SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   4 Futbolcu ile yollar ayrıldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38629)

eroltas58 05.01.2015 19:04

Cevap: 4 Futbolcu ile yollar ayrıldı

[QUOTE=Mehmet ATEŞ;931444]Parayla saadet olmaz diye biliyorum! Aldığımız parayla 2,ligde şampiyonluk icinmi transfer yapacağız aatif sezon sonundan once satilamaz bence hiç satılmasın hele bu sene satılması intihar olur[/QUOTE]

Hakkini yemiyelim gecen sene guzel bi sezon cikartti,bu sezon cok vasat bi futbol ortaya koyuyor,futbolun bazen adaleti olmaz,bende isterim atifin iyi top oynamasini,lakin bu sezon sanki kafasi baska bi tarafta gibi geliyor.Hemen hemen maclarin cogunu canli izliyorum ,modern futbolda kaleye sut,ara pasi,oyuncu eksiltmeyi,oyunu okumasi ,arkadaslarina yardimlasmasi olmasi gereken bi oyun tarzi sergilmesi gerekiyor,ben sadece geride kalan 16 mactan bahsediyorum,hangimiz bu ozelikleri gorduk.

ready 05.01.2015 19:17

[B]batuhan kadir mehdi toraman gitmesi gereken digerleri [/B]

B.DUMANLI 05.01.2015 19:57

4 gün sonra Antalya´da toplanilacaksa bu süre zarfina kadar transferler gerceklesebilecekmi?.Biz zaten hic bir futbolcuyu kampin ilk gününe degil devamli son gününe yetistirmisizdir.Bu ara transferdede öyle olacaga benziyor galiba.Ara transferde tek bir futbolcuyu merak ediyorum oda forvet.
Cünki yillardan beri forvet hattindan cektigimiz kadar hic bir yerden cekmedik.Forvet diye Peru´dan bile oyuncu geldi adam topa vuramadan,bir sut cekmeden gitti:D.

avare 05.01.2015 20:15

ATIF ta gitsin diyenlerin akliyla zoru var sanirim o Adam Kadar top tutan topu oyalayan oyuncumuz mu var oda olmasa ilerde top tutamayiz Ileri atilan toplar duvara carmis gibi geri doner defansimizin rahatlamasi icin bu Adam bu takima sart

dibba58 05.01.2015 20:35

Giden 4 futbolcu için söylenecek çok şey var.Yazsak kitap olur.Zira Crisantusu bu takıma kimin getirdiginini taraftar olarak bilmek istiyoruz.Geçen senede P.Oldini vakası zihinlerimizde canlı duruyor. Bu fotbulcuları takıma transfer eden sözde Sivassporlu olan her kimse onun futbol bilgisinden ve Sivassporlu oluşundan kesin kes şüphe duyuyoruz.Takıma zarar vermek isteyenlerin takımdan, hatta yönetimden hemen uzaklaştırılması gerekir.Transfer fiyaskolarından bıktık.Adam gibi bir santraforu bu takımda görmek en büyük arzumuz.

mnt3 05.01.2015 20:49

Son derece doğru karar.bu 4 oyuncu süper lig seviyesinde katkı verebilecek oyuncular değil.bu zamana kadar Sİvassporumuza verdikleri katkı için teşekkürler.yoları açık olsun

kkemal58 05.01.2015 20:58

ümiti de bu listede görememiş olmanın üzüntüsüne rağmen yine de gönderilenlerin tamamı doğru karar

onurcngr 05.01.2015 21:04

Balikesirin puan almasiyla son 8 takimdan 3u dusecek. İkinci yari cok daha cetin gececek bizim icin 4 buyukler ile evimizde oynayacagiz. İlk 11de oynayan kaliteli isimler bulmasi lazim yonetimin gidenlerin bir onemi kalmadi onemli olan gelecekler. Umarim hatasiz bir tansfer donemi geciririz

Morten58 05.01.2015 21:07

[B]Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz "Cihan Özkarayı kiralık vermek istiyoruz.Kendisiyle görüşeceğim.Dört Eylül Belediyespor olursa gözümüzün önünde olur .Ahmet ve Berk ister bonservısıyle ıster kiralık gıdebılır.Chrisantus için Karşıyaka görüşeceğiz Bu oyuncuda kiralık veya bonservisiyle ayrılabilir.Bu isimler Antalya kampına katılmayacak."[/B]

[I][U]Spor Günlüğü / Srt[/U][/I]

tavatir 05.01.2015 21:18

[QUOTE=Morten58;931488][B]Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz "Cihan Özkarayı kiralık vermek istiyoruz.Kendisiyle görüşeceğim.Dört Eylül Belediyespor olursa gözümüzün önünde olur .Ahmet ve Berk ister bonservısıyle ıster kiralık gıdebılır.Chrisantus için Karşıyaka görüşeceğiz Bu oyuncuda kiralık veya bonservisiyle ayrılabilir.Bu isimler Antalya kampına katılmayacak."[/B]

[I][U]Spor Günlüğü / Srt[/U][/I][/QUOTE]

Ben de buna değinecektim. Yıllardır futbolcu gönderirken çeşitli zararlarımız oldu. Umarım gönderilirken kazanımlar elde edilir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:02.