![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Hoşgeldin Sergen.Bazı arkadaşlar diyorki takıma sihirli değnek değmemiş.1 hafta öne kendinden 2 küme düşük takımdan3 yiyen takım 1 hafta sonra 1 küme düşük takıma 4 atıyorsa bu takıma bir sopa değdiği mutlak ama sihirli mi sihirsiz mi onu bilmem.Ne oldu takıma böyle derseniz
1-Takımın en mücadeleci 2 oyuncusu olan Musa ve H.Arslan nihayet beraber oynadı.Adem de koşu kalitesini artırınca bizim yok artık diyebileceğimiz defans hattımıza top bile gelmedi. 2-Cici umarım kalıcıdır.Takımın kalitesini arttırdığı bir kez daha ortaya çıktı. 3-Da Costa umarım gitmez. 3 orta saha 1 forvet 1stoperle le iyi takım oluruz fikri umarım bizim yönetim dede oluşmuştur.Yönetim küçük düşünmez iyi oyuncular alırsa kazanılan maçlarla maliyet karşılanır zaten.Lütfen küçük düşünmesinler |
Carlos'u yemek için oynamıyorlardı söylemine katılmıyorum.Bu adamlar yani topçular neticede profesyonel yani alacağı galibiyet primi,beraberlik primini düşünür.Bence mevzu Carlos heyecanını yitirdi,şehirden sıkıldı bunu açıkça belki söyleyemedi.Oynattığı futbola bakıyoruz eveleme geveleme varyete algülüm vergülüm sakız çiğnemece.Futbol basit bir oyun hedef ne kale; direk kaleye gideceksin şut atacaksın, verkaç yapıp rakip defansın dengesini bozacaksın Sergen'in yaptığı bu hepsi bu!
|
Bizim takım sezonu yeni actı.Kasların yüklendikçe atması bu yüzden.Zaten burda o yüzden bas bas bağırıyorduk.
|
[QUOTE=Ferhat06;929878]Carlos'u yemek için oynamıyorlardı söylemine katılmıyorum.Bu adamlar yani topçular neticede profesyonel yani alacağı galibiyet primi,beraberlik primini düşünür.Bence mevzu Carlos heyecanını yitirdi,şehirden sıkıldı bunu açıkça belki söyleyemedi.Oynattığı futbola bakıyoruz eveleme geveleme varyete algülüm vergülüm sakız çiğnemece.Futbol basit bir oyun hedef ne kale; direk kaleye gideceksin şut atacaksın, verkaç yapıp rakip defansın dengesini bozacaksın Sergen'in yaptığı bu hepsi bu![/QUOTE]
ağzın sağlık bizim taraftar şunu bir anlayamadı |
Giydiğim üstüste üç çoraba rağmen donan ayaklarımla maçın sonuna kadar kaldım stadda. İzlenimlerim oldu tabii. Mesela bir taraftarımız [B]'Maça sırf skorboardu görmeye geldim' [/B]diyordu. Gerçekten de özlemişiz farklı galip gelmeyi be.
Bir başkası, [B]' Yazık oldu Carlos'a' [/B]diyordu. Üç gün önce maç yapan aynı futbolcu grubu muydu inanması zordu. Maç sonunda Ahmet Şahbaz sahada kaldı, taraftarlara gelip formasını çıkarıp verdi. Doluydu, duyguluydu, kendisine küfredilmesine gösterdiği tepkinin haklılığını anlatmak konuşmak istiyordu ama yapamadı. Eminim, kendinizi biraz benim yerime koyun demek istiyordu. Herşeye rağmen arkasını dönüp giden ötekilerden farklı olduğunu göstermiş oldu. Hala Ahmet Şahbaz gitsin diyenler [U]bir kez daha düşünmeliler [/U]diyorum. 'Sergen gelmezse biz de çıkmayız' tezahüratına sahaya geri döndü yeni hocamız. Başarının önce güçlü tribünden geçtiğini iyi bilenlerdendir. Önümüzdeki maç hem takımımız hem de hocamız için kritik. Bir beraberlik veya mağlubiyet bize çok şey katacak. Sonrasında Karabükspor maçında sezonun en kalabalık seyircisine oynayarak güzel bir tatil hediyesi almayı umut ediyorum. |
[QUOTE=A.Turan Korkmaz;929951]
Önümüzdeki maç hem takımımız hem de hocamız için kritik. Bir beraberlik veya .................... bize çok şey katacak. .[/QUOTE] Yanlışlıkla mağlubiyet yazmışım. [B][I]Galibiyet[/I][/B] olacaktı doğrusu. Düzelteyim. |
Bizim bilmedigimiz bir cok konular yeni yeni kendisini gösteriyor demekki hoca degisikligi gerekli imis bakiyorumda herkes en son randimaniyla oynuyor carlos hocanin gitmesine üzüldük ama bizim icin sivasspor cok daha baska mana ifade ediyor carlos gibi belki baska hoca bula biliriz ama sivasspor küme düstümmü Allah korusun bir daha cikmak yillar alirki iste bu bizi cok hemde pekcok rahatsiz eder
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:05. |