![]() |
-->: Sivasspor:1-Gençlerbirliği:2
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=sws-l33]bu maçta alınan malubiyet çok önemli değil çünki ilk maçlarda her zaman böle skorlar alınabilir ben takımımıza güveniyorum haftaya bunu affettireceklerdir..[/QUOTE]
İlk maçta alınan puan çok önemlidir. Eğer geçen yıl Malatya düşmüşse, Denizli son hafta kurtarmışsa iyi başlayamadıkları içindir.[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
TÜH YAV LİGE KÖTÜ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK
AMA ÖNEMLİ DEĞİL BU SONUÇ SONUÇTA YENMEKTE VAR YENİLMEKTE VAR BERABERE KALMAKTA VAR İNŞALLAH 2. HAFTA YENECEĞİZ |
ya bu nasıl takım bu nasıl takım kurgusu anlamadım. maça ilişkin notlar ise şöyle:
1. adamların hiç pozisyonu yok ve 2 gol attılar. 2. sahada sivasspor adına yanlızca balili vardı. 3. hakem özellikle ilk yarı tamamen taraflıydı. 4. sahada serdar topraktepeye 90 dakikaka sabreden peczeyi hayretle seyrettim. 5. son golde hakkı profosyonelliğe yakışmayacak şekilde yalandan kendini yere attı. 6. sivasspor acilen toparlanıp daha dirençli oynamalı yoksa gerçekten düşmeye en yakın ekip biziz. hakkımızda hayırlısı olsun........ |
nasıl yenilirizanlamadım hemde 10 kişikalan rakipten gol yemek daha da kötü
inşallah toparlanırız ***REİS 58*** |
Sezon başında transferler yetersiz diye görüş bildirince tepki alıyorduk ! 7 tane adam alındı. Daha birisi sezon başlamadan gönderildi. Mert Uşakspora verildi. (Site yönetimi bu topic'i sebepsiz yere kapatmıştır, bilginize) Harun zaten 3.Kaleci. Tolga son 3 sezonda 5 takım değiştirmiş ? vesaire vesaire ...
Geçen yılın en iyi oldugumuz yeri defansta Murat Duman gitmiş, kademe örgüsü bozulmuş. Yerine alınan Tolga kararı siz verin ? En kısa süre içinde defansın sağına, orta alanın sağına ve soluna 3 adam gerekli. Gökhan Bozkaya ve Serdar Topraktepe son derece yetersizdir. Hezeyana kapılmadan akıllıca transferler yaparsak yine ligde kalabiliriz. Burada çözüm bulalım, birbirimizi kırmadan ! Açılan topicleri kapatmadan !!! |
--------------------------------------------------------------------------------
ESKİ FUTBOLCULARI ZATEN BİLİYORDUK. ÜMİDİMİZ YENİ GELEN FUTBOLCULARDA VE TEKNİK HEYETTE İDİ. ANCAK BU GÜNKİ MAÇ SONUNDA GÖRDİKKİ BİZ GEÇEN SENEYİ MUMLA ARAYACAĞIZ. TOLGA MALESEF TAM BİR FİYASKO, MAÇ BOYUNCA BİR OLUMLU HAREKETİ YOK, ZATEN İYİ OLSA SAMSUN DA BAŞARILI OLUR SAMSUNU DÜŞÜRMEZDİ. SERDAR TOPRAKTEPE HİÇ Mİ ANTREMAN YAPMAMIŞ. KONDİSYON SIFIR. ZOR NEFES ALIYOR. BU ADAM ACİLEN KİLO VERMESİ LAZIM. BREZİLYALI ÖN LİBERO DİYE ALINDI, ADAM AYAKTA DURAMIYOR. BU GÜNKİ MAÇTA İKİ TANE YÜREĞİYLE OYNAYAN FUTBOLCU VARDI. BALİLİ VE MUSA KUŞ. HA BİRAZ DA HİÇBİR ZAMAN BU TAKIMDA YERİ OLMAYAN VE HATTA 2. LİG TOPÇUSU BİLE OLAMAYACAK GÖKHAN BOZKAYA, DİĞERLERİNE NAZARAN BİRAZ ÇALIŞTI. GERİSİ TAMAMEN RUHSUZ, YAPTIKLARI HATALARI SEYİRCİYİ KANDIRIP TAHRİK EDEREK ÖRTMEYE ÇALIŞAN BİR GURUP FUTBOLCU. HAKKI EFENDİYİ GEÇEN YIL GÖKLERE ÇIKARDIK. BABA HAKKI DEDİK BAĞRIMIZA BASTIK. O NE YAPIYOR. BİRİNCİ GOLÜ ACEMİCE KENDİ AĞLARINA ATIYOR, İKİNCİ GOLDE ADAMINI KAÇIRIP YERE YATIYOR SEYİRCİYİ TAHRİK EDİP OLAYLARIN ÇIKMASINA NEDEN OLUYOR. BİZDEKİ BU FUTBOLCULARI DEĞİL SÜPERLİG TAKIMLARI İKİNCİ LİG TAKIMLARI OYNATMAZ ÇOĞUNU. HA BEN ŞUNA DA İNANMIYORUM, BU TAKIMI CAROL PECZE DEĞİL BAŞKALARI SAHAYA SÜRÜYOR. SERDAR 90 DAKİKA SAHADA GEZDİ HOCA OYUNDAN ALAMADI, BÖYLE BİRŞEY OLMAZ. YA BİZDE İLHAN GİBİ ERTUĞRUL GİBİ İBRAHİM AYDEMİR GİBİ KALİTELİ OYUNCULAR VAR. LORANT OYNATMADI BUNLARI PETCE DE OYNATMIYOR BENİM BU İŞE AKLIM YETMİYOR. DEMEKKİ BU ÇOCUKLARIN YUKARDAN TORPİLİ YOK. SAĞ TARAFTA TOLGA DA HİÇ BİR VARLIK YOK GÖKHAN HATALARINI TELAFİ ETMEYE ÇALIŞIYOR. SOL TARAFTA HAYRETTİN YALNIZ KALMIŞ İLERİ ÇIKSA ARKA TARAF BOŞTA, GERİDE KALSA SOLDAN ATAK YOK. ORTA SAHADA CARVALYO ÇOK HAFİF KALIYOR, ÜFLESEN UÇUYOR. HAKAN NE YAPSIN TÜM TOPLARA AYAĞINI KAFASINI SOKUYOR NETİCEDE SAKATLANDI. BU YORUMLARI YAPIYORUM DİYE BAZILARI KIZACAK BANA AMA GERÇEKLER BU. BİZ GEÇEN YIL HAKEMLERİN, FEDERASYONUN TÜM TAVIRLARINA KARŞI DİRENDİK İNANCIMIZLA RUHUMUZLA LİGDE KALDIK, BU YIL BU ÇOK ZOR. ADAMLAR İŞİ SAĞLAMA ALMIŞLAR İLK MAÇLARDA İŞİMİZİ BİTİRECEKLER. SANKİ BİZ DEPLASMAN TAKIMIYMIŞIZ GİBİ BİR MUAMMELE VAR. ESKİDEN EV SAHİBİ TAKIMLARDAN YANA KULLANILIRDI TOLERANS. ŞİMDİ CAVCAV DAN YANA KULLANIYORLAR.ANLAYACAĞINIZ BU SENE İŞİMİZ ZÇOK ZOR.YENİ TRANSFERLER YAPILMALI HEMDE SIRADAN FUTBOLCULAR DEĞİL İŞ YAPACAK ADAMLAR ALINMALI. __________________ |
görünen köy kılavuz isdemez bu transferlerle ancak bu kadar tolgayla serdarla ancak bu kadar olur birde seyirci olarak hakeme hiç bir baskı uygulayamıyoruz
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Takımımız baskılı oynadığı bir maçı bir kaç futbolcumuzun iyi oynamaması sonucu kaybetti...Özellikle Pini Balili ve Musa Kuş dün gece çok iyi oynadılar onların bu üstün oyunlarına çok yazık oldu...İnşallah diğer maçlarda bu yenilgiyi telafi ederiz...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Arkadaşlar bazı arkadaşlar Hakkı'ya destek vermemiz gerektiğini söylüyorlar.Tamam amenna.Tamam tamam olmasına da bu bir değil iki değil yani Hakkı güzel topçu ama biraz da hareketlerine dikkat etmeli.hem kendi kalesine gol atıyor,hem gençlerin 2.golü atmasına neden oluyor,hem de kırmızı kart görüyor.Peki bunu eleştirmeyelim de kimi eleştirelim.Yani Hakkı arkaşımız da bu yazılanları görüyorsa kendine göre bir ders çıkarmalıdır.
|
Arkadaşlar bence panik yapmaya gerek yok.. Ama tabiki taraftarlarımızın yaptıkları pekde hoş değildi... Benim üzüldüğüm konu yediğimiz ilk golü kendi kalemize atmamız oldu... Bir de ikinci golde bence Hakkı'ya yapılan hareket fauldü... Ama son dakikada rakibine yaptığı harekette bir Sivassporun kaptanına yakışmayacak bir harekketti...Yinede ben ilerisi günler için umutluyum... Bir de unutmamamız gereken bir konu var bu maçta Andersson oynamadı...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:30. |