![]() |
Cevap: Rize'den dev atak
[QUOTE=nightmare58;858931]Grosicki Kayserispor'un oyuncusu mu? bizle alakası var o yüzden paylaştım. Memnun değilsen okumazsın. Site yönetimi birşey demiyor, sizden önce onlar görüyor, uygunsuz bir paylaşım olsa kaldırırlardı.[/QUOTE]
Gardaşim ben niye sana paylaştin niye yayınladın demedim.Bizim sayfamızda bizim sivasımızla alakalı paylaşimlar daha uygun olur düşüncesi ile yazdım.Bizim Haberlerimiz olsa daha iyi olmazmı?Rize ile sebatspor yıllar önce bize çok güzel oyun oynayıp el ele süper lige cıkmıslardı.(o zamanki adı 1.lig)O yüzden sevmem rizeyi.daha dogrusu karadeniz takımlarının hiç birini sevmem.SİVAS lının SİVAS lıdan baska dostu yoktur.(istisnalar hariç) |
Sevmemek ayrı o çirkefliklerini bende hatırlıyorum ondan sonra işleri rast gitmiyor zaten. Amacım sadece haberin Grosicki ile ilgili kısmını paylaşmaktı.
|
[QUOTE=58MySouL;858885][B]Rizeden bizene kim ne yaparsa yapsın sivasspor haberleri yayınlansın lütfen.BU haberde SİVAS ve sivasliyi ilgilendiren bi haber yok.[/B][/QUOTE]
Bizim oyuncumuzla ilgili bir haber, Grosicki ile ilgili bir haber :) |
[QUOTE=58MySouL;858941]Gardaşim ben niye sana paylaştin niye yayınladın demedim.Bizim sayfamızda bizim sivasımızla alakalı paylaşimlar daha uygun olur düşüncesi ile yazdım.Bizim Haberlerimiz olsa daha iyi olmazmı?Rize ile sebatspor yıllar önce bize çok güzel oyun oynayıp el ele süper lige cıkmıslardı.(o zamanki adı 1.lig)O yüzden sevmem rizeyi.daha dogrusu karadeniz takımlarının hiç birini sevmem.SİVAS lının SİVAS lıdan baska dostu yoktur.(istisnalar hariç)[/QUOTE]
Bu haber direkt bizimle alakalı zaten, Grosicki bizim oyuncumuz. |
***ikilinin yanına bide hayrettini versek fena olmaz,belki son dakika primlerini paylaşırlar.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:03. |