![]() |
[b]BU SEZONU KAPATTIK O SAMAN İÇ SAHA DA KAÇ MAÇIMIZ VAR Kİ? OYNAYACAĞIMIZ MAÇ SAYISI ŞURDA BİR ELİN PARMAK SAYILARINI GEÇMES..İNŞAATI YAPAN ŞİRKET BİR ACELE ETSE İYİ OLUR..STADYUMDA BİR KERE 100 KİŞİ ÇALIŞMIYOR BİZ GÜNLÜK ZİYARER EDİYOZ..[/b]
|
Eğer Olimpiyattaki maçlara ilgi gösterilmezse,büyük bir ihtimalle yönetim işi alan şirkete stadın bitirilmesi için baskı yapacaktır.Bana öyle geliyor ki stadın bitirilmesi biraz da İstanbul'daki maçlara gösterilecek ilgiye bağlı.
|
[b]EĞER Kİ BİR AKSİLİK OLURDA SEYİRCİ SAYISI İSTENİLEN DÜZEYDE OLMAZSA O STADYUM HAFTAYA BİTER AHA DA GÖRECEKSİNİZ..[/b]
|
verilen tarih ne stadın bitirebilirmesi icin firma tarafından???
|
Yeni Stad Sivasimiza Hayirli Ugurlu Olsun
|
Yeni Stadyum
[COLOR=DarkSlateBlue][SIZE=4][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Mevcut Stadyum'un revize edilmesi çok iyi oldu. Ancak Sivasspor'a ikinci bir stadyum şart. Uygun mimari'de projelendirilip Sivas'a ve Sivasspor'a yakışan UEFA standartlarında 25-30 000 koltuk kapasiteli bir stadyum yapılması daha iyi olacaktır. Uzun vadeli planlama yapmakta fayda vardır. [/FONT] [/SIZE] [/SIZE] [/COLOR]
|
abi bu stadı bile A.ŞENER YAPTIRDI bizde para yokki sen tutup 2.stad diyosun A.ŞENER OLMASAYDI BuNU BİLE BULAMAZDIK
|
bu işin sonu iyi bitmeyecek bu stada para harcanması çok gereksiz oldu.
yeni bir stad daha ekonomik ve çok daha güzel olurdu üstelik tadilat yetişmeyecek ilk yarı burda maç yapamaz takım. ve sonu hüsranla bitecek.hiç bir yetkili yokmu bu işleri takip edecek sanıyorum birileri ceblerini doldurmakla meşgul. bu sivas için tarihi fırsat,bu fırsatı eften püften sebeplerle,birilerinin keyfi için tepemeyiz. yetkililer görev başına. araştırma yapılmışmı,ihale yapılmışmı,bir kaç yerden proje alınmışmı,uygun proje bir uzmana gösterip fikri alınmışmı. hiç sanmıyorum bu işin başındaki insanın iş bittikten sonra banka hesaplarını ve mal varlığını araştırmak lazım. her işimiz allaha emanet. |
[QUOTE=drummer]bu işin sonu iyi bitmeyecek bu stada para harcanması çok gereksiz oldu.
yeni bir stad daha ekonomik ve çok daha güzel olurdu üstelik tadilat yetişmeyecek ilk yarı burda maç yapamaz takım. ve sonu hüsranla bitecek.hiç bir yetkili yokmu bu işleri takip edecek sanıyorum birileri ceblerini doldurmakla meşgul. bu sivas için tarihi fırsat,bu fırsatı eften püften sebeplerle,birilerinin keyfi için tepemeyiz. yetkililer görev başına. araştırma yapılmışmı,ihale yapılmışmı,bir kaç yerden proje alınmışmı,uygun proje bir uzmana gösterip fikri alınmışmı. hiç sanmıyorum bu işin başındaki insanın iş bittikten sonra banka hesaplarını ve mal varlığını araştırmak lazım. her işimiz allaha emanet.[/QUOTE] YA ARKADAŞLAR ORTALIKTA YETKİLİ YOK MU DİYE SORUYOSUNUZDa?!!yani inşaat gayet güzel bi şekilde ilerliyo en geç 6 haftada hazır yani...sadece marotonun büyütmesi kaldı,yarısı tamam yarısı kaldı..onunda kalıpları yapıldı betonu dökülecek 3 haftaya koltukların tamamıda döşenmiş olur!!!sadece ışıklandırma ve skorboard kalıyo geriye kalan 3 haftada bunlar yapılacak..önümüzdeki hafta ışıklandırma ve skorboard'un ihaleside tamalanmış olucak..2 haftaya montaj falan başlar!!!birtaz sabretmeyi ögrenmeliyiz..(ben ögrendim:)!!)ASIL ÖNEMLİ OLAN SAHANIN ZEMİNİNİN KAYNAMIŞ OLMASI(SAMSUNSPORUN BAŞINA GELENLERİ HATIRLAYIN MAÇ TATİL EDİLMİŞTİ)KİMSENİN KESESİNİ DOLDURGUNU ZANNETMİYORUM(MECNUN BAŞKAN VE ABDÜLLATİF ŞENER VAR YAN...SIKAR!!!)AYRICA SİVAS BELEDİYE BAŞKANIDA HERHAFTA TEFTİŞ EDİYO İNŞAATI!!!STAD KONUSUNDA BÖYLE ÜMİTSİZLĞE KAPILMAYA HİÇ GEREK YOK.. |
[QUOTE=RüStüElmaS][img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad3.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad2.jpg[/img] [img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad1.jpg[/img][/QUOTE] rüstü abi resimler neden acilmiyor error cikiyor neden acaba |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:27. |