SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mesut BAKKAL ile Yeniden... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39713)

badof58 06.02.2016 22:04

Cevap: Mesut BAKKAL ile Yeniden...

Sezon sonu sözüm saklı kalmak üzere Mesut Bakkal ve yönetime bir şey demiyorum. Umarım başarılı olurlar ve yüzlerinin akıyla bu işten çıkarlar. Mesut Bakkal, Okan Buruk'tan iyi bir teknik direktör ve sadece tecrübesi ile fark oluşturur ama işi o kadar kolay değil tabii ki. Ben disiplininden biraz şüpheliyim umarım elini masaya vurur ve takımın kendine gelmesini sağlar. Bunu yapabilecek bir hoca mı, evet ama son maceraları maalesef iyi gitmedi, ama bizde olur inşAllah. Ve son olarak eğer lig bitiminden son üç sıra içinde yer alırsak sadece Mesut Bakkal'ın üzerine atarak işten kimse kurtulacağını sanmasın, sorumlular tek tek hesap vermeli ..

onur0634 06.02.2016 22:04

Takımı süper lige fenerliler çıkardı ;Galatasaraylılar düşürdü.Hayattaki stratejini değiştirdiğin zaman sonuç hüsran oluyor malesef...

bahbaba58 06.02.2016 22:06

[QUOTE=canimsivas58;967338]gönül isterdi ki yilmaz vural veya ertugrul saglam geleydi, ama mesut bakkal da fena tercih degil.
bazi arkadaslar neden bu kadar olumsuz davrandigini anlamiyorum. ugur kavuk, kadir, adem eneramo ile bizi ligde tuttu..[/QUOTE]
Yanlışın var yiğido mesut bakkal bizi adem eneramoyla ligde tutmadı o isimler rıza çalımbay zamanında geldi yani mesut bakkal gidince rıza çalımbay gelip bu isimleri aldı ayrıca eneramo ozaman süper ligin en iyi golcüsüydü şimdi en kötü futbolusu...
Mesut bakkal bizim cihan yılmaz ibrahim şahin keita zita vs gibi isimlerle ligde tutmayı başarmıştı ve takımda kavga olmuştu mehmet yıldız kadro dışı kalmıştı sedat bayrak abdurahman dereli ise uyarılmıştı...

midfielder7 06.02.2016 22:09

[QUOTE=onur0634;967379]Takımı süper lige fenerliler çıkardı ;Galatasaraylılar düşürdü.Hayattaki stratejini değiştirdiğin zaman sonuç hüsran oluyor malesef...[/QUOTE]

Yorumunuzu Sivasspor'la bağdaştıradım gs fener bjk olayını işîn içine katmak ne alaka anlamadım

Rallim58 06.02.2016 22:10

Gulen adam hosgeldin...

Allah yar ve yardimcin olsun... Sezonun son maci son duduk calana. Kadar yaninizdayiz...

35gürün58 06.02.2016 22:12

Arkadaşlar, takımı uçuruma düşmüş aşağı gidiyor, yalçın kayalar arasında bir ağaca tutunduk tutunduk tutunamazsak sonu belli, şimdi bu takımı uçuruma ittiren Yönetim-Sergen-Okan üçlüsü eğer düşersek ben kesinlikle Mesut Bakkal da suç bulmam, şimdi biz adamdan mucize bekleyeceğiz.

Uçurumdan düşüş anında elimiz bir ağaç dalına tutunur gibi olursa düşüş hızıyla o ağaç dalıda kırılır, sonumuz değişmez yani kırılan o ağaç dalının (Mesut Bakkal) düşüşümüzde bir rolü günahı olmayacaktır.

Tüm tedbirler iyi teknik direktör ve iyi oyuncular en baştan alınacaktı, her seferinde geçmişten ders aldık deyipte taraftarı avutan Sn.Başkan'ın hiç de ders almış gibi transferler yapmadığı gerçeği 3 sezondur yüzümüze çarparak bu hale geldik.

onur0634 06.02.2016 22:15

[QUOTE=midfielder7;967381]Yorumunuzu Sivasspor'la bağdaştıradım gs fener bjk olayını işîn içine katmak ne alaka anlamadım[/QUOTE]

İsmail Kartal,Vernel Lorant,Bülent Uygun Roberto Carlos bu isimler fenerliydi ve hepside başarılı oldu üstadım.Ne zaman ki yönetim strateji değiştirdi takım bu duruma düştü malesef...

EBK0658 06.02.2016 22:19

Biz Sivassporu başarılı olduğunda tutan başarısız olduğunda acimasızca eleştirenlerden değiliz iki yıl üstüste şampiyonluğa oynadığında nasıl gururlandıysak şimdide kümede kalması için matematiksel olarak ümit olduğu sürece sonuna kadar destekleyeceğiz inşallah olmaz ama olaki takım düşse bile her zaman SİVASSPORLUYUZ SİVASSPOR SENİ ÇOK SEVİYORUM :);)

EBK0658 06.02.2016 22:22

ne demek fenerliler çıkardı sivasspor kendi bileğinin hakkıyla çıktı

onur0634 06.02.2016 22:26

[QUOTE=EBK0658;967389]Biz Sivassporu başarılı olduğunda tutan başarısız olduğunda acimasızca eleştirenlerden değiliz iki yıl üstüste şampiyonluğa oynadığında nasıl gururlandıysak şimdide kümede kalması için matematiksel olarak ümit olduğu sürece sonuna kadar destekleyeceğiz inşallah olmaz ama olaki takım düşse bile her zaman SİVASSPORLUYUZ SİVASSPOR SENİ ÇOK SEVİYORUM :);)[/QUOTE]

Bir başkan ve ya yönetim doğru işler yapar takım kümede düşer futbol bu sonuçta ancak bir takım 3-4 sezondur yanlış yönetilip uçurumun eşiğine getirildiyse ben bunu normal karşılamam arkadaşım nasıl ki oyucudan istediğin verimi alamayınca gönderiyorsan hoca başarısız olunca görevine son veriyorsan yöneticilerde başarısız olunca çekip gitmesini bilecek...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:20.