SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Sizce Kim Düşer ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38809)

34MUAMMER58 21.02.2015 13:29

Cevap: Sizce Kim Düşer ?

[B]rizenin bursadan çıkacağını sanmıyorum,karabükte mersinden zor çıkar ,sivasspor gs yi yenerse fark 10 puan olurki ,çok zor kapanır ,sivassporumuz sadece matematiksel olarak işin içinde,erciyesin kadrosu çok iyi ,bana göre sivasspordan daha iyi ,erciyes düşer diyenlere şaşırıyorum,kasımpaşa düşer,konya düşer,gençler düşer ,akhisar düşer eskişehir düşer ,erciyes düşmez, düşersede zaten hocasının bu ligin hocası olmamasından düşer ,BALIKESİR,KARABÜK,RİZE yolcudur . dün oynadığı rezil futbolla konya,tesadüfen maç kazanan akhisar,futboldan başka herşeye benzeyen oyunuyla gençler,balına kazanan eskişehirde topun ağzında, bence 5 6 hafta sonra fluğ olan resim netleşecektir [/b]

MOS-BY-58 21.02.2015 15:41

Balikesir, Rize, Karabük gider gibi.

34MUAMMER58 21.02.2015 16:20

[B]SEÇENEKLER arasında mersinspor yok da ,okuduğum haberlere göre mersinli oyuncular paralarını alamadıkları gerekçesiyle ,valizlerini toplamış şehri terketmek istiyorlarmış,son antrenmanada çıkmamışlar ,matematiksel olarak tehlikeli yerde değillerde,şayet öyle birşey olurda ,futbolcular şehri terkederse,rıza hocada bırakırsa,çoluk çocukla maçlara çıkarlarsa mersin bile gidebilir,[/b]

58YIGIDO58 22.02.2015 23:19

[B]Secenekler arasinda biz dahil Gaziantep, Mersin, kasimpasa bile olmasi gerekirdi.
Belki biz dahil bu Takimlarin düsme ihtimali az da olsa bile futbol bu hersey olabilir.
Yani kesin birsey demek icin daha cok erken.[/B]

blacksky 23.02.2015 08:59

Balikesir-Karabuk bence kesin.. 3. dusecek takimda rize-erciyes-konya'dan birisi olur.. bizi dibi gorduk toparlamaya basladik bunlar dibe dogru gidise basladilar toparlamak icin vakitleri daraliyor.

hoğuz 23.02.2015 18:28

Bal-kes ve rize bence kesin... ama 3. takım son 5-6 sıranın hepsi olabilir...

Travis Bickle 23.02.2015 19:46

[B][FONT="Comic Sans MS"]balıkesir garantı gıbı artık td değişikliği olmassa konyada gıdıcı 3.takım olarak akhisar ve karabuk arasında kararsızım[/FONT] [/B]

hoğuz 23.02.2015 20:09

[QUOTE=Travis Bickle;937841][B][FONT="Comic Sans MS"]balıkesir garantı gıbı artık td değişikliği olmassa konyada gıdıcı 3.takım olarak akhisar ve karabuk arasında kararsızım[/FONT] [/B][/QUOTE]

hacı konya bu ligden düşerse ben de siteden ayrılırım :D çok iddialı bir tahmin bu :D

B.DUMANLI 23.02.2015 20:34

Herkes fikrini belirtmis kim düser diye,biz daha düzlüge cikmadan kendimizi garantiye almadan baska takimlar hakkinda fikir yürütüyoruz.Iki galibiyetde bir anda düsme potasindan uzaklasirken,iki defa üst üste mac kaybetsen düsme potasina giriyorsun.

Biz düsmiyelimde kim düserse düssün....

Travis Bickle 23.02.2015 22:39

[QUOTE=hoğuz;937843]hacı konya bu ligden düşerse ben de siteden ayrılırım :D çok iddialı bir tahmin bu :D[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"]
aykut kocamanın gıtmesı lazım onların ıyılıgı ıcın yoksa gelecek parlak değil [B][/B][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:16.