![]() |
Cevap: Bambaşka Bir Sivasspor
İlk hafta Gs bi 3-4 tane çakarsa hemde kendi taraftarının önünde o zaman belki akıllanırsın diyecem ama iş işten geçmiş olacak.
Su bizi yanılttı bu bizi yanılttı dersin. Kimse bunlara alternatif yönetim yok demesin. Alternatif cok. Ama izin verilmiyorlar. siz sanıyo musunuz ki bunlar yonetimi bırakmak istiyor da zorla duruyorlar burda. |
Taraftarın yönetimden beklentisi takım iskeleti fazla bozulmadan geçen sene eksik olan tarafimizi sağlamlaştırmasi yönetim yaptığı transferle boburleniyor ama transferin yarısından çoğu küme düşen takımlardan madem o kadar iyiler neden küme düştü takımları diye düşünmemek elde değil biz isterdikki 2 3 tane cicinho gibi nokta transferi yapılsın şimdiye kadar bunu soyleyebilecegimiz belki 1 transferimiz oldu ben transferlere kötü demiyorum ama hayal kırıklığı yaşadık bu gerçek taraftarimiza eleştiride hak veriyorum bu takım küme düşerse yönetim sadece asıl işine bakacak ama bu şehir çok şey kaybetmiş olacak
|
[QUOTE=Abdullah DuMaN;950308]Taraftarın yönetimden beklentisi takım iskeleti fazla bozulmadan geçen sene eksik olan tarafimizi sağlamlaştırmasi yönetim yaptığı transferle boburleniyor ama transferin yarısından çoğu küme düşen takımlardan madem o kadar iyiler neden küme düştü takımları diye düşünmemek elde değil biz isterdikki 2 3 tane cicinho gibi nokta transferi yapılsın şimdiye kadar bunu soyleyebilecegimiz belki 1 transferimiz oldu ben transferlere kötü demiyorum ama hayal kırıklığı yaşadık bu gerçek taraftarimiza eleştiride hak veriyorum bu takım küme düşerse yönetim sadece asıl işine bakacak ama bu şehir çok şey kaybetmiş olacak[/QUOTE]
Haklisin abi de.. Baskanin lig fiksturu cekildigi gun yapildigi konusmanin ustunde fazla durmamak lazim.. Diger 17 takim baskanlarinin ve tum kamuoyunun onunde yapilan transferleri biz ezik kume dusen futbolcu aldik diye de takimimizi ve yapilan transferleri kucuk dusurmedi ya.. Baskan yapmasi gerektigini yapmis ve yapilan transferlere (ne kadar iyi veya kotu olursa olsun) destek oldugunu soylemis.. Transfer buyuk gizlilikle yurutuldugu icin, baska takimlarin araya girmemesi icinde "daha transfer yapacagiz" dememis olmasi da muhtemel.. Yani aciklamalarindan cikardigim bu.. |
Ben başkan demedim yonetim diyorum dikkatini çekerim ayrıca yeni oyuncu alınacaksa biran önce alınmalı kamptan sonra gelen oyuncularda sıkıntı oluyor uyum sağlayamıyor
|
Keşke böyle boş beleş transferler yapacağımıza hiç yapmasaydık, insanların umudunu da kırmamış olurduk, taraftara da insan bir şey diyemiyor, ancak başarısızlık durumunda ilk elden sorumlu olacakları için biraz da yönetimin yıllardır süren aynı kadrolarla devamı biraz sorun olmaya başladı, bir dahaki kongrelerde düzenleme ve reformlara gidilmeli ..
|
çok başka bir sivassapor oldu bu başkanım...
|
Mecnun başkan haklıymış beyler.İstikrarlı bir şekilde düşmemeye oynayan Sivasspordan düşen bir Sivasspor haline geldi takım.
|
mecnun başkan helal olsun evet cidden bambaşka bir SİVASSPOR izlettiriyorsun sayende düşüyoruz................
|
küme düşmemiz belki de yeniden yapılanma adına bir milad olacak... yazıklar olsun bu takımı tüketenlere... alınan paraları çalan kişilere... beleş oyuncu mantığı ile köşeyi dönen soysuzlara... yazıklar olsun...
|
Futbol dehası Mecnun bir sezonda daha bu işten ne kadar anladığını gösterdi :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:32. |