SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SANA HİÇ Mİ HİÇ YAKIŞMADI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3863)

murat_kılıc 06.12.2005 10:54

EVET YAPAMAZ ÇÜNKÜ SİVAS IN HAVASININ SUYUNUN TADINA BAKTI ARTIK O DA BİR YİĞİDO ÖYLE ŞEYLER BEKLEMİYORUZ ONDAN

murat_kılıc 06.12.2005 10:55

BENCE BU OLAY ARTIK KAPATILMALI FAZLA ABARTILMAMALI
BELKİ KÜÇÜK BİR CEZA AMA YOK YOK O BİLE AĞIR GELİR

Arif Coşkun 06.12.2005 11:03

[QUOTE=sasha]Petkoviç ASLA ASLA noel e gidiyim diye öyle bişi yapmaz...yampadı da ..yapmicak da.....sivas başkanları hep şunu soyler sivas ın geir kalmasının 2 nedeni var biri göç ikincisi dedikodu..yapmayın lutfen[/QUOTE]
Dedikodu değil yapılan,herkes tabiki burada fikirlerini açıklayarak kendi fikirlerini beyan ediyor,bu sizin kadar sanırım onlarında hakkı.Önemli olan kırmadan hoşgörü kuralları içerisinde maç kritiklerimizi yapmak. Bu tür söylentiler hep vardı ve olacaktırda önemli olan şey doğruyu bulabilmektir,buda sanıyorum karşılıklı yazışma ve tartışmalarla sağlanır.
Saygılar.

Sweetgirl 06.12.2005 12:20

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Tahoma"]Bence Petkovicin yapti hareket kesinlikle refleks degildi...
Farzedelim dediginiz gibi refleks, bi deneyin bakalim refleks olarak bacaginizi kaldiriyorsunuz ayaginizin ucuda yukarimi bakiyor yoksa asagiya dogrumu. Ve ayriyetden sanirsam bir kalecinin artik refleksi öyle gelismis olmaliki (heleki petkovicde) koruma olarak dizini kullanmayipda yana cekilebilir diye düsünüyorum. Bence bu kasten yapilmis bir hareketdi ve cezalandirilmali. Eger bir insan iyi birsey yaptiginda ödülü kabul edebiliyorsa bir hata yaptigindada cezayi kabul edebilmeli sanirsam.
Noele gidebilmek icin denilmis hayir ona kesinlikle inanmiyorum. Bunu sadece söylenti olduguna inaniyorum. [/FONT][/I][/B][/COLOR]

sasha 06.12.2005 12:21

hakkı da ceza sahasında eline aldı topu...ceza verildi mi ona (bir bilgim yok ondan soruyorum)

NAUGHTYBOY58 06.12.2005 12:31

bence gereksiz bir kırmızı karttı vede gereksiz bi hareketti.

murat_kılıc 06.12.2005 12:36

HAYIR CEZA VERİLMEDİ HAKKI YA GEREKSİZ BİR CEZA OLUR ONUR KIRICI OLACAĞINDAN OYUNCUMUZU VE OYUNUMUZU ETKİLER

sasha 06.12.2005 12:38

o zmn petkoviç e de ceza verilmesi beklenemez.

murat_kılıc 06.12.2005 12:44

İLLAKİ + O ALMIŞ OLSA BİLE PETO YA VERMEK ZORUNDA DEĞİLLER

Sweetgirl 06.12.2005 13:02

[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]Birisine ceza verilmedi diye obirinede verilmiyecek diye bir kaide yoktur. Eger öyle bir durum olsaydi nice maclarda ne felaketler cikardi... bunu aklinizdan cikarmayin...

Sanirsam Petkovic heralde yaptigi hatayi üstlenecek kadar sorumlu bir insan...

diger bir takimda aynisi olsa, biz tutariz cezalandirilmali deriz ama kendi kalecemize gelince yokkkk ceza almamasi lazim denliyor...[/FONT][/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:51.