![]() |
Cevap: STSL/Kayserispor-Sivasspor maçı tahmin ve y
Olur böyle şeyler,Kasımpaşa maçını takmamak lazım.Lig`de hazır olmamız önemli,takım iyi oynuyorsa galibiyet zaten gelir inşALLAH.
|
kayserı 0 sıvas o bıter
|
[B]inşallah lige 3 puanla ve kayseri galibiyeti ile başlarız...ama şu bir gerçek zor maç[/B]
|
[B][/B][QUOTE=aysglyvz58;870766]Digitürk ' ten SİVASSPOR taraftar paketimi aldım haftaya oynanacak kayseri maçını şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum...İnşallah SİVASSPOR UM 2-1 alıcak maçı..[/QUOTE]
[B] Acaba o Paketin fiyatı özelikleri hakında bilgi verebilir mi biri alabiliriz de?[/B] |
Çok zor bir maç beraberlik iyi sonuç.
|
hayırlısı olsun inşallah sıvassporumuz kazanacak
|
zor maç olacak,ligin ilk maçları hep sürpr,zlere açık olur.defans yapmalıyız,kayseri sağlam oynuyo inş.2 farklı yeneriz ama beraberlik bile iyi sonuç.
|
[B]adanademirspor'la oynadıkları macı ıkıncı yarıda buldukları golle 1-0 kazandı kayseri[/B]
|
[QUOTE=Morten58;870781]Mesut Bakkal dönemimde ilk Haftaydi sanirsam Galatasaray'i yendik , Riza Calimbay'la gecen sezon Antepi yendik ama gidisatimiz hic iyi degildi.
Tabiki ilk mac kazandikdan sonra hemen havalara girmeden devam edersin faydali olacaktir. Insallah 3 puanla baslariz.[/QUOTE] ben carlosunda taraftarında bu sene daha kırılgan olacağını düşünüyorum 2-3 maç başarısızlıkta stadyumda uğultular çıkmaya başlayacaktır... o yüzden nasıl başlarsak öyle gideriz diyorum eğer 2-3 maç üst üste alırsak ilk hafta o zamanda şampiyonluğa oynarız.. |
hayal gormeye gerek yok beraberlik bizim icin lige cok iyi bir baslangic sayilir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09. |