SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8190)

yeşilVEbeyaz 12.09.2006 19:18

--->: -->: --->: -->: SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari

[QUOTE=karacaören34-58;151575][B]GEÇEN SEZON SARAÇOĞLUNDA OYNANAN MAÇI BERABER İZLEMİŞTİK GERİSİNİ SEN DÜŞÜN[/B][/QUOTE]

geçen sezon gayet hoş bir maç oldu.ancak gs şovu sivassporlulara yakışmadı.fenerbahçe temiz bir galibiyet almıştır.yanlış yönlere çekilmesin.

yeşilVEbeyaz 12.09.2006 19:19

--->: SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari

skor tahminim

sivasspor:1 fenerbahçe:7

Etem-Murat 12.09.2006 19:25

-->: SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Haydi sivas haydi feneride bu taraftar için yen haydi ne olursa olsun bizler sivas spor taraftarıyız yensekte yenilsekte sivasssssssssss
SİVAS SPOR=3
FENER BAHCE=2[/COLOR][/I][/B]

yeşilVEbeyaz 12.09.2006 19:43

[QUOTE=yeşilVEbeyaz;151915]skor tahminim

sivasspor:1 fenerbahçe:7[/QUOTE]

inşallah yanlış anlaşılmaz.sivasspora başarılar dilerim.ancak sivasspor takımının mucizeleri başarması lazım.tekrar başarılar

CÜSSKB-Aynur 12.09.2006 20:03

-->: --->: SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari

[QUOTE=yeşilVEbeyaz;151922]inşallah yanlış anlaşılmaz.sivasspora başarılar dilerim.ancak sivasspor takımının mucizeleri başarması lazım.tekrar başarılar[/QUOTE]

Hiç yanlış anlamadık.Biraz fazla havalanmışsın,
Biz bu hafta inşallah bir ilke daha imza atacağız. Feneri eli boş göndererek.

yeşilVEbeyaz 12.09.2006 20:16

--->: -->: --->: SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari

[QUOTE=Nilay;151930]Hiç yanlış anlamadık.Biraz fazla havalanmışsın,
Biz bu hafta inşallah bir ilke daha imza atacağız. Feneri eli boş göndererek.[/QUOTE]

geçen konya maçındada sivas yener dedim.bu seferki tahminimde böyle olsun.her zaman desteğim tamdır.olimpiyattaki 3 maçınıza gittim.yanlarımda her zaman sivassporlu arkadaşlar var.beni üye yaptıkları içinde çok seviniyorum.sivasspora başarılar.3 puana yakın ekip fenerbahçe

MOS-BY-58 12.09.2006 22:14

Sivasspor 1
fb 4

(genelde benim tahminlerim tutmuyor...yine tutmaz insallah)

OPERASYON 13.09.2006 02:54

Dostlar sizi macta gorsun ...Bir siz eksiktiniz sizde gelince hersey tamam olacak...Evde ki islerei kim yapacak:-))) Bu fikir kimdenese hicde iyi degil avaratlarin yeri evidir...camasir bulasik v.s dururken degilmi yani ne isi var. sonucu sitemizden ogerenirler.karsida cikmayin bu fikire fenada degil...siz yinede dikkate alin ne olur ne olmaz ...Boyle paralak fikirleriniz sizde kalsin milletin aklini yolunu sasirmayin ...

tonuslu_58 13.09.2006 03:38

-->: SİVASSPOR/fenerbahce Maçi Tahmin ve Yorumlari

bence 3 ihtimalli bi maç..1-0 , 2-0 , 3-0 sivassporumuz alacak inşallah

aykut-akay 13.09.2006 04:04

[CENTER][B][COLOR="Navy"]FENERBAHCE[/COLOR][/B]--[COLOR="Lime"]3::0[/COLOR]--[B][B][COLOR="Red"]SIVASSPOR[/COLOR][/B][/B][/CENTER]

.............................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:08.