![]() |
Cevap: Skandal Atama!
insanların yüzüne bakamıyacaklarını biliyorlarda ondan dolayı gelmemişlerdir sivas maç larını dürüst ve hakkaniyet cercevesinde adaletli yönetseler şehirde göğsünü gere gere gezerdi küçük gördükleri sivaslılar kadar mert insanlar türkiyemizde zor bulunur zamanında sivasa ve sivasspora kötülük yapanları alkışlayarak gönderdik sivaslılar olarak ADALET istiyoruz .Ama haysiyet ve şeref yoksunu olandan başka şeyler beklenmezki bir ata sözümüzü hatırlatayım HERKES SÜTÜNÜN HÜKMÜNÜ İŞLERMİŞ....
|
abi yine hakemleri eleştirmeye başlıyoruz tamam haklıyuız susmamamız gerekir ama geçen senede böyle yaptık hakemler yaktı napacağımız bilemiyoruz bu senede hedef bur sa gibi gözüküyor:mad::mad::mad:
|
inşallah bu maçı 11 kişi tamamlarız ve eksik kadromuza rağmen maçı kazanırız
|
[QUOTE=sıvaslıgenç;886601]Helal Olsun Yapılan Tüm Haksızlıklara Değinilmiş Bir Açıklama...
..... Ve uyarıyoruz. Sivas’ta bundan sonrası için Galatasaray camiası ve Diğer İstanbul kulüplerinin ürünlerinin satışının yapılmasını, Kullanılmasını istemiyoruz. Son olarak Bütün Sivaslıları haksızlığa karşı tepki amacıyla Cuma günü oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasına bekliyoruz. Ve protestolarımızı orada da sürdüreceğimizi bildirmek istiyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.[/QUOTE] Açıklama iyi güzel de icraat yok.. Elalem şampiyonluklarını galibiyetlerini kutlamıyor mu bu şehirde. Ozaman nerede bu millet. Statyumda içimizde istanbul sempatizanlarıyla dolu formalılar olmuyor mu. Uyarı yapsan ne değişiyor sanki.. |
[QUOTE=58sinan58;886805]Abdullah yılmaz
fırat aydındeyyus halis öz......... Cüneyt çakır deniz çoban hüseyin sabancı vs vs vs biz bunlarla nasıl maç kazanacağız hepsi sivas düşmanı[/QUOTE] Arkadaşlar Türkiye liginde hakemlerden şikayet etmeyen takım var mı? İstanbullu çakalları ayrı tutuyorum.. Bir gerçek var ki Anadoludaki her takımın hakemlerden yana canı yanıyor.. Yukarıda ki listeye bakıyorum neredeyse hakemlerin tamamı yazılacak. Ozaman ligden çekilelim tam olsun. Çıkıp şikayet ettiğimiz o hakemleride yeneceğiz gerekirse. Bursasporun yaptığı gibi! |
arkadaşın dediğine katılıyorum bizim hakkımızı sivasta kim savunacak ki. daha geçen yıl görmedik mi meclise gönderdiğimizi zatı muhterem gitip SİVASSPOR atkısı yerine 3 büyütülmüş takımın beresini takmadı mı . kimin sesi çıktı 3 5 kişinin. o yüzden adamlar biliyorlar sesimizin çıkmadğını istedikleri gibi SİVASSPOR aleyhine ne varsa yaparlar. daha bizim seçtiğimiz vekil SİVAS I savunmuyor ki......
|
tıpkı halis ataması gibi bu atamada son derece bilinçli yapılmış bir atamadır...bu adamın yönettiği her maçta aleyhimize skandal kararlar verilmiştir...trabzonlu olması başlı başına bir sorun olduğu gibi, ligimizin kalitesiz hakemlerinden olması da cabasıdır...belli ki birileri sivassporun üst sıraları zorlamasını istemiyor...lakin takımımız, eksikleri çok olsa da sahaya çıkıp aslan gibi mücadelesini verecektir...
|
A.Yilmaz güzel bir yönetim göstererek herkesi sasirtmistir.Aslinda Antalya´nin attigi bir gol vardiki ofsayt gerekcesiyle sayilmadi,o kararda hakem hatasi vardi. Bunun disinda güzel bir yönetim gösterdi.Sivasspor sayet baskili oynasaydi nasil bir tepki gösterirdi orasi büyük bir soru isareti.Baskili oynasaydik ayni hosgörüyü gösterirmiydi bilemiyorum?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:08. |