![]() |
Cevap: Transfer Tavsiyeleri
Bir zamanlar türkiyede oynadı Liridon Klasniqi ön libero kolay kolay top kaybetmiyordu Bayer Münih alt yapısında oynamış
|
Lawal ve nokulma kulüplerinde sıkıntı yaşıyorlar ödemelerini anlamıyorlar alsak çok iyi olur
|
Lawal ile nakoulma bu takimi ayaga kaldirir yonetim el cepe
|
Cugo58 oncelikle emegine.saglik. Bu asprilla manyak bi sey bize gelirse aspiruin degil bize serum olur bize valla cok iyi yaa. 2. Aatif olur.
|
Bence forvet hattı için bir dönem Eskişehirspor'da da oynayan Rogelio Funes Mori bize iyi olur, ilaç olur
|
Bu Isimleri alabilsek Sivassporumuz karsisinda kimse duramaz:
-Nakoulma -Nikolics -Asprilla -Pedro Franco ( Bjk Douglasi aldigi icin satmayi düsünüyor) - Raheem Lawal -Motta Bu Oyuncularin tamami Bütcemize uygundur. Bu Oyunculari aldigimiz takdirde Oyun düzelimisde zenginlesecekdir. Mesela 4-1-3-2 ---------Setkus---------- Cicinho--Franco--Ibrahim--Motta ------------Kone------------- Asprilla---Lawal----Aatif ----Nakoulma--Nikolics veya 4-2-3-1 ---------Setkus--------- Cico--Franco--Ibrahim--Motta --------Kone---Lawal--------- Asprilla----Aatif-----Nakoulma ----------Nikolics---------- veya 4-4-2 -------Setkus------- Cico--Franco--Ibrahim---Motta --------Kone-----lawal------ Asprilla-------------------Aatif ------Nakoulma----Nikolics--- Bunlar sadece Benim tavsiyeler tabiki Oyuncularin yerleri degisebilir Rakibe göre. Yedeklerdede Burhan, Beykan, Ziya, Boye, Adem ve Barralles (sakat oldugu icin) gibi oyuncularla Süperlig düzeyinin üstünde bir Yedek Oyuncu Toplulugumuz olur. Katki yapma Yetenegimiz artar. Keske su Oyunculari takima kazandirabilsekde Sivasimiz o özledigi günlere geri dönebilse.... Saygilar |
ben kesinlikle bir tane emin güvenilir bir kaleci lazim diye düsünüyorum. setkus bazi maclarda güzel kurtarislar yapsada genel olarak güven vermiyor.
|
Ya arkadaşlar şunu anlamıyorum takımına fayda sağlamayan oyuncu bize ne fayda verecek, laval nakulma pedriel bukadar iyilerdi niye geride sürünüyorlar.
|
Transferler yine fiyasko olacak gibi😒, google de tranfer haberleri ararken bu isime rasladım, İshmael Miller [url]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3376941/Huddersfield-striker-Ishmael-Miller-emerges-transfer-target-Turkish-Sivasspor.html[/url] . Adam serbestmiş galiba ve bize ne kadar yarar sağlar buda ayrı bir mesele!!!
|
[QUOTE=68yasar58;962227]Ya arkadaşlar şunu anlamıyorum takımına fayda sağlamayan oyuncu bize ne fayda verecek, laval nakulma pedriel bukadar iyilerdi niye geride sürünüyorlar.[/QUOTE]
adama bak lawal ve nakoulma yı begenmiyor böyle taraftarları gördükçe şok oluyorum futbolun f sinden anlamayan adam yorum yapıyor inanılacak şey değil ya :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:29. |