SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   > SIVASSPOR / V.Manisaspor Maci Tahmin ve Yorumlari (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5492)

Sivasli-Imparator 22.08.2005 01:15

Sivasspor :2
Manisaspor :0

defineci 22.08.2005 01:31

[QUOTE=Gencosman]gardas senin agzin ne soyluyo oyle. sen sivasli degilsin veya sivaslilik ruhunu yitirdin.
sivas 3
manisa 0 insaallah.[/QUOTE]

Osman gardas,

Burada gonlumuzun olmasini istedigi skoru degil, sonucun ne olacagini tahmin ediyoruz saniyordum.

senin dedigin gibi olsa bir tahmin bir de gonlumuzden gecen skor yazmamiz gerekir.

Gonlum ister Sivas 5- manisa 0, ama manisa bu sezon bizi 2-1 yener gibi geliyor bana. inshallah yanilirim da siz dogru cikarsiniz.

paradoks 22.08.2005 01:47

sivasspor:3
manisa :2

haydi yiğidolar olimpiyata gidelim..

SONMEZ 22.08.2005 09:07

3-1

şimdiye Kadar Yaptiğim Skor Tahminlerinde,

Hep 3 - 1 Kazaniriz Demiştim... Amaaaa.......

Pek Denk Gelmedi.

Samsun Maçini Da 3-1 Aliriz Demiştim Olmadi
(eeeee Andersonun Vuruşunda Direk Puştluk
Yapmasaydiiiii Görürdünüz)

Benim Muradim Da : 3-1 Lik Bir Skor. Inşallah
Bu Hafta Muradima Ererim...

Haydi Yiğidolar Olimpiyat'a...

violetvent 22.08.2005 09:25

[QUOTE=Sivasli-Imparator]Sivasspor :2
Manisaspor :0[/QUOTE]
Bencedee 2-0 alırız.

HakkıTİMUÇİN 22.08.2005 09:25

hemiiii

[QUOTE=gunay]şeytanın bacağını kırdık şimdi sıra geldi vestelin bacağına :D
SİVASSPOR : 3
vestel:1
geçen sene yapamadığımızı bu sene yapacağız inş :D[/QUOTE]

günaycım bu sene çok kol bacak kıracak sivas öle gözüküyo....

Sivasta meşhur bir sınıkçı vardı, ismi ADIGÜZEL (yaşıyosa kulakları çınlasın...öldüyse ALLAH rahmet eylesin) Sivasspor bu sene yanında ADIGÜZEL gibi bir sınıkçı taşımalı...milletin kolunu bacağını kıracaz bari ilk müdaheleyi yapalım yazıktır adamlara
:)

GuNaY 22.08.2005 09:39

[QUOTE=gakgo58]günaycım bu sene çok kol bacak kıracak sivas öle gözüküyo....

Sivasta meşhur bir sınıkçı vardı, ismi ADIGÜZEL (yaşıyosa kulakları çınlasın...öldüyse ALLAH rahmet eylesin) Sivasspor bu sene yanında ADIGÜZEL gibi bir sınıkçı taşımalı...milletin kolunu bacağını kıracaz bari ilk müdaheleyi yapalım yazıktır adamlara
:)[/QUOTE]
abi benim tanıdığım var eğer adıgüzel abi emekli olduysa :D sınıhçı teknik kadarodan sayılırmı abi??? :D

twity_58 22.08.2005 10:45

yaw artık tıp okumak kesınlestı sivas böle giderse üc bes seneye sahalarda adam lıglerde takım bırakmayacak sınıhcıyla ugrasmayalım sıhhıye elemanları bızden olsun :D:D:D

serkankustarci 22.08.2005 11:27

Sivas:2
V.Manisa:1

enseni aldırak 22.08.2005 11:31

bu sefer olucak

bence vestelle olan hesabımızı bu maçta kapatacağız. onlar bize borçlu kalacak. valla ben olimpiyatta çok maça gitti. seyircinin çok az faydası var o stadta. sadece görüntü. inşallah 4 eylül stadı biran önce biterde seyirci desteğini orda görür rakip takımlar. skor tahminine gelince ilk yarı 0-0 ikinci yarı 2-0 olur. goller : gökhan-andeson KOPTU GELİYO YİĞİDOLAR :k10:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:00.