![]() |
Cevap: Unutulmaz Sivasspor Maçları
1---3.ligde şampiyonluk için Keçiörengücü ile çekiştiğimiz sezon.2.devrenin ilk haftaları idi.Sivas'ta kar üstünde oynanan maç.Namağlup Keçiörengücü'nü 2-0 yenmiştik.Keçeiörengücü'nün kaptanı eski Ankaragücü oyuncusu meşhur Bombacı Nazmi idi.O sezon içeride tüm maçlarımızı kazanmamıza rağmen şampiyon olamamıştık.
2---Süper Lig'e çıkışımızı resmen ilan ettiğimiz Antalya'daki Antalyaspor maçı.Antalyaspor'u Mehmet Yıldız Ve Mahmut Hoşgiz'in golleri ile 2-0 yenip şampiyonluğumuzu ilan etmiştik ve o maçta tribündeydim 3---En çok üzüldüğüm maçlar ise Süper Ligde şampiyonluğu kaybetmemize sebep olan Gaziantepspor ve İstanbul BŞB maçlarıdır |
Olumlu olarak:
Sivasspor 4-2 Kayserispor Sivasspor 3-0 Trabzonspor Sivasspor 2-1 Galatasaray Galatasaray 0-1 Sivasspor (kupa) Olumsuz: Kayserispor 6-2 Sivasspor Trabzonspor 6-1 Sivasspor Sivasspor 1-5 Fenerbahce |
[B]Unutamadim Maclar cok.
Trabzonspor maclari özellike: Sivas olimpiat stadinda 2-1 kazandi mac. Ve Ersun Yanalin son maci: 3-0. [/B] Ve Sivasspor-GS 2-0 kulak maci, soguk hava Sivas- Malatya 1-1 Sivas Alanya 3-0 Sivas Anderlecht 3-1 Sivas-Kayseri 0-0 |
unutamadım tek mac var oda galatasaraya karşı 5.3 yenildimiz maç türkiyenin en zevkli macı denebılır kupa gitti ama olsun. sivassporun .. saolsun.
|
benimde unutamadığım 2 ligdeki akçaabat sebat maçı yensek süper lige çıktık gibi birşeydi ama olmamıştı...o atmosferi şimdiye kadar 4 eylul de göremedim..
|
[QUOTE=mnt3;836709]1---3.ligde şampiyonluk için Keçiörengücü ile çekiştiğimiz sezon.2.devrenin ilk haftaları idi.Sivas'ta kar üstünde oynanan maç.Namağlup Keçiörengücü'nü 2-0 yenmiştik.Keçeiörengücü'nün kaptanı eski Ankaragücü oyuncusu meşhur Bombacı Nazmi idi.O sezon içeride tüm maçlarımızı kazanmamıza rağmen şampiyon olamamıştık.
2---Süper Lig'e çıkışımızı resmen ilan ettiğimiz Antalya'daki Antalyaspor maçı.Antalyaspor'u Mehmet Yıldız Ve Mahmut Hoşgiz'in golleri ile 2-0 yenip şampiyonluğumuzu ilan etmiştik ve o maçta tribündeydim 3---En çok üzüldüğüm maçlar ise Süper Ligde şampiyonluğu kaybetmemize sebep olan Gaziantepspor ve İstanbul BŞB maçlarıdır[/QUOTE] Keçiörengücü'nü 2-1 yenmiştik o yıl, 2-0 değil. İlk golü 2.dk.'da onların süper açık oyuncusu Kemal atmıştı. Stad dondu kaldı. Sonra biz önce 1-1 sonrada 2-1 yaptık. |
şampiyonluk kovaladığımız sezon ki manisaspor maçı.. 1-0 yenmiştik ve ilk kez lider olmuştuk
|
Benim unutmadığım maç çok güncel. Geçen haftalarda oynanan Fenerbahçe-Sivasspor maçıydı.(1-2) İlk yarıyı önde kapatmışız. Mutluyuz. İkinci yarı başlangıcından Fener golüne kadar stadda bizim sesimizden başka ses yok. Dk.54 civarı. 58.Dakika şovu bu moralle süper oalcağı benziyor derken..... Malum beraberlik golü ve Kadıköy şaha geldi pek sesimiz çıkmadı 58 de. Artık son dakikalar. Kafamı bizim tribüne çevirdim baktım ve herkesin yüzü düşmüş, moralleri bozuk. Sanki 5-0 yeniliyoruz. Fener gibi bir takımla deplasmanda berabere kalmak Anadolu için gurur duyulacak bir şeydi. Fakat taraftar hiç memnun değil. Son dakikada Eneramo'nun kafa golüyle tribün yıkılırcasına seviniyor. Hatta biri benim omzuma çıkmış sevinirken:D Maçın sonuna kadar sevinmemiz ve maç sonu kutlamalarını unutamıyorum. Çünkü kaç defa maça gittiğim halde ilk defa galibiyet görmüştüm:D
|
30 Mart 2008 pazar günü. Ben o zamanlar oks sınavına çalışan bir öğrenciyim, lig nedir bilmem ofsaytdan anlamam neyse işte anlarsınızya... Yine ders çalışıyorum ve telefonuma bilgi mesajı geliyor gol oldukça. Sırayla şöyle:
Kasımpaşa 0-1 Sivasspor Cvetkov dk.2 Kasımpaşa 0-2 Sivasspor Cvetkov dk.11 Kasımpaşa 0-3 Sivasspor Cvetkov dk.48 Kasımpaşa 0-4 Sivasspor Cvetkov dk.75 Ben o zamanlar gs tutuyorum da aslında tuttuğumdan değil soranlara cevaben hani... Işte izlemediğim bir maç sadece mesajla bile olsa beni öyle utandırdıki... Şimdilerde içinde yandığım SIVASSPOR ateşinin ilk kıvılcımı işte bu maç oldu. Umarım yarınki kasımpaşa maçında tarih tekerrür eder ve umarım nice irlandaliların gönlüne böyle bir kıvılcım düşer.! |
Bide beşiktaş maçı var hiç unutmam, 1-0 yendiğimiz maç :D o sıra kayseride lise öğrencisiyim ve beşiktaşlı bir arkadaşımla kahveye gittik maçı izlemeye. Maç 0-0 bitmek üzere artık hakemin düdük elinde herkes yavaş yavaş yerinden kalkıyor ben de kalkıyorum kii o sırada grosicki nefis kaldırdı topu cihan yılmaz plaseyi çaktı. :D ben bir sevinmişim öyle bir zıpladımki havaya yukarda dengemi kaybettim, golün şokunu atmaya çalışan arkadaşımın üstüne düştüm ikimiz bir yere yuvarlandık :D :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:45. |