SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   4 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36112)

fatihcan58 21.05.2013 15:27

Cevap: 4 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı

[QUOTE=GokhanTurna;856476]Pedriel ve Senecky'in gitmesi çok iyi oldu. Rajnoch'a gelince burada mutsuz olduğu bilenen bir gerçekti. Kadroya doğru düzgün girememekten şikayetçiydi. Çok kalite bir defans oyuncusu kaybettik ama iki tane Murat ve Ümit gibi genç taş gibi defansımız var Navratil'in yanına. Tabi bir tane daha stoper almak gerekiyor kadro genişliği açısından.

Eneramo meselesi hepimizi sıkmıştı zaten gitmesi kendi açısından iyi oldu. Benim Süper Lig tarihimizde tek gitmesini istemediğim bir kaç oyuncudan biridir. Umarım kendisini çok aramayız. Hangi takıma giderse gitsin o takıma mutlaka ekstra katkı sağlayacaktır. Kendisi ile sözleşme imzalayan takımı tebrik ederim hayırlısı olsun.[/QUOTE]

Ne içtiysen aynısından bende istiyorum...

tavatir 21.05.2013 15:43

Bence giden isimler isabetli olmuş. Hepsine Sivasspor'a yaptıkları hizmetler için teşekkür ederiz.

Bundan sonra gidecek isimlerden para kazanmamız lazım artık. Yıllardır bonservis bedeli olmayan oyuncu bulmakta zorlanıyoruz ama hep oyuncularımızı serbest bırakıyoruz. İnşallah bu sorun halledilir.

Yerlilerden Uğur Kavuk ve Erhan da ayrılacak sanırım. Umarım Erman ve Kadir kalır. Herşeye rağmen iyi bir Kadir ve iyi bir Erman yerli statüsünde birçok Süper Lig takımı için idealdir.

GokhanTurna 21.05.2013 15:43

[QUOTE=fatihcan58;856483]Ne içtiysen aynısından bende istiyorum...[/QUOTE]

Hayırdır kardeşim ?

HALIL 21.05.2013 15:57

yerlerini doldurursak neden olmasin haydi carlos is basina :)

HALIL 21.05.2013 15:58

açikcasi pedriel ve senecky'nin gitmelerine sevindim

oguzhan_1616 21.05.2013 16:10

Ben Eneramo'nun ve Rajnoch'un gitmesine üzüldüm. Kötü diyip beğenmediğimiz herkesin gitmesini istediği Eneramo bu sezon iki kategoride toplamda 15 gol atmıştır. Geçen sezon bu rakam ligde 15,kupada 1di yanılmıyorsam. Yani son iki sezondur sürekli eleştri okları üzerinde bulunan bi Eneramo 15 -16 gol atmış. Üstelik şunu da düsünelim bu sene takımımız genel olarak gol atamadı geçen seneki golcü takım kimliği bu sene yoktu. Bu sene yeterli gol atamama,hücum aktivitelerinde başarılı olamama sorunu yaşarken Eneramo yine 15 gol atmış. Kötü bir Eneramo 15 gol atıyorsa , ya takım çok iyiyken başarılı bi takımken ne yapar siz düşünün. En berbat oynadığı maçta bile iki rakip Eneramo'yu savunma durumunda oluyor hiçbir şey yapmasa bile adam eksiltmeye yarıyor. Eneramo kötü Eneramo berbat diyip duruyorsunuz peki bu takım hücumda çok iyi de Eneramo mu o düzeni bozuyor anlamış değilim. Zamanında benzer stilde olan Mehmet Yıldız ligde 14 gol atınca mükemmeldi çoğunuz için 5 milyon euroya vermeyelim diyordunuz. Bi uçurum mu var ben göremiyorum takım mükemmel işlerken 14 gol yanılmıyorsam 5-6 asist yapan adamı yerlere göklere sığdıramazken başarısız bi Sivasspor'da yine aynı istatistiklere sahip olan adamı yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz eleştrilerinizle. Sivassporun basarısızlıgının faturasını Eneramo'ya kesiyorsunuz adeta...
Rakamlarda bir yanlısım varsa düzeltiniz kafadan söylüyorum. Saygılar.

Turan 59 21.05.2013 16:43

Eneramo ve Rajnoch'u çok ararız.Emeklerine çok teşekkür ederim.Yolları açık olsun.

poolat58 21.05.2013 17:14

yabancı sınırlaması getirilmese rajnoch kalabilirdi ama sıkıntı yok. hepsi de yerinde kararlar...hayırlısı ile bi de uğur kavuk la yollar ayrılsaydı...iyi niyetli bir futbolcumuz ama artık yapamıyor işini

asabibaba 21.05.2013 17:17

Buarada dün Lig.tv de konuşulurdu yabancı olayı 6+4 değil 6+2 imiş seneye de 5+2 olacakmış...

B.DUMANLI 21.05.2013 17:51

[QUOTE=Turan 59;856506]Eneramo ve Rajnoch'u çok ararız.Emeklerine çok teşekkür ederim.Yolları açık olsun.[/QUOTE]

Hele bir hocamiz gelsinde o dedigin iki futbolcuyuda inan bana aramayiz.Artik yeni yüzler görme zamani gelmistir.
O dediklerinin daha kalitelilerini Sivasspor taraftari hakediyor,yeterki hoca imzayi atsin gerisi kolay.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:40.