![]() |
Federasyon gözü korkmadan iş yapamaz mı acaba çok merak ediyorum ama neyse siyah çelenk işe yaradı........
|
Ya bu insalar daha ne bekliyor... ???
Sivasimiz ligde 6., 1. Lige yeni cikmasina ragmen süper oynuyor. UEFA´yi zorluyor daha ne istiyorlar ? ilahai Sapiyonlarliginde mi oynuyacaklar´da gidip takimi ozaman destekliyecekler ? Allaha sükür takimimiz süper gidiyor, yani simdi destekleme zamani degilse, O zaman ne zaman olacak bilmiyorum. 2 Ligde oynayan Takimlarin Tranftarina bakin... |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ İSTANBUL OLİMPİYAT STADINDA OLACAK HERKESİ BEKLERİZ[/COLOR][/QUOTE]
ABİ SİZİ TEBRİK EDİYORUM BÜYÜK BİR TARAFTAR ÖRNEĞİSİNİZ.. BUYRUN BEKLERİZ SİVASSPOR EL ELE HEP BERABER OLİMPİYATA |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ İSTANBUL OLİMPİYAT STADINDA OLACAK HERKESİ BEKLERİZ[/COLOR][/QUOTE]
MUSTAFA ABİ BEKLERİZ ABİ HEPİNİZİ 1967 GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ |
[B]bencede yanlış karar suçumuz yok biz neden istanbulda oynuyoruzki?[/B]
|
[QUOTE=1967 dernek serkan20][B]bencede yanlış karar suçumuz yok biz neden istanbulda oynuyoruzki?[/B][/QUOTE]
serkan abı senıde beklıyoruz istanbula |
[B]inşallah güzel gardaşım gelebilirsem geleceğim[/B]
|
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]demekki "olmaz" diye bişey yokmuş...eyleme katılan tüm yiğido arkadaşlara teşekkür ediyoruz...bu çok güzel bi sonuç oldu :)[/FONT][/I][/B][/COLOR]
|
[B][U][I][COLOR="Blue"]1967 GENC TARAFTAR DERNEGININ HERZAMAN ISTANBUL DESTEKCISIYIZ GELEN KARDESLERIMIZI ISTANBULDA KARSILAR GUZEL BI MAC IZLERIZ TAKIMIMIZA TAM DESTEK VERIRIZ[/COLOR][/I][/U][/B] |
YA BU KARAR KESİN Mİ BUGÜN YIİNE TFF SİTESİNE GİRDİM BÖYLE BİR SEYDEN BAHSETMIYOR
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:58. |