![]() |
--->: -->: YARDIM KAMPANYASI
[QUOTE=Ser58dar;152799][B][I]Arkadaşlar kimseden toplayamadım.
Oyüzden şimdilik ([COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]uma layık değil ama) 30 YTL de benden, Sözünü aldığım birkaç kişi var verirlerse buradan adlarıyla veya üyelik isimleriyle ödedikleri meblayla beraber bunlarıda ibraz edeceğim.[/I][/B][/QUOTE] Serdar kardeşimize desteğinden ve çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Haydi yiğidolar destek zamanı. [CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO T_İ_T....................150 YTL faruk-58.................10 YTL cahar.....................50 YTL UmutG....................10 YTL eneke-talar............100 YTL LALE_DEVRI.............20 YTL Ser58dar.................30 YTL [/B] [B][COLOR="Red"]TOPLAM[/COLOR] = 500 €URO + 375 YTL[/B] |
--->: YARDIM KAMPANYASI
Banka hesapları açıldığı zaman 20 ytl de ben yatıracağım. Gönül daha çok vermek istiyor ama bugün öğrenciyim bu kadar, umarım ilerleyen yıllarda daha çok yardım ederim. 20 YTL de benden....
|
[QUOTE=BOUN;152838]Banka hesapları açıldığı zaman 20 ytl de ben yatıracağım. Gönül daha çok vermek istiyor ama bugün öğrenciyim bu kadar, umarım ilerleyen yıllarda daha çok yardım ederim. 20 YTL de benden....[/QUOTE]
BOUN kardeşimize desteğinden ve çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Haydi yiğidolar destek zamanı. [CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO T_İ_T....................150 YTL faruk-58.................10 YTL cahar.....................50 YTL UmutG....................10 YTL eneke-talar............100 YTL LALE_DEVRI.............20 YTL Ser58dar.................30 YTL BOUN......................20 YTL[/B] [B][COLOR="Red"]TOPLAM[/COLOR] = 500 €URO + 395 YTL[/B] |
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Yönetimi Adına;
[B]Geçtiğimiz hafta Konyaspor deplasmanına giden
Paf takımımızın deplasman giderlerini karşılayan [COLOR="Red"]İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Yönetimi [/COLOR]olarak, kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntının hafifletilmesine katkıda bulunmak amacıyla [url]www.sivasspor.com[/url] tarafından başlatılmış olan kampanyaya 500 YTL katkıda bulunuyoruz.[/B] |
--->: İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Yönetimi Adına;
[QUOTE=hakandemirezen;152942][B]Geçtiğimiz hafta Konyaspor deplasmanına giden
Paf takımımızın deplasman giderlerini karşılayan [COLOR="Red"]İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Yönetimi [/COLOR]olarak, kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntının hafifletilmesine katkıda bulunmak amacıyla [url]www.sivasspor.com[/url] tarafından başlatılmış olan kampanyaya 500 YTL katkıda bulunuyoruz.[/B][/QUOTE] Bu örnek davranışınızdan ve duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. Bu davranışınızın tüm sitemiz üyelerine ve Sivasspor için çalışan her kesime örnek olması dileğiyle. [CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO T_İ_T....................150 YTL faruk-58.................10 YTL cahar.....................50 YTL UmutG....................10 YTL eneke-talar............100 YTL LALE_DEVRI.............20 YTL Ser58dar.................30 YTL BOUN......................20 YTL İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği........500 YTL [/B] [B][COLOR="Red"]TOPLAM[/COLOR] = 500 €URO + 895 YTL[/B] |
bende 100 YTL vermek istiyorum ama kıme yada hangı hesaba verıcem ??
|
[QUOTE=AeRoP;153002]bende 100 YTL vermek istiyorum ama kıme yada hangı hesaba verıcem ??[/QUOTE]
AeRoP kardeşimize desteğinden ve çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Haydi yiğidolar destek zamanı. [CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO T_İ_T....................150 YTL faruk-58.................10 YTL cahar.....................50 YTL UmutG....................10 YTL eneke-talar............100 YTL LALE_DEVRI.............20 YTL Ser58dar.................30 YTL BOUN......................20 YTL Istanbul Sivasspor Taraftar Derneği.......500 YTL AeRoP.....................100 YTL [/B] [B][COLOR="Red"]TOPLAM[/COLOR] = 500 €URO + 995 YTL[/B] [CENTER][B][U][COLOR="Red"]HESAP NO BELLI OLUR OLMAZ BURADA ILAN EDILECEKTIR[/COLOR][/U][/B][/CENTER] |
-->: --->: YARDIM KAMPANYASI
[QUOTE=SivasLady;153023]AeRoP kardeşimize desteğinden ve çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz.
Haydi yiğidolar destek zamanı. [CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO AyhanBayrak.........100 €URO yigido Atilla...........100 €URO T_İ_T....................150 YTL faruk-58.................10 YTL cahar.....................50 YTL UmutG....................10 YTL eneke-talar............100 YTL LALE_DEVRI.............20 YTL Ser58dar.................30 YTL BOUN......................20 YTL Istanbul Sivasspor Taraftar Derneği.......500 YTL AeRoP.....................100 YTL [/B] [B][COLOR="Red"]TOPLAM[/COLOR] = 500 €URO + 995 YTL[/B] [CENTER][B][U][COLOR="Red"]HESAP NO BELLI OLUR OLMAZ BURADA ILAN EDILECEKTIR[/COLOR][/U][/B][/CENTER][/QUOTE] [I][B][COLOR="Blue"]NOT= Bu yardim kampanyasini birinci sayfada devamli tutmaya özen gösterelim ve birinci sayfada kalsin cogu arkadas yardim yapmak istemis herhalde sayfayi bulamamislar ..........[/COLOR][/B][/I] |
-->: YARDIM KAMPANYASI
[B][I]Bu yardım kampanyası yerinde bir çalışma ama buna ilave 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ yine burda SİVASSPORun lisanslı ürünlerini satışa sunsa üzerine kargo fiyatınıda ekleyip yayınlasa eminim bundada bayağı bir para toplanır,yalnız forma değil,kaşkol,mont,Sivasspor çıkartmaları ve hatta rozet,vs.
1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİnin hesap numarasına parayı yatırana istediği ürünü yollasa iyi gelir elde edebilir SİVASSPOR. Tabiki bu sadece bir düşünce olurunu veya olmazını bilemem.[/I][/B] |
-->: --->: -->: YARDIM KAMPANYASI
[QUOTE=gül;153130]dogru söyledin kardeş böyle birşey olsa sivasspor iyi para çıkarır ben buna katılıyorum[/QUOTE]
Bu demek ki atkı , forma vs ürünler olmaksızın yardım yapamazsınız , hatta ne kadar alırsanız o kadar verirsiniz , hatta ne acı ki 5 ytl verince insanları ve bilhassa hemşehrilerinizi rencide edici , teşvik kırıcı eleştirilerde bulunabilirsiniz. Topicin başında buraya sadece destek verenler verdikleri rakamı yazacak ve yorum yapılmayacak diye bir cümle bulunuyor.Lütfen bu konuyu da sulandırmayalım.Söyleyecek sözü , verecek desteği olan varsa buyursun ; bulunmayan diğer hemşehrilerimizin de kalplerinin bu kampanyada olduğuna eminim. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:58. |