SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bursaspor 4-3 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37741)

58 Amsterdam 58 01.04.2014 16:33

Cevap: Bursaspor - Sivasspor

Bursa tabiki kolay takim degil ve kendi evlerinde oynadiklari icin avantaj onlarda ama biz de sakin oynarsak ve defansi bos birakmassak ozaman once bir puan icin gidecegiz sonra tesaduf mesaduf sans mans belki fazlasini alabiliriz guzel gardaslarim.

ihtiyar yiğido 01.04.2014 22:43

Tüm kalbimle Bursaspor'un GS eleyip Türkiye kupasında finale kalmasını ve kupayı almasını canı gönülden istiyorum, ama Sivasspor'un Avrupa'ya gitmesi açısından Bursaspor'u Bursa'da yenmesini canı gönülden istiyorum.

Abdullah DuMaN 02.04.2014 08:04

Maçın seyircisiz olmasının lehimize sonuç vereceğini düşünüyorum

FALÇATA 58 02.04.2014 15:27

üst sıralar için galibiyet şart 2-1 alırız diyorum

ezelşener 02.04.2014 17:54

ben Bursayı Bursada yenecegimize inanıyorum.Takım moralli ve İstekli.ayrıca.Utakadan ve Burhandanda gol bekliyorum.(atıftan artık gol umudum kalmadı.deli dana gibi boş boş dolaşıyor.)vee en önemlisi Carlos bu maçtada Kadiri oyundan almak gibi bir hata yapmaz.herkese selamlar.

Has Sivas`li 02.04.2014 19:37

[QUOTE=ezelşener;905182]ben Bursayı Bursada yenecegimize inanıyorum.Takım moralli ve İstekli.ayrıca.Utakadan ve Burhandanda gol bekliyorum.(atıftan artık gol umudum kalmadı.deli dana gibi boş boş dolaşıyor.)vee en önemlisi Carlos bu maçtada Kadiri oyundan almak gibi bir hata yapmaz.herkese selamlar.[/QUOTE]

[B]ATIIF´I inatla haftalarca forvet oynatip isleyen carki bozan Carlos hoca, oturdugu dali kesmek pahasina 44. dakikada bile oyundan alabilir, hic sasirmam yani.[/B]

ankastre 02.04.2014 20:59

sivasporum bursadan puanlarnan gelecek işallah

Ferhat06 03.04.2014 07:49

[QUOTE=ankastre;905206]sivasporum bursadan puanlarnan gelecek işallah[/QUOTE]

Bursa düşme potasında hatırlatırım.1 puan bizim için süper olur.

sivaslıadem 03.04.2014 09:40

[QUOTE=sivaslıadem;904855]bugünkü maçı izledikten sonra haftaya da bursada olacağız nasipse
Iki hafta üst üste izlemenin keyfine varacağız
Bugün aldığım formayı da haftaya imzalatırız diye düşünüyorum
Bi değişiklik olmazsa yine aynı otele geleceklerdir
Yine futbolcuları karşılarız aksilik olmazsa
Samsunlu arkadaş da gelecek
Inşallah misafirlerimize güzel bir 3 puan hediye ederiz[/QUOTE]

Hay ben böyle şansın
Yav bunlar niye ceza alırlar bi de kadın taraftar olacaklar
Nasıl ceza almayı başarıyorlar
Onların yüzünden haftalardır beklediğim maçı izleyemeyecegim
Artık takımı ziyaret edip formayı imzalatırız sadece

Salim58 03.04.2014 19:08

[B]Bursaspor, resmi sitesinden yaptığı açıklamada bayan ve çocuk taraftarların izleyeceği Sivasspor maçının sadece açık kale arkası tribünü biletleri kaldığını duyurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Pazar günü saat 16.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda, bayan ve çocuk taraftarların izleyeceği Burssaspor - Sivasspor maçının biletleri 3 gün önceden tükendi. Yeşil-beyazlı takımın resmi sitesinden yaptığı açıklamada Sivasspor müsabakası için gişelerde sadece açık kale arkası tribünü biletleri kaldığını duyurdu...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:50.