![]() |
Cevap: Çalımbay: İki takım da kazanmak için oynadı
[QUOTE=Murad_Kelleci58;849326]Kimse düşman yaratmıyor kendine.. Ben Kayseri'den bize dost olmaz diyorum.. Düşmanlık bizde degil onların içindeki hazımsızlıktan.. Senin bakış zaviyen belli kardes.. Hiç bosuna uzmeyelim birbirimizi olur mu..?[/QUOTE]
Bencede burada noktalayalim. Benim görüsüm bu, seninki o. |
[QUOTE=Çılgın Türk;849245][IMG]http://l1304.hizliresim.com/18/p/m9vb5.jpg[/IMG]
[B]Bu duyarli davranislarindan dolayi Kayserispor taraftarlarini kutluyorum. Spor'da rekabet olur ama düsmanlik olmaz. Bunu kimsenin unutmamasi lazim. Sonucta hepimiz ayni topraklarin insanlariyiz!, bir kac kisinin doldurusuna gelmemek lazim...[/B][/QUOTE] teşekkür ederiz....HORANTA sözcüğü ev halkı,aile üyesi demek bu arada...adam adam der ki horantası çok der kalabalık aileler için...çok eski adamlar bilir... |
Cevap: Maçın Ardından
[QUOTE=Çılgın Türk;849324]O senin görüsündür saygi duyarim.
Benim düsmanim falan yok. Almanya'da yasiyorum. Kayseri'den tut Edirneli dostlarim var. Allahtan herkes senin görüsünde degil. Eger öyle olsaydi ne bir Sivas'li Kayseri'de calisir ne iki sehir arasinda evlilikler olur.[/QUOTE] kardeş sen konuyu yanlış anlamışsın. olay kayserili sivaslı olayı değil. olay sivassporlu kayserisporlu olayı. benim de bi sürü kayserili arkadaşım var kayseride okuyorum. ee her gün birbirimizi mi dövüyoruz yani, yooo. ama SİVASSPOR-kayserispor maçları derbidir ve yari ayrıdır...''kayserisporlu taftartarlar'' bizim dostumuz olamaz.(bakın birey olarak söylemiyorum topluluk anlamında söylüyorum) |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;849328]Almanya'dan buralar sizlere belli ki toz pembe görünüyor olabilir.. Senin gördüğün iceberg'in görünen yüzü..[/QUOTE]
Ben Almanya dogumlu degilim. 17 yasimda buraya geldim. Her iki kültürüde gayet iyi biliyorum. Senede olmasada en gec iki senede bir Sivas'a tatile gelirim. Neyse fazla uzadi bu konu, cikmam lazim. Kalin saglicakla, hayat kisa ve hayat futboldan ibaret degil. Kimseyi kirmadan sayili günlerinizin zevkini cikartin... biolojik saatin ne zaman duracagi belli degil |
[B][QUOTE=tavarih;849234]Kayserispor taraftarının jesti güzel olmuş. Umarım diğer tatsızlıklar da olmaz bundan sonra. Hep olumlu şeyler görürüz tribünlerde.[/QUOTE]
sen hala hayal dünyasında yaşamaya devam et..kayserispordan ne dost ne de jest olur...tatsızlık dedğin şeyler maç dışında orada habersiz bekleyen vatandaşın arabasına malına oluyor..burdaki taraftar sataşıyorsa da laf atıyorsa da herşey stad içinde olup biityor..ama sen ve senin gibi dostluk masalı uydurmaya çalışan birkaç kişi bunlarla dışarıda yapılan karaktersizliklerin ayrımını göremiyorsunuz...[/B] |
[QUOTE=ROMANTİK KATİL;849329]Herkes ne diyor bilmem ama daha demin eve gelirken hızlı trende birbirimize girecektik. Emniyet bizi gec bıraktı staddan. Trene binen SİVASSPORLU taraftarları bekliyorlardı. Bizlerle beraber binen kayseri taraftarlarıda vardı. Kos kocaman adama ne iteliyon sen SİVASLIMISIN vs laf attılar. Biz ilk baslarda ses etmedik onlara. Daha sonra bir tane SİVASLI delikanlı vs yokmu dediler. Bütün herkes onların üstüne yürüyünce trende susuverdiler. Sonra sizler bizim büyügümüzsünüz vs dediler. Kayseride olmayan yasamayan adam burda nelerle karsılastıgımızı neler cektigimizi asla bilemezler.[/QUOTE]
aynen öyle kardeşim kayseride yaşamayanlar bilmezler....hatta taraftar gruplarımız da bilmez, onlar bağıracağını bağırır, söveceğini söver otobüslerine biner gider...bu eşşekcilerle uğraşmak daha sonra bize kalır...geçen sene de tramvay durağında biribirimize girdik. 10 yaşındaki çocuklara bile tekme tokat girdi o.ç ları...ondan sonra dostluk hadi lan ordan...:mad: |
[QUOTE=DOGU_BEY;849336][B]
sen hala hayal dünyasında yaşamaya devam et..kayserispordan ne dost ne de jest olur...tatsızlık dedğin şeyler maç dışında orada habersiz bekleyen vatandaşın arabasına malına oluyor..burdaki taraftar sataşıyorsa da laf atıyorsa da herşey stad içinde olup biityor..ama sen ve senin gibi dostluk masalı uydurmaya çalışan birkaç kişi bunlarla dışarıda yapılan karaktersizliklerin ayrımını göremiyorsunuz...[/B][/QUOTE] [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=476013905804416&set=a.476013889137751.1073741895.153927168013093&type=1&theater[/url]. arabanın haline bakın ya yazıkkkk |
[QUOTE=poolat58;849338]aynen öyle kardeşim kayseride yaşamayanlar bilmezler....hatta taraftar gruplarımız da bilmez, onlar bağıracağını bağırır, söveceğini söver otobüslerine biner gider...bu eşşekcilerle uğraşmak daha sonra bize kalır...geçen sene de tramvay durağında biribirimize girdik. 10 yaşındaki çocuklara bile tekme tokat girdi o.ç ları...ondan sonra dostluk hadi lan ordan...:mad:[/QUOTE]
Ya cok zoruma gitti ama. Yaslı baslı adama ne iteliyon sen SİVASLIMISIN yani hayvanmısın vs demek istediler. Bizler ses etmedik ilk etapta sonradan işi ileriye götürünce nerden baksan 25 30 kişi üzerlerine gittik 7 kişilerdi onlarda. Sonradan takımımızın aldıgı 1 puanı kutlıyoruz sizler bizim büyügümüzsünüz bizi yanlıs anladınız vs dediler. Bunlardan dost felan olmaz. Elerinden gelse bizi bir kasık suda bogarlar. |
[B][QUOTE=ROMANTİK KATİL;849341]Ya cok zoruma gitti ama. Yaslı baslı adama ne iteliyon sen SİVASLIMISIN yani hayvanmısın vs demek istediler. Bizler ses etmedik ilk etapta sonradan işi ileriye götürünce nerden baksan 25 30 kişi üzerlerine gittik 7 kişilerdi onlarda. Sonradan takımımızın aldıgı 1 puanı kutlıyoruz sizler bizim büyügümüzsünüz bizi yanlıs anladınız vs dediler. Bunlardan dost felan olmaz. Elerinden gelse bizi bir kasık suda bogarlar.[/QUOTE]
biz onlar burdayken hiç böyle şeyler yaşanıyor mu? maçı bırakıp dışarıda onların arabasına otobüsüne saldırıyor muyuz? ya da buurdan maça gidenler kadir hasta koltuk kırıp sahaya atıyor mu? onlar burada koltuk bırakmıyor dışarıda araçlarımıza saldırıyor..ee bazıları hala olur böyle ufak tefek şeyler onlar bizim dostumuz diye masal anlatıyor...[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;849345][B]
biz onlar burdayken hiç böyle şeyler yaşanıyor mu? maçı bırakıp dışarıda onların arabasına otobüsüne saldırıyor muyuz? ya da buurdan maça gidenler kadir hasta koltuk kırıp sahaya atıyor mu? onlar burada koltuk bırakmıyor dışarıda araçlarımıza saldırıyor..ee bazıları hala olur böyle ufak tefek şeyler onlar bizim dostumuz diye masal anlatıyor...[/B][/QUOTE] Bugun trübünde tezavrat yapıyor diye taraftarlarımızı bile göz altına aldılar seref...sizler. Hepsinin sesini kestik. Hiç biri vizim bu destegimizi coskumuzu hazmedemediler. Bu hazımsızlıklarından dolayı arablara felan saldırdılar. Bize tren duraklarında pusu kurdular. Neyin dostlugu abi. Millet bilmeden sallıyıp duruyor. BİR BUCUK saat mahsur kaldık statda. Bazı arkadaslar dısardaki o.. cocuklarını kameraya aldı. Adamlar bizi resmen öldürmek için fırsat kolluyorlar. Gelmeyenler bilmeyenlerde sallıyorlar. Belki bizim gibi trübüne vs gitseler etseler altlarına ederler. Burada maca gitmek bile cesaret işi. Millete söylesen hikaye geliyor ama durum onların bildigi gibi degil. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:19. |