![]() |
Cevap: İki oyuncuyla bağları kopardık
Karakteri zayif, tevazudan nasibini alamamis 2 oyuncun gönderilmesi uygun olmus. Bence bunlar Sivasimiza zaten yakismiyordu.
|
Ümit kurt'u kaybetmeyelim derim.Hırsından yaptığı hareketleri hoş görmek gerek.Yerine oynayan oyuncunun kendisinden daha iyi olmaması,hocanın tercihinin yanlış ve belki de kasıtlı olduğunu düşünmesi bunda etken olmuştur.Her maçta bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyerek top olmamak için rakibin arkasına saklanan aldığı her topu geriye oynayan Adem iyi oynayamayınca hırsından ''deliren'' Ümit kötü öyle mi?
|
Ümite çok kızıyorum. bu uzun maratonda bir iki sakatlık cezalı oyuncu olduğunda kendine ne kadar ihtiyaç olduğunun farkında olmadan bir takım olaylara girdi. Eğer bu durumda kadroda kendine yer bulsaydı eminimki formayı daha bırakmayacaktı. Unutmasın ki onu alt liglerden çekip çıkaran bir takım taaa Milli takıma kadar yükseltti.
Yaptığı çok yanlıştı çook... |
Hiç antremana çıkmayan BATUHAN şu eneramodan 3 kat iyidir.
|
ümit mi güldürmeyin adamı ondan olsa olsa halay başı olur hoooop bi otarafa bi bu tarafa ümiti beğenenler bir söyleyebilir mi ne özelliği var bu oyuncunun bence o fiziğe rağmen hiçbir özelliği yok. sanki yıllardır defansta oynayan ümit değil. bir dönem iyi gibiydi yaklaşık 1,5-2 yıldır hiçbir katkısı yok. hız yok,teknik yok,boy var ama ceza alanına inen her top gol eee bir de karakter sorunu varsa hiç eyvallah etmeye gerek yok hemen yol vereceksin herkes işine bakacak.
|
Icimiz yaniyor biz takimi kurtaralim derken takimin icinden asabiyeti bozuk oyuncularimiz kendini göstermiye basladi ümüt sana ne oldu seni topcu yapan sivasspor degilmi ne cabuk yedigin ekmegi unuttun bu kadar nankör olma insanlik futbolculuktan önce gelir yarin bu futbol hayatin biter ama insanlik adina ne yapti isen o seninle devam eder biz seni hep sevmistik ama sen se ondakika nefsine hakim olamadin cok yazik ettin.
|
Gelecek sezon inşallah biter.
|
En çok ümit e sevindim takım ruhu olmayan bir adam
|
Bence Kaleci Setkus da lig arasi gönderilmesi lazim, hic güven vermiyor. acil kaleci arayisi baslamasi lazim.
|
[QUOTE=rezi;958593]Ümit kurt'u kaybetmeyelim derim.Hırsından yaptığı hareketleri hoş görmek gerek.Yerine oynayan oyuncunun kendisinden daha iyi olmaması,hocanın tercihinin yanlış ve belki de kasıtlı olduğunu düşünmesi bunda etken olmuştur.Her maçta bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyerek top olmamak için rakibin arkasına saklanan aldığı her topu geriye oynayan Adem iyi oynayamayınca hırsından ''deliren'' Ümit kötü öyle mi?[/QUOTE]
Yorumuna sonuna kadar katılıyorum kardeş Heleke şu sözlerine imzamı atıyor ve tebrik ediyorum ''''Her maçta bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyerek top almamak için rakibin arkasına saklanan aldığı her topu geriye oynayan Adem İYİ....Oynayamayınca hırsından ''deliren'' Ümit kötü öyle mi???. AYNEN HARFİYEN ÇOK DOĞRU TESPİT |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:16. |