![]() |
[b]Valla daha önce maçın 2-2 biteceğini yazmıştım ama içimden bir his diyorki bu maçı 2-1 kazanacağız...Bu hissime Malatya maçında oynanan futbol sebeb oldu..[/b]
|
g.anatepin samsunu yenmesi beni endiselendirmiyor.ayrıca o amcın hakemi haftanın en hatalı hakemi oldu.galiba sonucu etkileyen hatalar yaptı.AMA SİVASIMIZ MAAŞALLAH MALTYAYA KÖK SÖKTÜRDÜ %68 TOPA SAHİP OLMA YÜZDESİ İLE HAFTANIN EN İYİSİ.DİLERİM g.antep KARSISINDA AYNI OYUNU DAHADA GÜZELLESTİRİR VE GALİBİYETLE DÖNER.AMA g.antep TECRÜBELİ BİR TAKIM VE MACI BIRAKMAZ.
SİVASIMIZ:2 g.antep:1 haydi yiğidom adanadan sen dön.BU ARADA 1964 ADANALI GARDASLARIMIZA SELAM OLSUN.BİZİ YANLIZ BIRAKMAYACAKLARINDAN EMİNİZ. |
[QUOTE=BROTHERS58]g.anatepin samsunu yenmesi beni endiselendirmiyor.ayrıca o amcın hakemi haftanın en hatalı hakemi oldu.galiba sonucu etkileyen hatalar yaptı.AMA SİVASIMIZ MAAŞALLAH MALTYAYA KÖK SÖKTÜRDÜ %68 TOPA SAHİP OLMA YÜZDESİ İLE HAFTANIN EN İYİSİ.DİLERİM g.antep KARSISINDA AYNI OYUNU DAHADA GÜZELLESTİRİR VE GALİBİYETLE DÖNER.AMA g.antep TECRÜBELİ BİR TAKIM VE MACI BIRAKMAZ.
SİVASIMIZ:2 g.antep:1 haydi yiğidom adanadan sen dön.BU ARADA 1964 ADANALI GARDASLARIMIZA SELAM OLSUN.BİZİ YANLIZ BIRAKMAYACAKLARINDAN EMİNİZ.[/QUOTE] [b]Adanaspor taraftarı bizi destekleyecektir...Adana Taraftarlar dernek başkanı ile Bizim dernek başkanı irtibat kurdu...[/b] |
hedef 3 puan 3:1 aliriz
|
geçen hafta malatyaspor maçı alınsaydı bu maç da alınırdı
gaziantep güçlü bi takım , bu maç alınırsa sivas ligi ilk 6'da bitirir ama maç 1-1 biter veya 2-1 gaziantep alabilir diyorum umarım sivas bu maçı alabilir.bu arada maçın yayınını yapacak radyo var mı ? |
[QUOTE=ElbeyLi58][B]Gaziantepspor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre,
bu maçın kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: Erdal Güneş, Bekir İrtegün, Hakan Korkmaz, Erman Güraçar, Sedat Akçay, Kaya Tarakçı, İlhan Özbay, Şevki Koç, Hasan Yurt, Barış Durmaz,Faruk Bayar, Zdravko Lazarov, Özgür Yıldırım, Mehmet Çoğum, Gökhan Güleç, Engin Öztonga, Kenan Hasagiç, Serkan Atak ve Ahmet Solaker.[/B][/QUOTE] lütfen Acilmis olan Topiclere yazalim |
[b]İnşallah 3 puan bizim olacak...[/b]
|
aynen sana katılıom abi
bencede serhan abı bencede ınsallah 3 puanın bısım olması lasım!!!
bence mac 2 - 0 bıtecek we SIVASSPOR 3 puanı alcak KaZaNoVa aKa SaFa |
sivasımız 1-0 yada 2-1 lik skorla geçer
|
abii
Abİ SeNi vE GeCeMaViPrFyİ tEbRıK EdErIm bUtUn fOrUmLaRdA İkİ arkadaşın yazıları wAr!!!
KaZaNoVa aKa SaFa!.... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:29. |