![]() |
[COLOR="DarkGreen"][B][I]amacım sadece yeni yetişen gençlere bu topraklarda yaşamış büyük ve kıymetli ilim,sanat ve fikir adamlarını tanıtmak ve unutturmamak.
eğer katkım oluyorsa ne mutlu bana. ama gördüğüm kadarıyla gençler kendi topraklarında yetişmiş insanları pek merak etmiyor.kimdir,nedir,ne yapmıştır sanatı ne safhadadır. bu tür topiklere pek ilgi yok.bir kaç kişinin dışında yazanda yok.[/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=drummer][COLOR="DarkGreen"][B][I]amacım sadece yeni yetişen gençlere bu topraklarda yaşamış büyük ve kıymetli ilim,sanat ve fikir adamlarını tanıtmak ve unutturmamak.
eğer katkım oluyorsa ne mutlu bana. ama gördüğüm kadarıyla gençler kendi topraklarında yetişmiş insanları pek merak etmiyor.kimdir,nedir,ne yapmıştır sanatı ne safhadadır. bu tür topiklere pek ilgi yok.bir kaç kişinin dışında yazanda yok.[/I][/B] [/COLOR][/QUOTE] [COLOR="Red"]ABI SENDEKI BU DERYA BITMEZ VE BEN OKUMAKLA USANMAM TEKRAR TEKRAR OKUYORUM...ELLERINE SAGLIK![/COLOR]:) |
[QUOTE=gercek58li][COLOR="Red"]ABI SENDEKI BU DERYA BITMEZ VE BEN OKUMAKLA USANMAM
TEKRAR TEKRAR OKUYORUM...ELLERINE SAGLIK![/COLOR]:)[/QUOTE] [COLOR="Red"][B][I]saol sebahattin sen oku gardaş ben bulur yazarım. aman gençler tanımasın zaralı halil'i,muzaffer sarısözen'i ve daha nice değerlerimizi.zaten pekte umurlarında değil anlaşılan[/I][/B][/COLOR] |
sebahattin abinin de dediği gibi sen usanmadan yorulmadan yaz reşat abi
yazdıkları zevkle takip ediyoruz abi.... halil söyler ustanında ruhu şaad olsun |
[COLOR="Red"]bende aynı şekinle yazdıklarını takip ediyorum
helel sana reşat kardeş[/COLOR][QUOTE=eren1]sebahattin abinin de dediği gibi sen usanmadan yorulmadan yaz reşat abi yazdıkları zevkle takip ediyoruz abi.... halil söyler ustanında ruhu şaad olsun[/QUOTE] |
[COLOR="Magenta"][B][I]sağolun arkadaşlar.
çok teşekkürler.[/I][/B][/COLOR] |
BEN DE KAŞLARIN KARASINA ADLI TÜRKÜSÜNÜ ÇOK SEVİYORUM!
Allah Rahmet Eylesin |
YENİ LERİNİ BEKLER OLDUM REŞAT HADİ BİR TANE DAHA YAZDA OKUYALIM
|
[COLOR="DarkGreen"][B][I]Her Nere Gidersen Çağır Allah'ı
Hiç Darda Kalmasın Vallah Billahi ********************* Seni Merhem Diyorlar Sinemin Yarasına şu anlatımdaki güzelliğe ve zarafete bir bakın[/I][/B][/COLOR] |
[B][I][COLOR="Green"]Ana Benim Geleceğim Kalmadı
Düşmanlar da düştü benim kastıma Kara toprak kapadılar üstüme Behramlı derler de benim aslıma Ana benim geleceğim kalmadı Pusulam da köyden köye okunur Kavim kardaşlara hepten dokunur Gelin yarim yad ellerden sakınır Ana benim geleceğim kalmadı Babam gelsin şubeden pusulam sorsun Kınalı bacım da yasımı alsın Çocukların emaneti boynunda olsun Ana benim geleceğim kalmadı Gurbete çıktım da ediyom merak Çanakkale derler mevkime ırak Gelin arkadaşlar yaremi sarak Ana benim geleceğim kalmadı Zaralı Halil Zara[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:19. |