![]() |
Cevap: HM-De Graafschap 1-1 Sivasspor
haydı sıvas haydıııı :)
|
[QUOTE=B.DUMANLI;868057]Türkcede bir söz vardir,denirki ;Adam olacak cocuk bo...dan belli olur diye.Rengifo Peru´dan hazir geldi.Hazir gelmesine ragmen Carlos ilk gün düz kosu yaptirdi.Sonra Sivas´da antremanlara katildi,Nijmegen macinda iki top gelmis ve kendini yere birakmis.Eneramo taktigi gibi birsey demekki.Benim bildigim forvet golünü atar ve hic bir bahanenin arkasina siginmaz.
Rengifo Pedriel´den bile kötü gibi geliyor bana.Carlos bugün sans vermedigine göre,birseyler düsünüyordur.Bir takim basarili olmak istiyorsa gol atacak,sahada rakibini bogacak.Bugünki yüzdelere bakilacak olursa Graffschaft tüm mac boyunca üstünlügüde birakmamis elden.[/QUOTE] 16. Dakikada golu bulmusuz geriye cekilmemiz gayet dogal degil mi ? Yanlissam soyleyin ama ornek veriyorum drogba geldigi gunden bu yana lige damga vururken sneijder yeni yeni form tutmuyor mu ? Bu sneijderin kotu futbolcu oldugu anlamina mi geliyor ? Bazilari icin uyum sureci uzayabilir peru yani guney amerikadan gelen bir oyuncu hava sartlari bile (rakım) o kadar farkli ki bi anda muthis performans beklemek hayal olur. Aatifla grosickiyle kac maca cikti su ana kadar yani takim onu tanimiyor o da takimi tabii ki nereye kosacagi nerde ver kac yapacagina bunlara zamanla alisicaktir. Ben burda rengifoyu savunmuyorum acikcasi cok nette izleme firsatim olmadi eminim cogumuzun olmamistir ama kestirip atmak en kolayidir bence her oyuncu icin sabredilmelidir |
Maci izlemeden Skora göre yorum yapan bütün Futbol Profesörleri buraya toplanmis.
Mac seyretmeden yorum yapanlar bence burda harcaniyorlar. |
Kadro dışı bırakıldığı söylenen Cerny ve Navratil bu maçta forma giymişler.
[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152104133778378.1073741927.69426138377&type=1[/url] |
Son maçımızda ilk 11 de Grosecki yok..Ligtv golü Grosecki atmış habetrini veriyor..Maç resimlerinde golü Ahmet ARAS atmış diye bir izlenim edindim..Ligtv ye helal olsun maçta oynamayan oyuncuya golü de attırdılar..Maçı izleyen arkadaşlar yorum yapsınlar önce biz de sonra yorumumuzu yaparız...Bu maçta dikkatimi çeken gönderilecekler listesinde olan Cerny ve Navratil in oynuyor olması...Ahmet ARAS ın gol atması beni çok mutlu etti..Umarım Ahmet Aras'ı da aynı Hakan ARSLAN gibi kazanarak takımdaki genç oyuncu sayısını artırırız..Gerçek sivassporu lig maçlarında göreceğiz..Denenen Brezilyalı oyuncunun da ilk 11 de oynatılması Carlos un hala arayışta olduğunu gösteriyor..Maçta %38 lerde topa sahip olma oranına sahip olmamız da işin bir başka ilginç yönü..Bence bu takımın daha fazla hazırlık maçına ihtiyacı var..Oynayan oyunculardan çıkarılan sonuç Carlosun hala arayışta olduğunu gösteriyor....Hazırlık maçlarında denem yapılmasına yapılır da sivasspor gibi oturmuş bir takım bu kadar denemeyi kaldırır mı onu da lig başlayınca göreceğiz....
|
hazırlık maçlarını takmayın fazla
|
Cevap: Rakip De Graafschap
[QUOTE=sivastatlıbelam;868003]dikkate ettim yapılan hazırlık maçlarında bizim tüm Anadolu takımları alman ve Avrupa takımlarıyla yaptıkları maçları genelde kaybettiler,biz de ilk maçı kaybettik,bu durum ligimizin teknik açıdan ne kadar kötü antrenere edildiğini gösteriyo,umarım bu maçı kazanırız da hem taraftara hem takıma moral olur.[/QUOTE]
Almanlarin yedekleride ilk 11 kadar iyi Farkina vardiysan ilk yari basa bas giderken Ikinci yari degisiklikler yapilinca golleri yiyoruz ne yaziki |
Lig TV, Fanatik ve Baska Canli Sayfalar golümüzü Grosicki attigini yazmislar.
Facebookda Ahmet Aras atti deniliyor. Ancak Resmi sitemizde böyle yazilmis... Hollanda kampında yeni sezon hazırlıklarına devam eden futbol a takımımız, Hollanda temsilcisi De Graafschap 1-1 berabere kaldı. 16. dakikada Kamil Grosicki ile 1-0 öne geçen takımımız, 86. dakikada Timothy Der Meulen golüne engel olamayınca sahadan 1-1 berabere ayrıldı. |
SEYRETMEDİKLERİ 2 HAZIRLIK MAÇI İLE ;
TAKIMI Düşürenler var, Rengifo topçu değildir diyenler var ! PES DİYORUM PES !!! Ha bir durun be kardeşim ? 2-3 kez canlı seyredin, öyle karar verelim hep beraber ... |
Seyretmeye ne gerek var,biz adamın isminden bile anlarız topçuluğunu.:DMesela Rengifo böyle topçu olamaz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:47. |