SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-1 Eskişehirspor -ikinci devre- (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38393)

asabibaba 03.11.2014 21:38

Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor

[QUOTE=DOGU_BEY;923455][B]Bu maç için sadece şu yorumu yazıyorum..Bu maçtan sonra ya Ertuğrul gider ya da Carlos...[/B][/QUOTE]

Ertuğrul ne alaka Doğubey ?????

DOGU_BEY 03.11.2014 21:40

[B][QUOTE=asabibaba;923456]Ertuğrul ne alaka Doğubey ?????[/QUOTE]

ertuğrul sağlam...[/B]

asabibaba 03.11.2014 21:43

[QUOTE=DOGU_BEY;923457][B]

ertuğrul sağlam...[/B][/QUOTE]

[B]Ohhh bee bende bizim kaleci sandımdı..ikiside gidebilir sorun değil [/B]...:confused::confused:

50sekiz 03.11.2014 22:38

Bu macta %99 en az 3 gol olur.
Ve karsilikli goller olur.
Eskisehir deplasmanda Rize gibi
Canakkale gecilmez oynamiyor.
%80 Tek farkli galibiyetin cikacagini ve
ilk golü atan takimin maci kazanacagini,
%20 berabere bitecegini tahmin ediyorum.

migroArmis 03.11.2014 22:42

[QUOTE=34MUAMMER58;923296][b]BU tff UEFA kararıyla düşüremediği sivassporu ,allem edip kullem edip bu sene düşürmeyi kafasına koymuş:mad:,yaw kardeşim pazar günü maç oynanması sivasda yasak diye kuralmı var?elalem pazar günü oynuyor sivasspor ya cuma ya cumartesi oynuyor,zaten pasolig belasını getirdiniz stadlarda seyirci yok,zaten az olan seyirciyide gelmesin diye cumaya maç veriyorsunuz ALLAH belanızı versin:mad:maça gelince bursa maçını saymıyorum,eskişehirdede bu yıl sıkıntı var,bizden farkları yok,sivasspor daha iyi oynuyor,artık lamı cimi yok ,vurkır parçala bu maçı kazan tipi maç ,kazanamazsak kriz derinleşir ,galibiyet takıma moral olur bilmiyorum artık neyapacağız ,top futbolcularda [/b][/QUOTE]

Biz onun sıkıntısını geçen yıl çok yaşadık(cuma c.tesi maçları)..)Bu maç açık söylüyorum kim ne kadar kötü olursa olsun Sivassporun çok rahat galip geleceği maçtır.Birincisi Eskişehir dağılmak üzere aldığım duyumlar Ertuğrul Hocanın bırakacağı şeklinde.İkincisi maç Sivasta kendi evinde..Bir üçüncüsüde Sivassporun kaybetmeye ne tahammülü kaldı nede lüksü...

tanju_58 04.11.2014 09:19

Carlosun oyuncu diziliş ve sisteminde takıntısı olduğunu düşünüyorum.geçen seneden beri hep aynı diziliş ve sistemiyle oynatmaya çalışıyor takımı.tek forvet ısrarından vazgeçip çift forvetli sisteme geçmesi gerek.gol yollarında sorun yaşıyoruz.
Ertuğrul
Cicinho Costa Ümit Ziya

Kadir
Mehdi Adem

Aatıf

Ahmet Utaka

BSMM 1964 04.11.2014 11:25

sağ tarafımız felç cicinho-burhan yok bu maçta hiç umudum yok yedekler hiç umut vermiyorlarki sol kanat verimsiz (ziya çok formsuz) nijeryalılar bitmiş aatıf bencil inşallah ben yanılırım bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılırız

58 Amsterdam 58 04.11.2014 11:54

[QUOTE=tavatir;923328]Kenetlenmeli ve destek olmalıyız arkadaşlar. İnanırsak bu takım tekrar toparlar.

Bu maçta bence kadrodaki değişiklikler meyvesini verebilir. Burhan'ın olmaması belki de avantaj olacak.

----------------------Ertuğrul--------------------------

Sağ bek------Da Costa----- Toraman-------Ziya ---

----------------Adem ----------Kadir -----------------

Aatıf ------------------ Mehdi ----------------- Utaka

--------------------Ahmet Aras -----------------------[/QUOTE]

Guzel kadro arkadasim ama Ahmet'e yazik cunku cok top vermiyorlar arkaslari.
Ahmet hizli bir oyuncu degil ama fizigi iyi oldugu icin yan toplar'la beslemek lazim veya o bolgede Chrisantus'u denemek gerek ?

58 Amsterdam 58 04.11.2014 11:58

Nasil yapalim bilemem ama taraftar stadda destek ve bagirmasi lazim eeh tabiki futbolcular da daha hirsli ve daha istekli ve birbirinin aciklarini kapatmalari lazim.

cılgınsivas58 04.11.2014 22:34

3te eskısehırden yerız sıkıntı yok

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:02.