SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8296)

teknik 18.09.2006 08:39

-->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

ben maçı canlı izledim.konsantorasyon üst düzeydeydi.teknik ekip takımı çok güzel hazırlamış ve oyun şaplonu oluşturmuştu.herkesin banko oyuncusu hakan bayraktar kesik yemişti.ama hiç aramadık.onun yerine oynayan sergio okadar faydalı ve akıllıydı ki fb nin beyni alex hiç oyun kuramadı.defans özelliğimizi unutmamışız.rakip 10 kişi kalınca belki hollandalıyı deneyebilirdi.ama hakanı aldı.sanırım top bizde kalsın istedik.bu mantelite doğru.dün sadece andersonu aradığımız düşünüyorum.çünkü 5-6 tane çok iyi orta yapıldı ve maalesef kafa vuracak kimse yoktu.andi olsaydı maçın sonucu ve şekli değişirdi bence.tüm takımı(tenik heyet,futbolcular,yönetim ve taraftarı) kutluyorum.şu düşme muhabbetini bırakalım.bence hedef geçen seneki gibi ilk 8 olmalıdır.

koyu58 18.09.2006 09:26

--->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

AZİZ:serveti aldık diye bağırıyorsunuz ortalıkta daha bimarifetinizi göremedik
MECNUN ODYAKMAZ:allah allah
AZİZ:hakını verin stadın hakkını baırın bağırın
BÜLENT UYGUN:al abi su şişesi
MECNUN ODYAKMAZ:şunlarla bir olma boşver
BÜLENT UYGUN:ezik galiba
AZİZ:hayal mahsulusünüz alırım havanızı
MECNUN ODYAKMAZ:sizin gibi gençleri 4 EYLÜLde görmek isteriz
AZİZ:ya bırak kardeşim fair play meajları vermeyi alırım havanızı diyorum
MECNUN ODYAKMAZ:takip et o zaman bizi takip et
STAD ANONSU:maç birazdan başlayacak lütfen sahaya yabancı madde atmayalım
MECNUN ODYAKMAZ:güzelce koyun çocuklar
AZİZ:illa gökhanı vurguluyacak
MECNUN ODYAKMAZ:bak sizede serveti gürhanı nordini transfer edelim ağlamayın sonra
AZİZ: bunlar ucuz transferler bize işe yaramaz pahalı topçu lazım
AZİZ:mecnunnn hahahahahaha
ilhanlı servetli musalı GÖKHANLI
MENUN ODYAKMAZ:sen şimdi futbol göreceksin
HAKEM:düüüüüt
AZİZ:çimler ağladı beee
MECNUN ODYAKMAZ:dır dır yok,dır dır yok deli kanlı oyna
MECNUN ODYAKMAZ:hooppp gökhan koydu
TRİBÜNLER: paraların hakkını verin hakkınııııı
MECNUN ODYAKMAZ:sana diyorlar hıhııııııı
AZİZ:ühü ühüüüü ühüüüüü

CAGLAYAN 18.09.2006 10:09

GURUR DUYDUM

[img]http://www.maraton.com.tr/images/SB.jpg[/img]

[B][I] [QUOTE]SANSAL BÜYÜKA[/QUOTE]
Sivasspor'da omurga yok. Kaleci Petkoviç, stoper Hakkı, hava toplarının etkili adamı santrfor Anderson cezalı. Bunlar yetmiyormuş gibi ikinci kalecin sakatlanıyor, kaleye üçüncü kaleci geçiyor. Golü atan Gökhan sakatlanıyor, yerini bir başka arkadaşına bırakıyor. Yani Sivasspor takımının yarısı yok. Ama o Sivas yüreğiyle oynuyor, pahalı pabuçlara pabucu kaptırmıyor[/I][/B]

Abdullah DuMaN 18.09.2006 10:19

-->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

GİTTİK GÖRDÜK OYNADIK BAĞARDIK ÇILDIRDIK YEDİK ATTIK AMA YİNEDE PUANI KAPTIK EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

yıldızdağlı 18.09.2006 10:20

fenerbahçeden puan almak kolay değil ama sivasspor bunu başardı üstellik 3 as futbolcumuzun oynamadığı halde sivassporu kutluyorum. inşallah bu başarımızın devamı gelir....

BOUN 18.09.2006 10:49

Dünkü maçta maraton tribününde yaklasık 30 kişilik bir bayan grubu vardı. onlara ben buradan teşekkür ediyorum.

Takımımızın ateşlenmesinde ve maraton tribününün hareketlenmesinde büyük emekleri oldu.

Benim kalearkası tribününden gözlemleyebildiğim bu kadar....

Bayan taraftar gurubuna buradan teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu maçta benim Sivasta izlediğim ilk Sivasspor maçıydı. Normalde 5-6 gün öncesinden İstanbul'a dönmem gerekiyordu ancak bu maç için Sivasta kaldım ve gerçekten de 5-6 gün daha Sivasta kaldığıma değdi doğrusu...

Ayrıca yaklaşık 11-12 bin civarındaki Sivasspor taraftarının son 7-8 dakikadaki ateşli tezahüratları görülmeye ve yaşanmaya değerdi. İnşallah taraftarımız yaklaşık son 10 dakikadaki müthiş temposunu ve tezahüratlarını maç boyunca yapmasını bilir ve öğrenir.

Son sözümde kale arkasındaki üç taraftar gurubuna: En kalabalık ve coşkulu gurup olarak ***********i gördüm. Daha sonra 1967 derneğimiz maç boyunca susmadı. Ayrıca hemen benim bulunduğum tribünün ön tarafında bir gurup daha vardı ama isimleri ne idi onu bilmiyorum. Ben üçünede ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Keşke bir olup fener seyircisinden ders alabilsek.... O da olur inşallah diye temenni ediyorum.

Benden bu kadar.....

FurkaN 18.09.2006 10:55

-->: GURUR DUYDUM

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=CAGLAYAN;153030][img]http://www.maraton.com.tr/images/SB.jpg[/img]

[B][I]
Sivasspor'da omurga yok. Kaleci Petkoviç, stoper Hakkı, hava toplarının etkili adamı santrfor Anderson cezalı. Bunlar yetmiyormuş gibi ikinci kalecin sakatlanıyor, kaleye üçüncü kaleci geçiyor. Golü atan Gökhan sakatlanıyor, yerini bir başka arkadaşına bırakıyor. Yani Sivasspor takımının yarısı yok. Ama o Sivas yüreğiyle oynuyor, pahalı pabuçlara pabucu kaptırmıyor[/I][/B][/QUOTE]

Abi onlar milyon dolarlık e...k yürek yok adamlarda inşaallah UEFA da bizi rezil etmezler...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

serhankaburcuk 18.09.2006 11:00

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Dünkü maçta takımımızda motivasyon üst düzeyde idi....İnşallah Sivasımız böyle oynamaya devam ederse hiçbir zaman küme düşmez...Dünkü maçta tribünde takımına destek olan tüm yiğidolara teşekkürü bir borç biliriz...Ama dün Sivas tribününde olupta fenere destek veren Ve Fener tribününe gidip Fener formasını sırtına geçirip Sivas aleyhinde bağıran Sivaslılarıda kınıyorum...Bu arada bir çift sözümde Fenerin kaptanı olacak kişiye yani Ümit Özat'a...Sivaslı olmasına rağmen bizim futbolcularımıza ve özelliklede oynadığı kanatta bulunan Gökhan BOZKAYA'ya çok sert müdahalelerde bulundu...Bir Sivaslı olarak değil bir Futbolcu olarak bile bu şekilde girmemesi gerekir diye düşünüyorum...Bir çift sözümde Maraton Tribününde bulunan taraftara...Sivassporun Futbolcusu olan ve Dünde Fenere tek golümüzü atan Gökhan Bozkayayı tribüne yumruk showa çağırdığımız esnada Onu yuhalayan Zihniyeti zayıf insanlara...Onların hepsini kınıyorum...Gökhanın attığı bu golü özellikle sizlere armağan ediyorum inşallah ders alırsınız...Gökhan Bozkayayı yuhlayan bu kişiler Fenerbahçeden birkaç futbolcuyuda tribüne çağırıp moral verdiler...Maç bitimindede Yenilmişcesinede üzülüp statdan ayrıldılar...Bu kişilere yazıklar olsun...

Takımımızı kutluyorum...Zor bir gecede sahadan puanla ayrılmayı başardılar...Helal olsun hepsine...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

abircan 18.09.2006 11:47

SEVGİLİ SERHAN VE DİĞER YİĞİDOLAR
PAZAR SAAT 18 DE SORSALAR BİZE KAÇ YERİZ DİYE HERKESİN KAFASINDA EN AZ 2- 3 VARDI AMA BU FUTBOL, OYNAMADAN KAZANILMIYOR, GEÇEN HAFTAKİ MAĞLUBİYET VE 3 KIRMIZI KARTTAN SONRA HERKES HAVLU ATMAYA BAŞLADI, LİGDE KALSAK İYİ OLURLARI DİLE GETİRMEYE BAŞLAMIŞTIK AMA BUGÜN 5 EKSİKLE TÜRKİYE LİGİNİN EN BÜYÜĞÜ DİYE TABİR EDİLEN FB Yİ BOŞ GÖNDERDİK, ÖNCELİKLE BURADAN BÜYÜK DERS ALMAMIZ LAZIM, YILMAK YOK MÜCADELE ETMEK VAR, BU TAKIM BU LİGDE RAHAT RAHAT KALACAK SİZ GÖNÜLDEN DESTEĞİNİZİ EKSİK ETMEYİN YETER , İNANIN BU ÇOCUKLARA İNANIN ÇOCUKLAR, SENEYE UEFAYA GİDECEĞİZ, İLK ALTIYA MUTLAK GİRECEĞİZ,

GeCeVeMaVi58pRf 18.09.2006 11:55

[b]gercekten sivasspor dun 50 mılyon euro luk transfer yapan turkıyenın en pahalı fakat en ruhsuz takımına sahayı dar etti takım olarak hatasız oynadık ama balilitye musa kusa gokhan bozkayaya ve servet cetine hayran kaldım hatasız oynadılar insallah bundan sonrakı haftalarda sivassporumuz cok daha iyi yerlere cıkacaktır... gelelim su içimizdeki fenerlilere aslında onlara tek bir sözum bıle yok köpekler bile yemek yediği tabaga işemezler sözum anlayana ve fener 2 puan kaybettı dıye uzulen sivaslılara... gel gelelim sitede ümit özat için topık acıp o topıge ümit için övgu dolu sözler yazan arkadaslara dun sivasspora en fazla zararı veren kişi umıt özattı bır daha lutfen onun sivaslı oldugunu söylemeyelım onun gıbı sıvaslı olmaz olsun mac boyunca hayrettını biçti nerdeyse hele bır pozısyonda öyle gırdıkı futbolcumuza bızler o ana futbolcumuzun sakatlandıgını dusunduk fazla lafa gerek yok dun herseyı gorduk ... SİVASSPORUMUZU KUTLUYORUM ...HEP DESTEK TAM DESTEK...
KIRMIZI BEYAZZZ SAMPION SIVASSSSSS.....[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:33.