SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   SERVET ÇETİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8059)

58_cebeci_58 31.08.2006 14:09

-->: SERVET ÇETİN

[QUOTE=kadir10]servet genç ve hata yapan bi oyuncu tabi takımda 11 kişi vardır suçu tek kişinin üzerine atamassın yinede servet gibi bir oyuncuyu fenerbahçeden alabiliyorsanız daha iyi bir defans oyuncusuda alabilirdiniz

ne tecrübesi ya onun yüzünden geçen sezon şampiyonlar liginden elenmedimi fener tecrübe o yaşta kazanılmaz birde bu defans oyuncusuysa[/QUOTE]

ABİ SEN HERHALDE PUYOL TERRY FERDİNAND GİBİ BİŞEYLER BEKLİYOSUN.YÖNETİM BUNLARI BİLE KENDİMİZİ AŞARAK YAPTIK DİYO.SİZDE GELMİŞ HALA...

spidey58 31.08.2006 14:11

Ya arkadaşlar biçoğunuzu anlayamıyorum, adamlar gitmiş fenerbahçeden adam almış biz hala kalitesini tartışıyoruz. Yok efendim neymiş shevchenkoyu tutamamış, sivassporda shevchenkoya karşı oynamayacak ki bu adam.Fenerbahçe için belki çok yeterli bi adam olmamış olabilir ama sivassporda çok iş yapar siz niye fenerbahçeyle bizi kıyaslıyosunuz ki.Transfer istiyosunuz alın size bomba bi transfer daha kimi alalım ben bilmiyorumki.

kadir10 31.08.2006 14:13

bekleyip görücez abi ama inşallah bu genç haklıymış demessin

talha58 31.08.2006 14:39

[QUOTE=k_erdi]defansı toparlayacaktır servet sonuçta türkiyenin en büyük takımından bonservisiyle oyuncu alıyorsun[/QUOTE]
bonservisi ile ama bir yıllık . yani sezon sonunda serbest kalacak.

yigido Atilla 31.08.2006 15:06

[I][B][I][B]Sivassporun yaptigi en iyi transfer Servet cetin bize cok faydali olacak ,ben Servet cetinin Sivasa faydali olmayacak diye yazilan hic bir yoruma katilmiyorum , fenerbahcede forma sansi Aslanin agzinda degil suandan sonra
midesinde, gecen sezon ,Bundesliga takimi Werder Bremenin Transfer listesinde idi Bonservis bedeli cok yüksek oldugu icin alamdilar,Werder Bremenin Menejeri Klaus Allofs cin gibi adam ve Almanyanin en iyi takim menejeri secildi Aldigi futbolculari 5 katina geri satiyor ,Bayer München den sonra Almanyanin en iyi ve pahali kadrosuna sahipler..[/B][/I] [/B][/I]

ademgoze 31.08.2006 17:09

[QUOTE=yigido Atilla][I][B][I][B]Sivassporun yaptigi en iyi transfer Servet cetin bize cok faydali olacak ,ben Servet cetinin Sivasa faydali olmayacak diye yazilan hic bir yoruma katilmiyorum , fenerbahcede forma sansi Aslanin agzinda degil suandan sonra
midesinde, gecen sezon ,Bundesliga takimi Werder Bremenin Transfer listesinde idi Bonservis bedeli cok yüksek oldugu icin alamdilar,Werder Bremenin Menejeri Klaus Allofs cin gibi adam ve Almanyanin en iyi takim menejeri secildi Aldigi futbolculari 5 katina geri satiyor ,Bayer München den sonra Almanyanin en iyi ve pahali kadrosuna sahipler..[/B][/I] [/B][/I][/QUOTE]

katılıyorum sana ama anlatamazsın ki??????

Fenerbahce00 31.08.2006 17:14

Servet basarili olacaktir, Turkiyenin en iyi stoperlerinden biri ama Fenerbahce iki tane yabanci aldigi icin Servet yedek kalacakti, ama o oynamak istedigi icin baska takima gitti.

Tabi bana nekadar guvenirsiniz bilmem ama Servet en iyi Turk stoperlerinden biri. Daha henuz 25 yasinda ama cok tecrubesi var, Turkiye ligi icin cok iyi bir oyuncu.

HALIL 31.08.2006 17:52

yonetim istifa edebilirmisss sizler boyle devam edersniz onlar okumuyo mu yazdiklariniziiii onlar borca girmis nerden para alacaklarini sasmislar siz ne reziliii cikariyosunuz ronaldinho yu bile alsak siz gine begenmeszinizzz
haberi okuyunnn cabuukkk!!!

hakkikay gazetesi.................................

cabuk okuyun yonetim cidddiiii

nazimgulturk 31.08.2006 18:01

bence çok iyi oldu takıma acayip faydalı olacak birisi defansta problemimiz kalmaz artık
***reis 58***

FurkaN 31.08.2006 19:35

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=kadir10]musab 58 hangimiz haklı belli olucak ama sonunda gülen sivasspor olsun[/QUOTE]
Arkadaş senin bu adamla alıp veremediğin ne demişsin ki "kimin haklı olduğu belli olacak sonunda gülen Sivasspor olsun" merak etme ben haklı olursam Sivasspor gülecek ve satarakda ondan para kazanacak.[/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:07.