![]() |
Cevap: Sivasspor - Akhisar Bld
Ya 283. Kanaldaymış bizim maç ama benim digitürkte yok :(
|
6 ci kanal da gosteriyor animal planet isimli kanal
|
Ahaha 203. Kanalmış tamam var çok pardonnn :D
|
[QUOTE=Ozan5858585858;908806]Ya 283. Kanaldaymış bizim maç ama benim digitürkte yok :([/QUOTE]
Animal planette gosteriyor 6ci kanal |
[QUOTE=''Samed58'';908808]6 ci kanal da gosteriyor animal planet isimli kanal[/QUOTE]
Digitürk 203. Kanaldaymış |
[QUOTE=''Samed58'';908810]Animal planette gosteriyor 6ci kanal[/QUOTE]
203'te izliyorum ben de 6'da animal planet yok digitürkte. Senin farklı sanırım türksat falan mı |
[QUOTE=keko 58;908665]Digitürk varsa sorun yok gardasim
[B]Sivasspor - Akhisar [COLOR="red"]Türksat 42°... Kanal 203[/COLOR] [COLOR="red"]Eutelsat 7° ... Salon 3[/COLOR] [/B][/QUOTE] [B] [COLOR="red"] BILGI: Mac Türksat üzerine Kanal 6 ( Animal Planet ) veriyo Kanal 203 deyil!! bana yalnis Bilgi vermisler ANTENN LIG TV!!! [/COLOR] [/B] |
[QUOTE=keko 58;908816][B]
[COLOR="red"] BILGI: Mac Türksat üzerine Kanal 6 ( Animal Planet ) veriyo Kanal 203 deyil!! bana yalnis Bilgi vermisler ANTENN LIG TV!!! [/COLOR] [/B][/QUOTE] Grosicki olaydı keşke gelecek sene UEFA'da :( |
[QUOTE=Ozan5858585858;908817]Grosicki olaydı keşke gelecek sene UEFA'da :([/QUOTE]
[B] Süper olacakti emmi ama ne yapsak Adam gitti ve yine Takim bunu HAYATTA kolay brakmaslar cünkü Adami cok seviyorlar.... Insallah SIVASSPOR bi gün terkar dönecek ;) Insallah bu gün bize AVRUPA KAPI ACACAK!!! [/B] |
[QUOTE=keko 58;908818][B]
Süper olacakti emmi ama ne yapsak Adam gitti ve yine Takim bunu HAYATTA kolay brakmaslar cünkü Adami cok seviyorlar.... Insallah SIVASSPOR bi gün terkar dönecek ;) Insallah bu gün bize AVRUPA KAPI ACACAK!!! [/B][/QUOTE] İnşallah ama Avrupaya kalmak başlangıç. Sonrası önemli. Kadroyu korumalıyız mutlaka Aydın,Burhan,Aatıf falan. İyi stoper ile iyi forvet şart. Yoksa hayal kırıklığı olur. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:45. |