![]() |
Cevap: Kasımpaşa 1-0 Sivasspor -ilk devre-
Bu Adem Koçakı nasıl oynatıyor bu adam hiç kimse anlamıyor.Yada torpili kim
|
Batuhan ile eneramo nerde bilen var mı? İlk dakikada forvet sakatlandı yedekte forvet yok.
|
[B] sergenin acilen gönderilmesi lazım. Oynadığı reklamlarla ilgilensin. Taraftarı takıma küstürüyor. Geldiği günden beri beğenmiyorum. [/B]
|
Ne oynadığımızı ne yaptığımızı anlamadım vasat berbat bir ilk ayrıydı puan almamız çok zor gerçekten büyük bir mucize lazım forvetsiz bir oyun oynuyoruz
|
[B]Elinde mg3 var,uçaksavarvar,lav var,kanas var,sen düşmanın karşısına kırıkkaleyle çıkıyorsun,sonra zafer bekliyorsun:mad: ,ben maçın sonucuna göre demiyorum,belki kaybedeceğiz ,belki berabere kalacağız,belkide tesadüfler eseri yeneceğiz bilememde,benim için sergen bu maçta kredisini bitirmiştir,eğer yekta antrenmanda sakatlanıyorsa,eneramo 1 yılda hazır edilemiyorsa,batuhan şu maçta oynatılmıyorsa,beykan oynatılmıyorsa,i.akın oynatılmıyorsa,abola oynatılmıyorsa,yalvar yakar, karabükü düşüren ,hakan özmert ,orhangülle oynatılmıyorsa ,dünyanın parasına alınan baroles 8 maçtır gol pozisyonuna bile girmiyorsa 5.dakkada sakatlanıyorsa ,suç benimmi? bizimmi?bu oyuncuları takıma kazandıranlarındır,şu kasımpaşa yenilmeyecek takım değil ,olan oldu artık risk alıp abola ve beykan alınıp oyun sivasa dönebilir. [/b]
|
Sergencim tittir git....
Forvetsiz oynuyoruz lan, bu nasil is. Allahim su mactan bir puan alalim. Baska bir sey istemiyorum! |
Benim görüşüm maç böyle sonuçlanırsa sergenin sivasspordaki son maçı olur inşaallah haftaya trabizon maçı var o maçıda bu oyunla alamayız sivasspor için tehlike çanları çalmaya başladı fener bşk bursa maçları var durumlar hiçde iyi değil .
|
Maçı çevirecek hamlemizde yok öyle bir istekte görünmüyor takımda yazık oluyor camianın üzerine örtülmüş bir ölü toprağı var gibi
|
[QUOTE=agumus_58;957435]Batuhan ile eneramo nerde bilen var mı? İlk dakikada forvet sakatlandı yedekte forvet yok.[/QUOTE]
Daha önce de ifade ettim Batuhan-Enaramo-Baralles şu ana kadarki durumları itibariyle üçünü toplasan bir forvet etmez... Bu da yönetimin forvet konusunda araştırma yapmadan, parayı düşünerek lakayt transfer yaptığının kanıtı tabii bu lakayt transfer anlayışına Hakan Özmert,Yiğit İncedemir, Erkan Kaş , Orhan Gülle gibi isimler da dahil..bunlara verilen paraya 2 sağlam transfer yapsalar daha iyi olmaz mıydı ? Baralles sakatlanıyor Beyhan'ı oyuna alacağına Erkan Kaş'ı alıyor, Adem eren'in şutundan korkuyor kendisine çarpmasın diye kenara kaçıyor ki kaçmasa top göğsüne çarpacak o top gol oluyor... |
Sen forvetin sakatlanacak yerine enoramo beykan gibi adamlar dururken Erkan ı koyacaksın sonra maç almayı hedefleyeceksin beklemeyin bosuna sergenle bu is OLMAZZZZZZZZZ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:44. |