![]() |
Cevap: Sivasspor - Gaziantepspor
Artık galibiyeti çok özledik. Evimizde Antep'i yenmemiz için gereken her şey var. Önceki maçlarda cezalılar sakatlar falan vardı, bu sefer tek eksiğimiz Da Costa. Bu şartlar altında Antep'i yenemez isek sıkıntılarımızın çok daha ciddi olduğu ortaya çıkar. Zaten azalan Avrupa umudumuz ise tamamen suya düşer. Benim inancım tam, inşallah bu maç bizim.
|
[QUOTE=A.Turan Korkmaz;904617]- Maçın hakemi en son geçen yıl bu zamanlar deplasmanda Bursaspor'a 1-0 yenildiğimiz lig maçımızı yönetmiş. Maç başı kart ortalaması yüksek bir hakem. Çoğu tartışılan penaltı kararları da var.
Futbolcularımızın bunları dikkate alması gerekiyor. - Ayrıca Sergen Yalçın'ın istifası rakibe belki de beklenenin aksine olumlu motivasyon olarak yansıyabilir. Futbolcular kendilerini göstermek isteyebilir. - Rakip defansta Binya cezalı, bizde ise cezalı oyuncumuz yok. - Carlos'tan tek isteğim Atıf'ı santrfor oynatmaması. En uçta gerekirse Pedro Oldoni ile başlasın ama Atıf forvet arkası, kaleye yüzü dönük oynasın. - Maraton tribünü taraftarımız üzerindeki ölü toprağını atmalı, 90 dakika takımını desteklemelidir. Ancak, bu destekle kazanabiliriz. Bu galibiyete çok ihtiyacımız var.[/QUOTE] Geçen sene Bursaya yenildiğimiz maçda staddaydım.Bu Ali Palabıyık daha 2.dakikada cezasahası dışındaki faule penaltı çaldı aleyhimize.Anadolu takımlarını adam yerine koymuyorlar heleki Ankaradan doğusunu hiç.. |
Bu maçı alacağımıza inanıyorum. Gol Atıf.
inşallah bu defa yanıltmazsınız bizi çocuklar. |
[QUOTE=ready;904564][B]Daha maç başlamadan millet yine hakemlerden dem vurmaya başladı Futboldan anlayanda anlamayanda hakemi bahane etmeye başladık arkadaş o kadar çok biliyorsanız düdüğü size versinlerde siz öttürün bakalım nasıl oluyormuş[/B][/QUOTE]
Güzel kardeşim sevgili hemşerim sana Nasirettin hocanın bir hikayesini hatırlatmak isterim biliyorsun çogugun eline testiyi verir birde tokat atar sorduklarında ise testi kırıldıktan sonra tokat atsam ne olur atmasam ne olur der.O hesaptan yola çıkarsak onceden bagzi seyleri dile getirmekte yarar var diye düşünenlerdenim simdiye kadar ses çıkartmadık ne oldu? Haftalarca aleyhimize verilen yanlış kararları sen gormuyormusun?şimdi haklı olarak diyeceksin takım iyi oyunumu oynuyor,ara transferde neden oyuncu alınmadı kesinlikle doğru bende oyle düşünüyorum anacak butun bunlar masa basında Sivasspor'un hakını çalan ekmek hırsızları federasyon icin yeterli bir sebeb olmamalı.Fb maçinda verilmeyen bir penalti icin ülkenizde yer yerinden oynadı kısmen halada devam ediyor cemaat iktidar kavgası bile unutuldu secimler gölgede kaldı macın hakemini konuşmaktan.Şimdi soruyorum sana Sivasspor'un hakanı defalarca yıllarca çalarken bu hırsızları Yada hakemleri hangi basın organı dillendirdi Yada kaç defa gore bildin? insanların önceki tercubelerine dayanarak burada isyan etmeleri neden senin zoruna gidiyor anlamış değilim. |
sergenin istifasindan dolayi antep in demoralize olacagini dusunuyorum hele hele ilk golu biz atarsak isi gotururuz gibi geliyor.her ne olursa olsun aatif in forvette oynamamasi lazim artik bunu carlosunda gordugunu dusunerek umutlu bakiyorum maca
|
haftalardır özlenen galibiyet antep maçıyla gelecektir umarımki yarın 4eylül susmaz
|
Stad yine bombos millete saha kapama cezasi veriliyor bizim staddan daha kalabalik anlamis degilim her ne kadar bayanlar doldursada.
|
Cevap: Sivasspor 1-1 Gaziantepspor
Kalecileri sakatlandı bol şut atmak lazım.İlk maçda da sakatlanmıştı.
|
Şenol Can süperlig kariyerinin ilk golünü bize attı.
|
Mutlaka kazanmamız lazım. Olmak veya olmamak maçı ...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:11. |