![]() |
Osmanlı nın torunları:5
bizans :0 olması gereken sonuç en az bu spor sevgi barış ve kardeşliktir :lol: yunanlara karşı geçmişten beri sevgi :evil: barış :P ve kardeşlik beslediğimiz belli :roll: |
[b][i][size=6][/size] TÜRKİYE:3-1YUNANİSTAN. FATİH TEKKE,TUNCAY,YILDIRAY.
SON ŞANSIMIZI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ.[/i][/b] |
TÜRKİYE : 2
A.....S.....YUNANLILARI: 0 |
TÜRKİYEM=2[b]
YUNANİSTAN=0[/b] [/quote] |
Güzel ve kaliteli bir maç olacağını tahmin ediyorum.
2-O alırız.Başka çaremiz de yok... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
ERSUN YANAL GİBİ BİR HOCA VAR KEN FAZLA BİR ŞEY OLMAZ.
TÜRKİYE:0 KOMŞU :0 |
TÜRKİYE: 2
HELLAS : 0 BU MAÇI ALICAZ BAŞKA YOLU YOK[size=6][/size] |
selam
insallah kücükler gibi yapmazlar türkiye 3 puan gelsinde nasil gelirse gelsin yunansitan ayni yerinde saysin vede devam etsin orda kosmaya gönlumden 5.0 geciyor ama |
[quote=ultraSivas_58]ERSUN YANAL GİBİ BİR HOCA VAR KEN FAZLA BİR ŞEY OLMAZ.
TÜRKİYE:0 KOMŞU :0[/quote] selam kardes Vallah ben bir türlu anlamadim bu adamdan ne istiyorlar?? adam geldigi gunden ber adami yerden yere vurdular ben anlamis degilim ?? bence saten ne zaman iyi bir adam gelse yandi o insan. Senol hocada geldiginde onada iyi davranilmadi bizim medya adami severse iyi yönleri gündemden inmez, birde sevmezlerse yandi o adam bence adam basarili sabir vede destek vermek gerek bu takim cok iyi seylere basarir onunla |
[quote=yigidoo][quote=ultraSivas_58]ERSUN YANAL GİBİ BİR HOCA VAR KEN FAZLA BİR ŞEY OLMAZ.
TÜRKİYE:0 KOMŞU :0[/quote] selam kardes Vallah ben bir türlu anlamadim bu adamdan ne istiyorlar?? adam geldigi gunden ber adami yerden yere vurdular ben anlamis degilim ?? bence saten ne zaman iyi bir adam gelse yandi o insan. Senol hocada geldiginde onada iyi davranilmadi bizim medya adami severse iyi yönleri gündemden inmez, birde sevmezlerse yandi o adam bence adam basarili sabir vede destek vermek gerek bu takim cok iyi seylere basarir onunla[/quote]KARDEŞ HAKLISIN AMA BU HOCAYLA FAZLA YÜRÜMEZ.ÜLKE FUTBOLUNA YAZIK OLUYOR...BANA GÖRE ŞU GRUPTANDA ÇIKMAZSAK DAHA HANGİ GRUPTAN ÇIKACAZ... :roll: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:59. |