SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Trabzonspor/SİVASSPOR Maci Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6319)

58_ahmet_58 20.02.2006 13:04

-->: Trabzonspor/SİVASSPOR Maci Tahmin ve Yorumları

sivas:2
trabzon:1

kesin kazanacaz

SEMİH-58 20.02.2006 13:07

1-0 bizim olsun ii olsun

koyu58 20.02.2006 13:31

lorant anca defans yaparsa zor yeneriz ama sivaslıyız bunların kralı tokatımızı yediler sivas 1 trabzon 0 olsun bizim olsun ama balili oynasın

x_burnley 20.02.2006 14:14

galatasaray tamam ya trabzon????

Arkadaşlar artık gs maçı tamamlandı.
Önümüzde bir zorlu deplasman daha var TRABZONSPOR
Peki takımımız sivassporumuz bu maçta ne yapması gerekiyor ki bu maçtan da puan veya puanlar almalı gs maçındaki hatalarımız nelerdi.
Puan tablosuna baktığımızda ise alttaki takım ile aramızda sadece 8 puan var bu (3) maç demektir.
Trabzonspor büyük bir çıkış yakaladı.Gaziantep deplasmanını aştılar ve o kadar cezalı oyuncuları vardı.
Hafta içi kupa maçları olmasına rağmen ben sivassporumuz nasıl bir oyun tarzı ile trabzon deplasmanından puan alacağını şimdiden düşünmeye başladım
Bu konuda düşünce ve fikirlerinizi yazmanızı çok isterim

SAYGILARIMLA

karakule58 20.02.2006 14:23

-->: galatasaray tamam ya trabzon????

aslında ben dunkü gs maçını seyrederken o futbolculardan utandım abi 2 top ceviremezmisin ya her alınan top ileri nereye gittiği belli degil ben üzülüyorum bu takım bu sene küme düşecek gibi ... bu arada ts maçıda bence bizim için çok kötü geçecek işşallah fark yemeyiz ... sezon başında ilk 5 diye çok ümitliydim ama şimdi küme düşmessek bu bizim için çok buyuk bir başarı olur....

ademgoze 20.02.2006 14:28

kalla döndü artık yenilgi yok

kadir20 20.02.2006 14:29

-->: galatasaray tamam ya trabzon????

bu konuyu lorantin düsünmesi lazim ama bize düserse ben o mactan hic ümitli degilim takim olarak oynadigimiz oyunun mahalle takimindan farki yok oyuncular arasinda dialog yok topa alan kafasina göre biseyler yapiyor hic organize olamiyorlar top benden ciksinda nereye giderse gitsin, bence trabzona karsi oynacagi futbol en basta fatih tekke yi ve symkowiak bide yattara yi kitlmesi lazim sonrada yptigimiz ataklar organizeli olsun oyuncularin hepsi ayni yere kosuyor sahaya dagilipta biseyler yaparsalar bence puan alirlar ama gs macinda sansimiz vardi 1 puan aldik herzaman sans insana gülmez

ademgoze 20.02.2006 14:29

lig tv veriyor mu ? verirse iyi olur bilgisi olan var mı

x_burnley 20.02.2006 14:52

Trabzon sivas maçından ziyade
Yattara-Hayrettin kapışması seyredeceğiz tabi bundan galip çıkan inşallah hayrettin olur ama hayrettindeki form düşüklüğü beni çok endişelendiriyor.

cemal58yiğido 20.02.2006 14:54

Bence bu maçtan´da en azından 1 puan alacaktır.
Trabzonspor: 1
SIVASSPORUM:1

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:10.