SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor transferi noktaladı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38738)

58Sivaslilar 02.02.2015 23:31

Cevap: Sivasspor transferi noktaladı

Ara transferde bundan daha iyisi olamaz simdi takimi tam bir gözden gecirelim en yetenekli oyuncular var bizde bunlar güven geldimi motivede olunca sivassporu kimse tutamaz eski özledigimiz günler cok uzak degil:confused:

58Sivaslilar 02.02.2015 23:36

Insallah beklenilen tansferleri ihtiyac olan bölgelere sezon sonunda yapacagiz gelecek sezon ilk siralari zorlamak icin:confused:

eyuphulagu 03.02.2015 00:38

Çok mu bir şey istedik acaba;trabzonspor gibi trilyonluk transferler mi istedik ki yönetim yine bildiğini okudu...Biz çaldık biz söyledik,biz oynadık..Yönetimin ruhu bile duymadı...Oysa ne hayellerimiz vardı;günlerce transferi konuştuk mesajlar yazdık;biz konuştuk,biz yazdık ,biz dinledik..Samba dediler sevindik,n'dialer le coştuk,sakatlıklarla üzüldük,youtube dan izlemedik video,internetten girmedik site de bırakmadık..Her akşam yapılan hoş sohbetler sadece teselli kaynağımız oldu..Biraz önce Konyasporun İsveç ten transfer ettiği Kadir'in Adem'in daha ofansifi olan ,goller atan G.Afrikalı orta sahanın vidosunu youtube dan izledim;keşke dedim keşke bizde bu tür oyunun 2 yönünü oynayan defansa gelip top çıkaran,goller de atan,asistlerde yapan bir orta saha alabilseydik dedim...Yapacak bir şey yok;artık orta sahada Kadir'i,Adem'i,Mehdi'yi ,Hakan'ı izleyeceğiz;Kadir'in her top kaptırışında,Adem in sadece kısa ve yan paslarında kızacağız ama yapacak bir şey yok;çünkü emir büyük yerden;taraftarın bu zamana kadar dediği neyi yaptılar ki?Hep aynı nakarat;artık top Sergen de;onun zekasına kalmış durumda...4 Büyüklerle yapılacak maçlarda şimdiden neler olacağını düşünmek bile istemiyorum...Hla birilerini anlamakta zorluk çekiyorum;17 puanla son sıralarda yer alan bir takımın can damarı olan orta alana neden istenen transfer yapılmaz..Elin oğlu 22 li,25 li yaşlarda oyuncuyu ara transferde alıyorda sen almak istemiyorsan yapacak başka bir şey de yok...Çünkü maçlar orta sahada kazanılır,orta sahada kaybedilir...

B.DUMANLI 03.02.2015 02:13

Gaye bu yil icin zaten ligde kalmak.Bunu zaten herkes biliyorda bu kadro ile ligde daha dogrusu bu orta saha ile ligde kalabilirmiyiz?.
Düsme potasindaki rakiplerimiz yaptiklari transferlerle güclenirken bizim yaptigimiz o dört transfer yeterli olacakmi?,
Yönetim transfer yapmama karari aldi ve Sivasspor yoluna bu sekilde devam edecek.Peki ya kupa bu kadro her iki kulvar icin yeterlimi?.
Bu transfer olayina aslinda kupa macinda karar verildi ve o macla birlikte geri adim atildi.
Sivasspor bu karariyla dönüsü olmayan bir yola girdi,cünki transfer sezonuda bitti artik.
Olan taraftarin beklentisine oldu....

howsoonisnow2 03.02.2015 09:38

[QUOTE=aozdemir;934662]sergene güveniyorum.bu takım ilk 8 e girer bence.[/QUOTE]

İlk 8 mi ?? Bakın buraya yazıyorum. İlk 5teyiz kesinlikle.

onur0634 03.02.2015 10:09

[QUOTE=aozdemir;934679]ara dönemde oyuncu almanın zor olduğunu bilmeliyiz. iyi oyuncu bulmak zor. bulsakta takımları yüksek bonservis ister.[/QUOTE]

Nasıl oluyorsa her sezon ara transfer döneminde her takım oyuncu buluyor bi biz bulamıyoruz...Tv karşısına geçinde kayseri erciyesin yeni aldığı yabancı oyuncuyu izleyin...Ellerini ceplerine attıkları yok alışmışlar beleş bedava sakatlık sonrası form tutmayan klübüyle sorunlar yaşayan bu yaşına kadar hiçbir takımda düzen sağlayamamış oyuncuları almaya bu kafayla ve düşünceyle hiç kimseyi alamaz bunlar boşuna beklenti içerisinde olmasın kimse....

onur0634 03.02.2015 10:18

[QUOTE=howsoonisnow2;934786]İlk 8 mi ?? Bakın buraya yazıyorum. İlk 5teyiz kesinlikle.[/QUOTE]

Realist ve gerçekçi olun biraz...Antep maçında penaltı kırmızı kart olmasaydı o maçı çevirebilirmiydin...Artı şimdi siz burda bu takım ilk 5 e girer diye yorum yapabilirmiydiniz...Biraz düşünün derim...

onur0634 03.02.2015 10:26

Batuhanı takımda tutup Ahmet Arası göndermek hangi akıla hizmettir...Takım ligde kalma mücadelesi yaparken Başkan ve yönetimin tek bi derdi var o da para...

A.Turan Korkmaz 03.02.2015 12:55

Genel bir durum değerlendirmesi yapmak istiyorum.
Şu anki puan durumu lig sonu hakkında biraz da olsa fikir veriyor. Bu yıl FB, BJK ya da GS ilk iki sıra; TS , B.Şehir ve Bursa ise 4. ve 5. sıralar için mücadele veriyorlar. 7. sıradaki G.Antep'ten aşağısı ise kümede kalma mücadelesi vermekte.
Bir galibiyet serisi yakalayabilen alt sıradaki bir takım pekala 4-5 hafta sonra yedinci sıraya tırmanabilir demek ki. Şu an alt taraftaki 12 takımın da rüyasını bu seri yakalama hayali süslüyor. Bu haftasonundan başlayarak yukarda anlattığım üç farklı yarış yeni transferlerle renklenerek hızlanacak.
Bizim de içinde olduğumuz yarış, maalesef alt sıralardan kurtulup ilk 7'de olabilme yarışıdır. 7.liğe çıkan takıma ekstra ödülü şu an ilk 6'da olan kafa takımlarda bir-ikisinde işlerin kötü gitmesi ve son düzlükte onları da yakalayıp çok küçük bir ihtimal de olsa 6. olma , belki UEFA'nın bazı takımları
maddi kriterlerden dolayı seneye almayabileceğinden dolayı Avrupa kupalarına katılma olasılığı da olmasıdır. Bu manada ligi 6. veya 7. bitirmek de çok çok önemli. Bu bir.
İkincisi, Başkan Vekilimiz Erdal Sarılar bey de dün akşam canlı yayında açıkladı. Ona referansla, lig başında maddi tabloyu hesaplarken 45-50 puan hesapladıklarını, ligin ilk yarısını ise 14 puanla kapamakla en az 9 puan açıkta olduklarını, yeni transferlerin 3-4 milyon daha ekstra maliyet getirdiğini vs. biliyoruz artık. En azından yönetimin kendi mantığında niçin iki takviye daha yapmadığını biliyoruz. Fakat, pekçok taraftar olarak bu hususta aynı görüşte olmadığımızı birkez daha yineleyelim.
Üçüncüsü, evet, kritik bir eşikteyiz. Bu bir boks maçıysa, takımımız da bir boksörse, evet , ilk raundda, çok kötü yumruklar aldık yere düştük ama hakem ona kadar sayamadan ayağa kalkmayı başardık. Şimdi seyircinin de moral desteğine ve rakibi de demoralize etmesine ihtiyaç var. Sergen hoca, özellikle bu hafta yüksek bir taraftar desteği istiyor. Carlos eski hocamızmış, Akhisarda Sivaslı oynuyormuş falan duygusallıkları bırakıp, herşeye kulağı kapatıp sadece bütün gücümüzle takımı sahada destekleyip o 3 puanı hanemize yazdırmalıyız.
Sivassporumuzun büyük çıkışı bu hafta , inşallah, devam edecek. Ayaklarımız yere sağlam basar, boşa değil tam hedefe yumrukları vurursak tabii. Bu da birlik olmakla mümkün.

halilxx58 03.02.2015 13:10

[B]2014 - 2015 sezonu 2. Devre takim kadromuz[/B]

[url=http://hizliresim.com/ZWMnLk][img]http://i.hizliresim.com/ZWMnLk.png[/img][/url]

Sizce ilk 11 nasil sekillenmeli?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:32.