SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   FEDERASYON FENER'E BAHÇE... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4175)

yusuf_07 04.10.2005 16:34

[QUOTE=eren1]EL FENERİ CUMHURİYETİ[/QUOTE]
KARDEŞİM FORVET DEDİĞİN GOLÜ ELİYLEDE ATAR GÖTÜYLEDE ÖNEMLİ OLAN ATMASI.HAAA HAKEM VERİR VEYA VERMEZ O BİZİ İLGİLENDİRMEZ.SİZ AĞLAMAYA DEVAM EDİN BİZ 100.YILINIZDA OLDUĞU GİBİ YİNE ŞAMPİYONLUĞU ELİNİZDEN ALCAZ.

Arif Coşkun 04.10.2005 16:54

biraz gerçekci olalaım

[QUOTE=yusuf_07]KARDEŞİM FORVET DEDİĞİN GOLÜ ELİYLEDE ATAR GÖTÜYLEDE ÖNEMLİ OLAN ATMASI.HAAA HAKEM VERİR VEYA VERMEZ O BİZİ İLGİLENDİRMEZ.SİZ AĞLAMAYA DEVAM EDİN BİZ 100.YILINIZDA OLDUĞU GİBİ YİNE ŞAMPİYONLUĞU ELİNİZDEN ALCAZ.[/QUOTE]
Burada kimin şampiyon olacağı değil ortada göz göre göre yapılan bir haksızlık var. Biz bunun karşısında duruyoruz. Eğer Sivassporda elle gol atarak onun bunun alınterini çalarak şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi. Herşeyi hakkıyla ve dürüstçe eğer buna uyulmuyorsa işte biz bunun karşısındayız.
a-takım b-takım olması hiç önemli değil. Ne hikmetse hep o takım elle gol attığında hakem birtürlü göremiyor. Birde karşı takım atsada onuda göremese.
Herkesi dürüst olmaya ve emeğe saygı duymaya davet ediyorum.
saygılar

04.10.2005 17:06

[QUOTE=arifcoskun]Burada kimin şampiyon olacağı değil ortada göz göre göre yapılan bir haksızlık var. Biz bunun karşısında duruyoruz. Eğer Sivassporda elle gol atarak onun bunun alınterini çalarak şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi. Herşeyi hakkıyla ve dürüstçe eğer buna uyulmuyorsa işte biz bunun karşısındayız.
a-takım b-takım olması hiç önemli değil. Ne hikmetse hep o takım elle gol attığında hakem birtürlü göremiyor. Birde karşı takım atsada onuda göremese.
Herkesi dürüst olmaya ve emeğe saygı duymaya davet ediyorum.

AYNEN ABİCİM +İMZA

Fighter 04.10.2005 17:50

[b]eren1 nickli arkadas benim yerim beLLi yurdum beLLi yigitsen geL neyse derdin dermanını vereyim sana bir güzeL.. Beni arıyorsan airport net cafeye geL SpeeD + dersen herkes tanır oK ¿ burdan bana klawye erkekliği yapma..

Ayrıca Forum Yönetiminden bu topic'in kapatıLmasını rica ediyorum.. Cünkü bazıLarı Sivasspor'lu gecinerek asıL rengini beLLi etmeye basLadı..

Gerçek SivassporLuLara ve FenerbahçeLi kardesLerime seLamLar, saygıLar..

Sivas GFB

by Fighter[/b]

sVs 04.10.2005 18:00

tamam hakem faulü görmemiş olabilir ama durum 2-1 iken niye maçı bıraktılar ki konyalılar pozisyonları da vardı ben yine söylüyorum konya da 3 tane o şovmenler olmasa idi yine kazanacaklardı ( Ceyhun Erhan Özden) bunların işi gücü şovmenlik o kadarmı zoruna gitti bunların içinden ikiside istanbul takımından gelmeler o zaman niye biri çıkıp bi şey söylemiyorlardı akıllı olsalardı da yenelerdi burdan bir yere gelecem SİVASSPOR umuzun ne kadar iyi bir takım olduğu ortaya çıkıyor 90 dakika disiplinli oyundan kopmadan oynuyor anadolu takımlarına bir örnek takım duruyo BKZ. SİVASSPOR

04.10.2005 18:15

[QUOTE=GFB_Fighter][b]eren1 nickli arkadas benim yerim beLLi yurdum beLLi yigitsen geL neyse derdin dermanını vereyim sana bir güzeL.. Beni arıyorsan airport net cafeye geL SpeeD + dersen herkes tanır oK ¿ burdan bana klawye erkekliği yapma..

Ayrıca Forum Yönetiminden bu topic'in kapatıLmasını rica ediyorum.. Cünkü bazıLarı Sivasspor'lu gecinerek asıL rengini beLLi etmeye basLadı..

Gerçek SivassporLuLara ve FenerbahçeLi kardesLerime seLamLar, saygıLar..

Sivas GFB

by Fighter[/b][/QUOTE]
AIRPORT CAFE NERDEEEEE ONUDA YAZ

skywriter 04.10.2005 18:27

Arkadaslar su basligi site mudavimi olmayan bir misafir okusa neler dusunur dersiniz? Bu site Sivasspor mu yoksa BJK, GS, ya da FB taraftar sitesi mi diye tereddutte kalmaz mi? Lutfen kendimizi daha fazla kucuk duruma dusurmeyelim, tartisma yapacagiz derken baska takimlara sahip cikmaya ya da baska takimlara saldirmaya calismayalim. Sivasspor bize yeter !

Sivasspor'lu gecinen fakat her olayda 3 buyukleri agzindan dusurmeyenler sitemize Sivasspor taraftari diye gelmesin lutfen. Nicklerini 3 buyuk takim taraftari olarak degistirebilirler, kapimiz herkese acik, yeter ki kimin bizimle oldugunu bilelim.

Konu haddini astigi icin kilitlenmistir..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:22.