alabileceğimiz bir takım kalmadı. 40 puanı tamamlarsak belki rahat ederiz inşallah önümüzdeki sezon süper ligde iyi yerlerde mücadele ederiz.

nightmare58 19.04.2013 09:03

Galibiyet bekliyorum, Rıza hoca TS ve Kayseri'ye karşı takımı çok iyi motive ediyor. Oyuncular da çok motive oluyor genelde.

SenSetik 19.04.2013 09:09

[B]alacağımız 1 puan ilerleyen haftalarda alacağımız 3 puanla ligde kalmayı garantileriz...eksiklerimiz de dikkate alınırsa beraberlik iyi sonuç...yenilmeyiz diyorum..[/B]

sivassporhersey 19.04.2013 09:56

hayrettin oynarsa bu iş zor ama kayseri kolay inşallah yeneriz...

Kayseri Bekle Kocan Geliyor!!

serrrkan 19.04.2013 09:59

Erman'ın yokluğunda ileri alanda pozisyon üretmede zorlanacağız gibi görünüyor.bunun için aatıf'ın ortaya çekilip atıfın esas yerine pedriel alınmalı.çünkü ziya cezalı, pedriel'in defansif yönüde var.bu eksikliği giderirsek en kötü 1 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum.
Ölüm kalım maçında yiğidolarımıza başarılar...

Çılgın Türk 19.04.2013 15:05

Kayserispor'da da iki eksik varmis. Abdullah ve Sefa.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:08.