![]() |
Cevap: Sivasspor - Galatasaray
Selçuk İnan, Chedjou, Hamit Altıntop, Sneijder, Burak Yılmaz, Muslera ve Felipe Melo Sivas'a getirilmeyecek.
Önemli isimleri getirmiyorlar. Erkenden iki gol bulursak tur için ümitlenirim. 4-1 zor sonuç ama inşallah canla başla mücadele edip tur atlarız. |
[QUOTE=mehmetyigit;945414]GS beklemediği ağır bir yenilgi alabilir.[/QUOTE]
Cincon bence maglubiyeti bekliyordur yani en azindan beklemeli bu kadroyla bizi yenemezler Allah'in izniyle. Biz ki Anderlehct'e 3 atmis takimiz cinconu mu eleyemeyecegiiiiiz |
takımımız muhtemel 11
-------ertuğrul--------- fatih-ibrahim-ümit-cicinho ----mehdi-kadir(C)---- utaka-aatif-burhan ------batuhan----- |
alacağız inş beyler
|
İlk dakikadan itibaren kanatlardan Utaka ve Atıf ,ortadan da Batuhan ile zorlamalıyız. Batuhan ı durduracak güç yok. İlk yarıda görecekleri kartlar Gs nin gücünü kırar. Sonrası gelecek gollere bağlı....
|
Bizler inandik sizde inanin bizim icin bu maci alin! Istiklal marsi bitimine muteakip inletelim Sivasi.
|
rüyamda gördüm 1-1 bitmişti maç.:mad:
|
İlk 11
16. MAHMUT ERTUĞRUL TAŞKIRAN 3. İBRAHİM ÖZTÜRK 8. KADİR BEKMEZCİ 11. MUSA SİNAN YILMAZER 12. CICERO JOAO DE CESARE 21. BURHAN EŞER 25. FATİH ÇİPLAK 35. BATUHAN KARADENİZ 80. ÜMİT KURT 91. MEHDİ TEWFİK TAOUIL 92. AATIF CHAHECHOUHE Yedekler 14. DENİZ ÖKSÜZ 2. ABDURRAHMAN DERELİ 7. CHUKWUDI JOHN UTAKA 22. MANUEL MROUAN DA COSTA TRINDADE 23. AYDIN KARABULUT 37. HAKAN ARSLAN 55. İBRAHİM AKIN |
Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi Hamza Hamzaoğlu'ndan çarpıcı bir ifade geldi.
Yayıncı kuruluşa konuşan Aslan'ın teknik patronu, "Karşı takımda Sergen Yalçın oynasa, Melo'yu Sivas'a getirirdim" açıklaması yaptı. IT GS Biz bu maci alacagiz insallah .. Bos bos konusmaya gelmez hamza efendi o Melo dedigin it köpegi Da Costayi sakatladi .. simdi neden getirmedin onun basina geleceklerinden kordugun icin mi ?? |
Cevap: Sivasspor 2-1 Galatasaray
Maça gelirken çöpün kenarında bi tane kemik gördüm ama Melo iti getirilmediği için almadım :mad:
gelseydi de önüne atsaydım , topu bırakıp kemiğe kossaydi ... Ne güzel olurdu :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:56. |