SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Chrisantus İmzayı Attı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38104)

umitfidan 24.07.2014 01:53

Cevap: Chrisantus İmzayı Attı

[QUOTE=YigidooSivas58;915340]Ben Ahmet Arasi Batuhana tercih ederim mesela.

Iki futbolcuyu karsilastirdigimizda :

- Ahmet Aras gecen sezon ptt 1 ligdeki performansi göz doldurdu.
Her macini izledim ve iyi forvet yasinin genc olmasi ve gol krali olmasida buyuk avantaj.

- Batuhan ise 23 yasinda olmasina ragmen kac kulüp degistirdi.
Gittigi hicbiryerde dikis tutturamadi.

Size soruyorum bu iki futbolculari karsilastirdiginizda ve ozelliklerinede baktigimizda hangisinin daha faydali olacagini dusunuyorsunuz hemserim ?

Saygilar..[/QUOTE]

Bizim değil Carlosun kimi tercih edeceği önemli benim söylemek istediğim Ahmet'in 4.forvet olarak tutmak büyük haksızlık olur onun kariyeri için, kadroda olursa tabii ki iyi şeyler yapacaktır. Şu an ki kadroda 4.kim kalırsa ona yazık olacaktır bence hepsi de kaliteli oyuncular

58YIGIDO58 24.07.2014 02:01

[QUOTE=umitfidan;915346]Bizim değil Carlosun kimi tercih edeceği önemli benim söylemek istediğim Ahmet'in 4.forvet olarak tutmak büyük haksızlık olur onun kariyeri için, kadroda olursa tabii ki iyi şeyler yapacaktır. Şu an ki kadroda 4.kim kalırsa ona yazık olacaktır bence hepsi de kaliteli oyuncular[/QUOTE]

Benim demek istedigimde 4. Bence Batuhan olur.
Ahmet Aras daha kaliteli.

ilyasbaba_58 24.07.2014 14:16

inşallah hayırlı olur.

nightmare58 24.07.2014 14:39

En çok çalışan formayı kapacak. Sezon uzun Allah vermesin ama sakatlığı var, Kupa maçı var, var da var. Formunu koruyan çalışan formayı kapacak. Ahmet Aras bi yere gönderilmezse kiralık olarak forma için ölümüne oynayacaktır.

tavatir 24.07.2014 14:57

[QUOTE=YigidooSivas58;915340]Ben Ahmet Arasi Batuhana tercih ederim mesela.

Iki futbolcuyu karsilastirdigimizda :

- Ahmet Aras gecen sezon ptt 1 ligdeki performansi göz doldurdu.
Her macini izledim ve iyi forvet yasinin genc olmasi ve gol krali olmasida buyuk avantaj.

- Batuhan ise 23 yasinda olmasina ragmen kac kulüp degistirdi.
Gittigi hicbiryerde dikis tutturamadi.

Size soruyorum bu iki futbolculari karsilastirdiginizda ve ozelliklerinede baktigimizda hangisinin daha faydali olacagini dusunuyorsunuz hemserim ?

Saygilar..[/QUOTE]

Aynen katılıyorum. Bence de Ahmet Aras, Batuhan'dan daha öncelikli olabilir.

58svs58 24.07.2014 19:55

kaç liraya alındı onuda yazsanıza

subasi29 24.07.2014 22:24

Hayırlı uğurlu olsun ! Inşallah sen inci bizde seni severiz :) bol bol gol atarsın insallahh

ozledımeskıyı 25.07.2014 02:49

[B] Bu takıma Adem ve Kadir'den daha iyi bir ön libero şart.[/B]

CanKaragoz 25.07.2014 04:01

[QUOTE=ozledımeskıyı;915451][B] Bu takıma Adem ve Kadir'den daha iyi bir ön libero şart.[/B][/QUOTE]

Kesinlikle katılıyorum.

ozledımeskıyı 25.07.2014 23:34

[B] Sezonun ilk maçında gol atacak içime doğdu demişti demezsiniz nerden hatırlayacaksınız o zaman ama hatırlatırım Antep maçı sonrası stad çıkışta girecez illa ki zaten siteye.:)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:56.