![]() |
Cevap: Kaliteli Oyuncular Alacağız
Eger Gaspar Pazartesi gelip imza atarsa ozmn Erdal Baskan hakli durumda olacak.
Gaspar eyce olacak .... Yigit Incedemir disinda ben transferleri begeniyorum , Yigit'de zaten yedek agirlikli oyuncu. Insallah hersey güzel olur... |
belli bir standardı olan çok kaliteli transferler yapıldı yönetim resmen kendini aştı.umarım sergen kaynaşmayı sağlar
|
[QUOTE=derin58;950177]Varsa bul getir.. Hala uc bes kurus faydasi dokunmayan is adamlari icin medet umuyorsunuz ya.. Daha ne diyeyim?[/QUOTE]
Ben bizim için kaliteli yoneticiler lazım dedim. Yoksa bunların bile sana ve senin gibilere çok oldugunu biliyorum. Bırakın şu yalakalığı veya biz bunlara mecburuz havasını.... |
[QUOTE=Djamoka;950249]Ben bizim için kaliteli yoneticiler lazım dedim. Yoksa bunların bile sana ve senin gibilere çok oldugunu biliyorum.
Bırakın şu yalakalığı veya biz bunlara mecburuz havasını....[/QUOTE] Sozum sadece mecnun baskan icin gecerli.. Diger yoneticileri bilmem yorum yapmam yanlis olur.. Ama su gercek var ki, baskan bu takim icin hayatini adamis.. Edep ve durustluk de insanin karakterinin kalitesini yansitmaz mi? Kaldi ki bu yonetimden gelecek insanlarin ne derece kaliteli olacagini bilmiyorsun bile.. Ya basimiza nedim turkmen gibi biri dadansa ne olacak? 3 seneye sampiyon, 5 sene sonra da sampiyonlar ligi sampiyonlugu gibi biseyler zirvalayip 2 sezonda kume dusurup, kulubu borc batagina soksa? Etrafta o kadar cok kalitesiz yonetici varken, birde bizim yoneticilere bakip sukretmek lazim.. Illa ki bizim yonetimin de hatalari kusurlari vardir, ama sukretmekte bir edeptir :) |
sayın erdal sarılar evet haklısınız alınan tüm transferler gerçektende dediğiniz gibi o kadar kaliteliki şaştım kaldım bende şahsen eger böyle birkaç kaliteli daha adam alırsanız seneye şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz tebrik ederim diğer süperlig takımları bizi örnek alsınlar kaliteli transfer nasıl yapılırmış görsünler kusura bakmayında siz hangi çağın zihniyetindesiniz çok merk ediyorum yazıktır ya sivas taraftarını yıllardır aptal yerine koyuyorsunuz
|
Şu erdal ,oflaz ve faruk u ördüğüm zaman cinlerim tepeme çıkıyor. Mecnun başkanın yanına yakışmıyorlar bile.
|
Gaspar kaliteli transfer 2 tane daha ayni derecede transfer yapilirsa o zaman Erdal bey hakli :)
|
arkadaşlar her habere yorum yapmak zorundamısınız özellikle olumsuz ve şahsi yorumlar nedir yaaaaaa
|
Benim görüşüm yiğit hariç şu ana kadar yapılan transferlerin hepsi iyi diyebilirim.Yiğit içinde inşallah yanılıyorumdur.İnşallah tüm oyuncular hızlı bir şekilde uyum sağlayarak takım ruhunu yakalar ise bu sene iyi bir sivasspor izleriz.
Şimdiden tüm ekibe başarılar diliyorum. |
Bu sivasspor insanın saçını beyazlatır strese döker saç döker off Allahım yardım et bize :confused:
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:01. |