![]() |
Cevap: Sivasspor'da Çelikhan Dönemi
[QUOTE=DoomsDay58;905873]Ben de tam bunu yazacaktım. Sezon başında transfere para harcadık diye o kadar konuştular yalan mıydı yani söylenenler?[/QUOTE]
Bence yalan degil kardesim ama bu yeni gelen Celikhan efendi herhalde herseyi bilmiyor ama bilsede bilmesede oyle rastgele Twitter'de felan boyle seyleri yazmasi yanlis. Birileri Mecnun baskanimiza soylesin bu Celikhan efendiyi uyarsin bence. |
Da Costa'ya bonservis verildiğini söyleyen kim?Transfermarkt sitesi yöneticisi kim sahibi kim tanıyan var mı?Zamanında Wikipedia'da saçma sapan yazılar olurdu oralardan kaynak gösterilirdi.
|
sivasa faydası ne kadar olcak görecegiiiz..
|
Tecrübeli biri ins. hayirli olur ve bize yetenekli gencler ve yildizlar kazandirir.
|
Necmettin Çelikhan @NCelikhan · 26 Ocak 2014
Sivasspor Futbol takımının 2013-14 sezon başı ve devre arası transferlerde hiç bonservis ödemediğini biliyor muydunuz..? [url]https://twitter.com/NCelikhan[/url] [B][U]gardaşlar bu yorumu beni şaşırtdı. halbuki Gostayada, Şahbazada ödendiğini biliyoduk. demekki kimseye ödeme yapılmamış[/U][/B] |
İnsallah sıvas sporumuza başarılı olur karıyerlı ve bilincli olduguna göre transfer de bize iyi oyuncular bulur ve bu karamsarlık dönemınden kurtuluruz kendisine başarılar diliyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:19. |