![]() |
Cevap: Alman Yiğido kupa istiyor
[QUOTE=ihtiyar yiğido;883876]Ey güzel ALLAH'ım Sivaslı olupda Sivasspor'u umursamıyanlara nispet hiç görmediği halde Sivasspor'umuzu tutan Alman Hotzi ye karşı bizi mahcup etme güzel bir futbolla Bursaspor'u farkli bir sonuçla yenmemizi nasip eyle[/QUOTE]
Bu duana bütün kalbimle amin diyorum ihtiyar. |
bizim jürgenler utanı yormu acaba sanmam evallah kardeş allah herkese nasip etmez sıvaslı olmayı teşekkürler
|
ya şu merdiven altı sıvaslıyım diye geçinen şu almandan utansın lar gelki onuda yapamaz lar bu sıvasın hakkını vermeyen ,,,,, sıvaslıyım demsin adamsalar insansalar yapana eyiliriz yapayana,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Sivas'ı görmediği halde,fanatik Sivassporlu olan ve Almanya-Hanau'da yaşayan Jürgen Hotz (47), İstanbul Büyükşehir galibiyetinden sonra adeta kendinden geçti.
Sivasspor-Büyükşehir maçını kırmızı-beyaz formasıyla televizyondan izlediğini söyleyen Hotz ''Sivaslı bir arkadaşım sayesinde koyu bir Sivasspor taraftarı oldum. Her maçını televizyondan izliyorum. İstanbul karşısında mükemmel bir futbol oynadık. Sivaspor'un önce Trabzonspor'u sonrada diğer rakibini eleyip kupayı almasını istiyorum'' dedi. ______________________________________________________________ Burdan Jügen Holtz arkadasimi öncelikle kutluyorum . Aramiza hos geldin diyorum ve ayni zamanda bu arkadasi Sivasspor taraftari ve sevgisini asilayan diger YIGIDOYUDA burdan arica tebrik ediyorum sag ol kardesim senin gibi arkadaslara burda ihtiyac her zaman var. |
[QUOTE=Ensar;883921]Sivas'ı görmediği halde,fanatik Sivassporlu olan ve Almanya-Hanau'da yaşayan Jürgen Hotz (47), İstanbul Büyükşehir galibiyetinden sonra adeta kendinden geçti.
Sivasspor-Büyükşehir maçını kırmızı-beyaz formasıyla televizyondan izlediğini söyleyen Hotz ''Sivaslı bir arkadaşım sayesinde koyu bir Sivasspor taraftarı oldum. Her maçını televizyondan izliyorum. İstanbul karşısında mükemmel bir futbol oynadık. Sivaspor'un önce Trabzonspor'u sonrada diğer rakibini eleyip kupayı almasını istiyorum'' dedi. ______________________________________________________________ Burdan Jügen Holtz arkadasimi öncelikle kutluyorum . Aramiza hos geldin diyorum ve ayni zamanda bu arkadasi Sivasspor taraftari ve sevgisini asilayan diger YIGIDOYUDA burdan arica tebrik ediyorum sag ol kardesim senin gibi arkadaslara burda ihtiyac her zaman var.[/QUOTE] [B]aynen kardesim........ benim de bir Alman arkadasim var ve buna da SIVASSPORLU yapacam :D 3 hafta dan beri benimle Maclari seyrediyo ve hatta Dün Sivas Taraftar Peketi almis ( burda bir kac kisi utansin ) bakalim yakin da burda takip edecek ;) Hotzi emmi Sivasa Hosgeldin diyorum belki seni aksam TV önde görecem Helal oulsun sana Hotziiiiiii Wilkommen in Sivas mein Freund schön das du dort hingefunden hast hoffe hast eine schöne Zeit dort, und viel Spaß im Stadion!!! Wir wollen Bilder sehen!!! :) Lg [/B] |
[QUOTE=keko 58;883923][B]
benim de bir Alman arkadasim var ve buna da SIVASSPORLU yapacam :D ............................ [/B][/QUOTE] Emmi senin Almancan sağlammış senin gibi güzel Almancam olsa ben şimdiye kadar en az 58 Almanı Yiğido yapmıştım.:D Başlangıç yaptıysan plakayı bulana kadar devam emmi.:) |
[QUOTE=Salim58;883924]Emmi senin Almancan sağlammış senin gibi güzel Almancam olsa ben şimdiye kadar en az 58 Almanı Yiğido yapmıştım.:D
Başlangıç yaptıysan plakayı bulana kadar devam emmi.:)[/QUOTE] :D:D:D:D [B]devamini gelir Insallah :) ahhhhh emmi, bosver su Almanca seni burda tanismasaydi ben hala Almaca yazardim burda bilmiyorum hatirliyormusun sen o zaman bana bunu demistin...... Sen Türce yazmaya devam et ve daha kolay ögrenebilirsin bunu simdi yaklasik 3 sene yapiyom ve yazili baya iyi olmus..... Tesekkür emmi iyiki varsin :) [/B] |
[QUOTE=keko 58;883927]:D:D:D:D
[B]devamini gelir Insallah :) ahhhhh emmi, bosver su Almanca seni burda tanismasaydi ben hala Almaca yazardim burda bilmiyorum hatirliyormusun sen o zaman bana bunu demistin...... Sen Türce yazmaya devam et ve daha kolay ögrenebilirsin bunu simdi yaklasik 3 sene yapiyom ve yazili baya iyi olmus..... Tesekkür emmi iyiki varsin :) [/B][/QUOTE] [B]Ben eskiden ne Almanca , ne Türkce konusuyordum , utangac birisiydim , ama Sivasspor kücüklügünden beri benim tek hobim ve yüzden Sivasspor forumlarinda yaza yaza herzaman birseyler ögrenip üstüne katarak Türkceyi söktün , Almanyada türkce okula bile gitmis kisilerden ben daha iyi konusuyorum ama yüzden birde TARIH ve COGRAYFA gibi beni ilgilendiren konulardan dolayi. Tabi Almanca sorun yokdu burda dogdum icin , ama konusmayinca insan Almanca bilmiyor mu diye sorar elbette , ama son 2 yildir bence Sivasspor reklamini arkadas cevrem veya benden büyük almanlara yayabiliyorum. WERNER LORANT eski Alman Hocamiz , Sivasspor zamaninda Anderlecht veya Shaktar Donetsk gibi önemli takimlara karsi Sampiyonlar ve ya Avrupa liginde oynamisi veya en son Dünya Stari ekol , Sivasspor'un Teknik Direktörü ROBERTO CARLOS'un ismini kullanarak. Ama bunu söylim herseyi burda ögrenmedim , Sivasspor'la ilgili baska forum ve baska sosyal paylasim sitesi olsun ordada ögrendim , burda Adress58 , Besyocu gibi , Dogubey gibi , eyup..... gibi nicki üyelerin mesajlarini okuayarak da cok ögrendim. Veya makaleri okuyarak. Keko abi sanada helal olsun , cok iyi fanatiksin ve bunu heycanindan belli oluyor.[/B] |
[B]Hotz'un Sivasspor sevgisi
Sivasspor için Almanya'dan geldi. [/B] [IMG]http://www.trtspor.com.tr/resimler/58000/58030.jpg[/IMG] Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'a gönül veren ve kırmızı-beyazlı ekibin bu akşam Bursaspor ile yapacağı maçı izlemek üzere Almanya'dan Sivas'a gelen 47 yaşındaki Jürgen Hotz, taraftarların ilgi odağı oldu. Almanya'nın Nürnberg kentinde yaşayan ve Sivassporlu taraftarlarca kendisine Alman Yiğido lakabı takılan Hotz, 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğinin daveti üzerine Bursaspor maçını izlemek amacıyla Sivas'a geldi. Sivas Nuri Demirağ Havaalanında Sivasspor taraftarları tarafından karşılanan Jürgen Hotz, bir müddet şehri gezdikten sonra Spor Toto Süper Ligde oynanan Sivasspor- Bursasspor karşılaşmasını izlemek üzere 4 Eylül Stadına geldi. Jürgen Hotz karşılaşmayı burada Sivasspor'lu taraftarlar ile birlikte izledi. KOLUNDA SİVASSPOR DÖVMESİ VAR Almanya'da yaşayan Sivas'lı bir arkadaşı sayesinde Sivasspor'u tanıdığını ve zamanla kırmızı-beyazlı ekibin fanatiği haline geldiğini söyleyen Jürgen Hotz, Sivasspor sevgisi takımın Süper Lige çıkması ile birlikte başladı. Karın içinde oynadıkları bir karşılaşmalarını izledim. Sivasspor sevgim bunun üzerine başladı. O günden bu yana bütün karşılaşmalarını izliyorum. Roberto Carlos başta olmak üzere bütün futbolcuları seviyorum. Öncelikle sporu seviyorum. Sivas'ın da oynadığı futbolu seviyorum. Sivas'a gelmişken şehri ve insanlarını tanımak istiyorum. Sivas'a ilk kez geliyorum. Sivas'ta yaşayan herkesin kalplerinin Sivasspor için atması gerekir" dedi. Kolunda Sivasspor dövmesi bulunan Hotz birkaç gün kentte kaldıktan sonra ülkesine dönecek. |
''Şampiyon Sivasspor gardaş''
[IMG]http://i.imgur.com/BwXKZKE.jpg[/IMG] vidyosu: [url]http://www.haberler.com/sivasspor-sevgisi-sinir-tanimadi-5285214/[/url] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:06. |