SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Mehmet YILDIZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5057)

1967_DERNEK_10UR 21.03.2005 10:51

serhat abi hiç mehmet dün vieri mehmet gibi oynadımı abi bu işte bir pislik var takım hep kaybediyor.yusufu boşa aldılar 20 dakika oynadı çıktı .yazık inşallah tehlike çanları çalmaya başlamaz...

tugrul-uslu 21.03.2005 11:41

ben mehmet´i cok iyi buluyorum onun tek sorunu son vuruslari takima cok katkida bulunuyor ben onun antalyaya gitigi zaman cok uzulmustum iyiki tekrar yuvaya dondu tum sivaslilara slm.

1967_DERNEK_10UR 21.03.2005 11:44

MEHMET BİZDE SENELERDİR OYNADI AMA KENDİNE BİRAZ ÇEKİ DÜZEN VERSİN

V1CT0RY 21.03.2005 19:31

[color=darkred][i][b]abi ne goller kaçtı yaws.neyse senin canın sağolsun ölün yeter!!!
GOLLERE DEWAM ET
BİZLERİ MUTLU ET
HELAL OLSUN SANA
WİERİ MEHMET...[/b][/i][/color]

[b]___________________________________________________
[color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY[/color]
[color=green]S&S[/color][/b]

revenge58 23.03.2005 12:12

mehmet yıldız iyi fiziği olan ve onu kullanan bir oyuncu.ama tekniği yok denecek kadar az.1 e 1 de başarılı değil.kocaeli ve bursa maçında da kaleci ile karşı karşıya kalınca ne yapacağını şaşırdı.

izmirliyigido 29.03.2005 11:51

Haydi Mehmet'im yaa. Yeter artık bu maçta göster kendini...

FatihSoner58 29.03.2005 12:44

Mehmet iyi, efendi olabilir. Ona sozum yok. Ama adamda hic mi hic teknik yok.. Bunuda kabul edin.

sivaslim58 29.03.2005 13:04

artık bu oyuncu için yorum yapmayacam.kendisi sahada yapıyor zaten.

V1CT0RY 29.03.2005 21:12

[color=darkred][i][b]mehmetttttttttttttttttttt sen kendine gelirsen takimda gelecek...[/b][/i][/color]

izmirliyigido 29.03.2005 23:42

[quote=izmirliyigido]Mehmet YILDIZ'dan bu hafta patlama bekliyorum. Atacağı golü ve Mohammed'e attıracağı golü merakla bekliyorum.

Son haftalarda suskun durmasına rağmen bence oynadığı tüm maçların gizli kahramanı. Hızlı top sürüşü ve süratiyle rakip defansı öyle bir karıştırıyor ki bizim futbolculara gol yolları açılıyor. Yalnız topu daha çabuk oyuna sokup rakip yanındayken boş adamı görebilse daha çok gol atmamız işten bile değil.

Olsun Mehmet, biz seni her halinle seviyoruz. Ne olur bu hafta bizim için gol at. (Aramızda kalsın, biz aramızda senin için ne diyoruz biliyormusun? ... " Yere bakan Mehmet, yürek yakan Mehmet".. Yere bakarak koşoşun yokmu hepimizi öldürüyor...[/quote]

Bir zamanlar yukarıdaki yazıyı yazmıştım ama patlama bekliyoruz derken biz patlayacağız artık. 9 hafta oldu halen gollerini göremedik be Mehmet'im.. Yürek yakan Mehmet oldun çıktın. Her ne olursa olsun seni çok seviyoruz ama sende bizi biraz seviyorsan bu hafta ne olur tek başına şu (Elazığspor) maçını alda bizde ohhh diyelim ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:16.