![]() |
Cevap: Beşiktaş - Sivasspor
[QUOTE=Soyözen;921724]Arkadaşlar bu arada konuyla ilgili bir sorum olacak, bilenler cevap verirlerse sevinirim. Eşimin Beşiktaş Passolig kartı var, maçı bizim taraftan birlikte izlememiz mümkün olur mu?
Sivasta gittiğimiz maçlarda onun kartı ile bizim tribüne bilet alabiliyoruz ama ilk defa Beşiktaş maçı denk geldiği için kafam karıştı açıkçası :confused::)[/QUOTE] üç hafta önce tt arena'daki gs maçını arkadaşımla gs tribününde izledim. bende sivasspor passolig kartı var. herhangi bir sorun olmuyor. |
Biletimizi aldık, ALLAH nasip ederse pazar akşamı misafir tribününde yerimizi alacağız ve inşallah Beşiktaş ile Ankara'daki ilk randevumuzda galip geleceğiz..
|
Aslinda kötü futbol oynamiyoruz,fakat daha bir hayli eksiklerimiz var.Bunlar gerek futbolcu ve gerekse yapilan ortalarin bir türlü yerini bulamamasi hususunda kendini gösteriyorki buda bizim galip gelemememizin en büyük etkeni olarak ortaya cikiyor.
Gecen hafta sonunda bir yerel kanalimizin spor programinda uzun özetini verdigi bir 4 Eylül-Aksaray macini seyretme imkanim oldu.4 Eylül cok güzel futbol oynamakla kalmiyor futbolun tüm inceliklerini sahaya yansitabiliyor.O takimda taslar yerine oturmus durumda.Ama bizde henüz öyle degil.Bir kac futbolcunun henüz daha oyunda olmayisi bizim belimizi büken en büyük etken. Sivasspor nedense bu sezon sanki deplasmanlarda daha güzel futbol sergiliyor gibi geliyor bana.Umarim Besiktas´tan puan veya puanlar alabilirler.Böylelikle haftaya moralli baslamis oluruz. |
İ. Toraman konuştukça batıyor
|
Beşiktaş da Oğuzhan ve Demba Ba sahada olacakmış büyük ihtimalle. Bizim için kötü haber.
|
[B]çok zor bir okadar da önemli bir maç..bireysel saçma bir hata yapmazsak en az 1 puan çıkarabileceğimizi düşünüyorum....utaka,burhan gibi oyuncularda gününde olursa 3 puan bile olabilir...umarım kazanan şanlı sivassprumuz olur[/B]
|
[B]Sivasspor Kafilesi Ankara'ya Gitti[/B]
Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Sivasspor takımı, karayoluyla Ankara'ya gitti. Kafilenin oyuncu kadrosunda, Ertuğrul Taşkıran, Korcan Çelikay, Berk Neziroğluları, Ziya Erdal, Ahmet Şahbaz, Ümit Kurt, İbrahim Toraman, Cicinho, Adem Koçak, Burhan Eşer, Hakan Arslan, Mehdi Taouil, Cihan Özkara, Batuhan Karadeniz, Ahmet Aras, John Utaka, Macauley Chrisantus ve Manuel da Costa yer aldı. Sakatlığı bulunan Kadir Bekmezci, Aatif Chahechouhe, 18 kişilik kadroya alınmayan Deniz Öksüz, Abdurrahman Dereli ve Musa Sinan Yılmazer ise Sivas'ta kaldı. |
[QUOTE=sebasteia;921788]üç hafta önce tt arena'daki gs maçını arkadaşımla gs tribününde izledim. bende sivasspor passolig kartı var. herhangi bir sorun olmuyor.[/QUOTE]
Müşteri hizmetleri 'ni arayıp sordum,maç Ankarada olduğu için genel maç olarak sayılıyormuş yani herkes her yerden bilet alabiliyormus. İnşallah biz de tribünde olacağız. :) |
çok zor bir maç olacak ama biz defanstaki hataları devam ettirirsek daha çok gol yeriz inş kazanırız başarılar sivassporum
|
Bugun galibiyet günümüz öyle hissediyorum icimden gelen ses beni yaniltmaz insallah :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:00. |